ΤΟ ΡΕΚΒΙΕΜ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΤΟ ΡΕΚΒΙΕΜ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


   


    Ξημερώνει Σάββατο και άλλη μια περιπετειώδης μέρα ξεκινά για τη ΦΡΊΝΤΑ ΚΛΆΙΝ. 
     Το συγγραφικό δίδυμο NICCI FRENCH , με τη πένα στα χέρια του κεντάει ένα υπέροχο χειροποίητο εργόχειρο πάνω στο χαρτί και το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που απέκτησε μια θέση στην καρδιά μου με τα πιο αγαπημένα βιβλία .
     Η πρωταγωνίστρια παίρνει στα χέρια το φτυάρι της και αρχίζει να ξεθάβει παλιά μυστικά που κάποιοι έχουν κρύψει πολύ καλά.  Πρέπει να τα φέρει στο φως για να μπορέσει να επέλθει η δικαίωση και στο τέλος η λύτρωση .
     Η δυναμικη της πλοκή είναι τόσο μεγάλη όπου εδώ δεν αναφέρονται συχνά οι φίλοι της Φρίντα από τα προηγούμενα βιβλια διοτι αυτή εστιάζεται στην υπόθεση που έχει αναλάβει , η οποία είναι τόσο ενδιαφέρουσα και οι εξελίξεις τόσες πολλές , που δεν θα σου κακοφανεί.
      Ατσαλάκωτες και καθωσπρέπει ζωές  ευυπόληπτων ανθρώπων θα μπουν στο μικροσκόπιο της Φρίντα και μετά από ενδελεχή έλεγχο θα μοιάζουν πλέον με συντρίμμια.
     Σε αυτό το βιβλίο θα βάλεις στο τραπέζι νέα κομμάτια του παζλ της εξέλιξης της ιστορίας και καθώς τα ενώνεις θα καταλάβεις ότι η Κυριακή πλησιάζει και μαζί της φέρνει καταιγίδες.  




 ΣΤΑ ✅ 

 ➕ Διαβάζεται απνευστί.  
 ➕ Η πλοκή του βιβλίου θα σε κρατησει σε αγωνία μέχρι το τέλος. 
 ➕ Καλογραμμένο και σε γενικές γραμμές πολύ καλή δουλειά! 
 ➕ Από τις καλές "μερες" των NICCI FRENCH .


 ΣΤΑ ❌ 

 ➖ .....




 ➡️STORY⬅️ 

 Πριν από δεκατρία χρόνια, η δεκαοκτάχρονη τότε Χάνα Ντόχερτι συνελήφθη για την άγρια δολοφονία της οικογένειάς της. Η αστυνομία θεώρησε από την πρώτη στιγμή την υπόθεση ξεκάθαρη και η Χάνα εγκλείστηκε έκτοτε σε ένα ψυχιατρείο υψίστης ασφαλείας. Όταν ζητήθηκε από την ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν να συναντήσει τη Χάνα και να δώσει τη δική της εκτίμηση για την περίπτωσή της, εκείνη βρέθηκε αντιμέτωπη με μια τρομακτική πραγματικότητα. Η Χάνα είναι τώρα πια μια τραγική μορφή, πρόωρα γερασμένη. Και η Φρίντα στοιχειώνεται από την υποψία πως η Χάνα είναι κι αυτή θύμα, όπως ακριβώς η υπόλοιπη οικογένειά της - πως κάτι δεν πήγε καλά στην αστυνομική έρευνα πριν από τόσα χρόνια. Μην μπορώντας να αποσπάσει τη σκέψη της από την υπόθεση της Χάνα, η Φρίντα πιστεύει πως κάποιος κρύβει καλά την αλήθεια. Κάποιος ο οποίος είναι ικανός να φτάσει ως τα άκρα προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του... Το Ρέκβιεμ του Σαββάτου είναι το έκτο, καθηλωτικό και εθιστικό μυθιστόρημα της σειράς με πρωταγωνίστρια τη Φρίντα Κλάιν ενώ η υπογραφή Nicci French αποτελεί πια εγγύηση. 


🚩 INFO 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Αστυνομική Λογοτεχνία 
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  :  NICCI FRENCH
ΕΚΔΟΤΗΣ         : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ
ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ :  23 / 11 / 2016


Βρείτε μας στο INSTAGRAM @book_reviews_gr
Βρείτε μας στο FACEBOOK    BookReviewsGr
Βρείτε μας στο TWITTER       BookReviewsGr

Σχόλια