Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ



Η Πυραμίδα της οργης μου άνοιξε την πόρτα στο κοινωνικό δραματικό μυθιστόρημα. 
    Ο συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος φοράει τα γάντια του μπόξ και σαν άλλος Μάικ Τάισον αποτελειώνει τον αναγνώστη του , με ενα χτύπημα jab απευθείας στο στομάχι. 
    Σκληρό , δυνατό και σοκαριστικό που θα αγγίξει συναισθηματικά και την λευκή Βασίλισσα του χιονιού. 
    Ενα μυθιστόρημα τόσο επίκαιρο που θα μας βάλει σε σκέψεις και θα αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα που είχαμε πράξει ή πρόκειται να πράξουμε  (αγαθοεργίες) και σκέψεις που είχαμε κάνει αλλα και που θα κάνουμε, πάνω στο θέμα της ελληνικής οικονομικής κρίσης και των αποτελεσμάτων της στους συνανθρώπους μας .
     Η οικονομική κρίση της χωρας μας παρουσιάζεται σε αυτό το βιβλίο με τον καλύτερο αλλά και με ανθρώπινο τρόπο που μπορούσε να γίνει . Οι πρωταγωνιστές,  απλοί άνθρωποι της διπλανης πόρτας ή ακομα και του ίδιου μας του σπιτιού. Άνθρωποι που ψυχορραγούν , στα πρόθυρα του γκρεμού,  που πλέον έχουν χάσει τα πάντα και το μόνο που προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια είναι η αξιοπρέπεια τους .... μάταια όμως.... και αυτή κάποιοι πολιτικοί και επιχειρηματίες  θέλουν να την ποδοπατήσουν ....



ΣΤΑ

➕  Επίκαιρο , έντονο και σοκαριστικό .
➕  Θα σε καθηλώσει από την 1η του σελίδα .
➕ Η "ελπιδα" πεθαίνει παντα τελευταία,  έτσι κ δω την αισθάνεσαι σε όλες τις σελίδες του βιβλίου. 
➕ Η παρουσίαση όλων των ονομάτων που πρωταγωνιστούν στην 1η σελίδα του βιβλίου ήταν για μενα ενα μεγάλο ΣΥΝ , με βοηθησε στην ανάγνωση.  *Ας ακολουθήσουν και άλλοι αυτό το τρίκ.
➕ Ευκολοδιάβαστο , απλή και συνάμα πλούσια γραφή. 
➕  Άριστα στις γνώσεις του συγγραφέα,  οποίο θέμα και αν αγγιξε (αστυνομίας, ιατρικής κλπ) , ήταν πλήρως ενημερωμένος. 

ΣΤΑ

➖ Το μόνο αδύναμο σημείο που βρηκα ήταν ο τρόπος που καποιος , καποια στιγμή εκλεψε κάτι , για να το χρησιμοποιήσει...το βρήκα απλό και όχι πειστικό. (No spoiler)





➡️STORY⬅️

Ένα περίστροφο που μυρίζει οργή. Δυο υπουργοί που δωροδοκούνται. Μια εταιρεία που ψυχορραγεί. Ένας αδίστακτος εργοδότης. Τετρακόσιες οικογένειες έρμαια του φόβου και της αγωνίας για το σήμερα και το αύριο. Στημένα παιχνίδια. Ένα κοριτσάκι στη μέση του κυκεώνα. Ο πυροβολισμός που αλλάζει τα πάντα. Κι η Νέμεση που έρχεται για να ξεμπερδέψει το θλιβερό κουβάρι, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, μπλεγμένες με έρωτες και προδοσίες. 

Μια συνταρακτική, καθηλωτική, ανθρώπινη ιστορία που κόβει την ανάσα και αγγίζει τις ψυχές, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση. 
Μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι αληθινή…

🚩 INFO

🔴ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ      : Ελληνική Λογοτεχνία
🔴ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    : ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
🔴ΕΚΔΟΤΗΣ          : ΨΥΧΟΓΙΟΣ
🔴ΗΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ  : 25/10/2018

📬

➡️Βρείτε μας στο FACEBOOK       BookReviewsGr
➡️Βρείτε μας στο ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ  Book_reviews_gr
➡️Βρείτε μας στο TWITTER         @BookReviewsGr

Σχόλια