ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

   
Τι αρνητικό θα μπορούσα να γράψω για αυτό το βιβλίο , μετά από τις διθυραμβικές κριτικές και τα βραβεία που έχει λάβει.
 🔴 "Γυάλινο Κλειδί" 2019 (Βραβείο για τα καλύτερο σκανδιναβικό αστυνομικό μυθιστόρημα) .
🔴 Το "Βραβείο της Σουηδικής Ακαδημίας Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας" 2018 .
🔴 Το "Βραβείο για το βιβλίο της χρονιάς στη Σουηδία" 2019 .
     Μπορώ να πώ , πως το 2020 ξεκίνησε πολύ δυναμικά από αναγνωστικής πλευράς με αυτό το βιβλιο και ελπίζω να είναι το ίδιο εξαίσια και τα υπόλοιπα βιβλια που θα διαβάσω!!!!
     Σε αυτό το βιβλίο έρχεσαι αντιμέτωπος με την αγάπη , την απώλεια , την ελπίδα , την απόγνωση και την ψυχική αντοχή που ταλανίζουν τον πρωταγωνιστή . Θα νοιώσεις την αστείρευτη δύναμη του πατρικού ενστίκτου αλλά και την παράνοια που γεννάται από την απόγνωση και την απελπισία που οδηγούμαστε κάποιες φορές όταν κάποιος δικός μας άνθρωπος κινδυνεύει.
     Ένα βιβλίο που διαβάζεται απνευστί. Γρήγορο χωρίς περιττές λεπτομέρειες και χωρίς κανένα ίχνος ακατάσχετης φλυαρίας. Ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου από τις πρώτες σελίδες και θα κρατήσει την αγωνία σου σε υψηλά επίπεδα.
    Εγώ προσωπικά το απόλαυσα και σας το προτείνω. 


ΣΤΑ

 ➕ Ένταση και αγωνία στο ζενίθ .
 ➕ Άριστη μετάφραση .
 ➕ Υπέροχη και συγκροτημένη γραφή .
 ➕ Δυνατή πλοκή .

 ΣΤΑ

 ➖ Ένα πιο δυναμικό εξώφυλλο αλλά και περισσότερη διαφήμιση θα είχαν λειτουργήσει θετικά στο να το διαβάσω από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του !

🚩Ας είναι καλά η κοπέλα στο κατάστημα της ΔΙΟΠΤΡΑ που μου το πρότεινε .


 ➡️STORY⬅️

 Πριν από τρία χρόνια η κόρη του Λελ εξαφανίστηκε σε μια απομακρυσμένη περιοχή της βόρειας Σουηδίας, στον Ασημένιο Δρόμο. Έκτοτε ο Λελ περνάει τα βράδια του πίσω απ’ το τιμόνι ακολουθώντας πάντα την ίδια διαδρομή κάτω από τον ήλιο του μεσονυχτίου, ενώ ψάχνει απεγνωσμένα τη χαμένη του κόρη, τον εαυτό του και την εξιλέωση. Στην πόλη όπου ζει ο Λελ εμφανίζονται η Μέγια και η μητέρα της. Η Μέγια έχει την ίδια ηλικία με τη χαμένη κόρη του, ένα κορίτσι στα πρόθυρα της ενηλικίωσης. Όμως, το απομονωμένο μέρος κρύβει κινδύνους για τα νεαρά κορίτσια... Καθώς το σκοτάδι του φθινοπώρου πλησιάζει, άλλη μια νεαρή κοπέλα εξαφανίζεται και οι ζωές του Λελ και της Μέγια θα διασταυρωθούν με αναπάντεχο και τραγικό τρόπο που κανείς από τους δύο δεν θα μπορούσε να φανταστεί…

INFO

🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Μεταφρασμένη λογοτεχνια
🔴 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  : STINA JACKSON
🔴 ΕΚΔΟΤΗΣ         : ΔΙΟΠΤΡΑ
🔴 ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ : 20/11/2019


Βρείτε μας στο FACEBOOK    BookReviewsGr
Βρείτε μας στο INSTAGRAM Book_reviews_gr
Βρείτε μας στο TWITTER       @BookReviewsGr

Σχόλια