Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ




    Εάν σου αρέσει η εξερεύνηση , τότε το βιβλίο αυτο είναι για σένα ! 
   Χαμένες πόλεις,  εξαφανισμένοι πολιτισμοί , απρόσιτα και απάτητα δάση που αναζητούν τον εξερευνητή τους είναι κάποια από θέματα που πραγματεύεται αυτο το βιβλίο .  
     Ο συγγραφέας αναφέρεται σε πραγματικά περιστατικά τα οποία αποδίδονται στον αναγνώστη τόσο ρεαλιστικά που ζείς και 'συ τη δράση μαζί με τους πρωταγωνιστές του . 
     Ένας χαμένος πολιτισμός .... μια ομάδα ...."εξερευνητών?" , ενα τροπικό δάσος κ μια χώρα υπο κατάρρευση συνθέτουν το σκηνικό της πλοκής του βιβλίου . Ξεκίνησα να το διαβάζω και δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου . 
    Διαβάζοντας ταξιδεύεις και 'συ νοερά μέσα στο δάσος, μεταμορφώνεσαι σε εξερευνητή και με λίγη φαντασία ζεις τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί βαθιά μέσα στη ζούγκλα . 
     Με το βιβλίο απέκτησα γνώσεις που μέχρι εκείνη τη στιγμή αγνοούσα. 



 ΣΤΑ ✅ 

➕Καθηλωτικό . 
➕Συναρπαστικό γεμάτο περιπέτεια και δράση . 
➕Αρκετό μυστήριο 
 ➕Αληθινή ιστορία 
➕ Περιέχει φωτογραφικό υλικό, έτσι το βιβλίο ζωντανεύει στα χέρια σου ! 

 ΣΤΑ ❌ 

 ➖ Ίσως κάποιες σελίδες στο τέλος του βιβλίου που αναφέρονται στο θέμα ανάρρωσης των πρωταγωνιστών από ασθενείς, θα έπρεπε να ήταν πιο περιεκτικές . 



 ➡️STORY⬅️ 

     Επί 500 χρόνια, οι θρύλοι μιλούσαν για μια χαμένη αρχαία πόλη, κρυμμένη στο τροπικό δάσος της Ονδούρας – ένα μέρος τόσο ιερό ώστε εκείνοι οι οποίοι θα τολμούσαν να το διαταράξουν θα έπεφταν άρρωστοι και θα πέθαιναν. Το 2012, ο Ντάγκλας Πρέστον συνενώθηκε με μια ομάδα επιστημόνων στην αναζήτησή τους για την εύρεση της Λευκής Πόλης, ανεβαίνοντας σε ένα ετοιμόρροπο αεροπλάνο, του οποίου η ιστορική πτήση θα άλλαζε τα πάντα. 
    Χρησιμοποιώντας διαστημική τεχνολογία που μπορούσε να χαρτογραφήσει το έδαφος κάτω από την πυκνότερη κομοστέγη της ζούγκλας, εκείνη η πτήση αποκάλυψε συνταρακτικές ενδείξεις όχι μόνο για μια πόλη αλλά για έναν ολόκληρο χαμένο πολιτισμό. Όμως, όταν η αποστολή έφτασε επιτέλους στα ερείπια, πολεμώντας ενάντια σε χειμαρρώδεις βροχές και δηλητηριώδη φίδια στην πιο πυκνή ζούγκλα του κόσμου, χτύπησε η τραγωδία: ο Πρέστον και άλλοι προσβλήθηκαν από μια μυστηριώδη –και αγιάτρευτη– ασθένεια. 
     Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ είναι η αληθινή καταγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα, για μια από τις σπουδαιότερες ανακαλύψεις του 21ου αιώνα – μια ιστορία αρχαίων κατάρων, σύγχρονης τεχνολογίας, ενός εξαφανισμένου πολιτισμού και ενός συγκλονιστικού ιατρικού μυστηρίου. Ένας θρύλος πεντακοσίων ετών. Μια αρχαία κατάρα. Μια μυστηριώδης τροπική ασθένεια και ένα πρωτοποριακό ταξίδι στην ανεξερεύνητη καρδιά της πιο επικίνδυνης ζούγκλας του κόσμου. 

🚩INFO 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  Douglas Preston
ΕΚΔΟΤΗΣ           : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ
ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   : 11 / 06 / 2019

📬 Βρείτε μας στο INSTAGRAM @book_reviews_gr
📬 Βρείτε μας στο FACEBOOK    BookReviewsGr
📬 Βρείτε μας στο TWITTER       @BookReviewsGr

Σχόλια