Ο ΤΡΟΦΙΜΟΣ

   
    Ο τρόμος επιστρέφει από το μέτρ του είδους SEBASTIAN FITZEK και ήρθε για να  σε στοιχειώσει .  
    Ενα ψυχολογικό θρίλερ γεμάτο μυστήριο και ανατροπές , όπου μέχρι το τέλος θα σε κάνει να νοιώσεις και 'συ σαν τρόφιμος ψυχιατρείου , που δεν θα ξέρεις τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο....
    Ένας γιός που εξαφανίζεται,  ένας πατέρας έτοιμος να ρισκάρει τα πάντα για να τον βρεί , άραγε που μπορεί να τον οδηγήσει το πατρογονικό του ένστικτο για να ξετυλίξει το κουβάρι της αλήθειας? Ολα αυτά θα τα ανακαλύψετε γυρίζοντας σελίδα σελίδα τον "ΤΡΟΦΙΜΟ" .  
    Το θέμα μπορεί να σας φανεί τετριμμένο και επαναλαμβανόμενο  αλλά δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα , διότι η πένα του Fitzek λειτουργεί σαν τον ραβδί του David Copperfield και με μαγικό τρόπο μετατρέπει την πλοκή του βιβλίου σε κάτι πρωτότυπο και μοναδικό.
   Οι ανατροπές δίνουν ρεσιτάλ με κορυφαία και καλύτερη,  κερδίζοντας το στέμμα της Βασίλισσας,  την τελευταία,  όπου θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. 


ΣΤΑ ✅ 

➕  Απλή και κατανοητή γραφή,  που κάνει το βιβλίο ευκολοδιάβαστο .
➕ Γρήγορο και κινηματογραφικό με πρωτότυπη πλοκή. 
➕ Μυστήριο , αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή. 
➕ Ανατροπές και πολλές προτάσεις που θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι (τι εννοεί ο "ποιητής"?) ➕ Εαν σου αρέσει ο FITZEK , αυτό είναι το βιβλίο σου .

ΣΤΑ ❌ 

➖ Το έχω βάλει και σε κάποιο αλλο βιβλίο(ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ) στα πλην ,έτσι και δω θα δηλώσω ευθαρσώς ότι εάν ήμουν ο πρωταγωνιστής θα ήμουν στην εντατική από τις πρώτες σελίδες του βιβλίου .... 

➡️STORY⬅️ 

Ο μικρός Μαξ εξαφανίστηκε πριν από έναν χρόνο.

Μόνο ο δράστης γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στο αγόρι. Έχει ήδη ομολογήσει δύο αποτρόπαιες δολοφονίες παιδιών, αλλά τώρα είναι φυλακισμένος στην πτέρυγα υψίστης ασφαλείας ενός ψυχιατρείου και αρνείται να μιλήσει. Στον πατέρα του Μαξ απομένει μονάχα ένας τρόπος να μάθει επιτέλους την αλήθεια: Πρέπει να βουτήξει στα έγκατα της Κόλασης, να γίνει ο ίδιος τρόφιμος.

INFO 

🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   : Μεταφρασμένη λογοτεχνια
🔴 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : SEBASTIAN FITZEK 
🔴 ΕΚΔΟΤΗΣ        : ΔΙΟΠΤΡΑ
🔴 ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ : 11/03/2020

Βρείτε μας στο FACEBOOK    BookReviewsGr
Βρείτε μας στο INSTAGRAM @book_reviews_gr
Βρείτε μας στο TWITTER   @BookReviewsGr 

Σχόλια