BLUE MONDAY


  BLUE MONDAY





    Blue Monday !!!
Ένα απο τα αγαπήμενα μου βιβλία !
     Λατρεψα ή μαλλον ερωτεύτηκα την πρωταγωνιστρια των 8 βιβλίων Φρίντα Κλάιν ! Ένα βιβλίο που δεν κουράζει καθόλου τον αναγνώστη , ειναι γρήγορο , λιτό και η ισορροπημένη ροή του δεν σε αφήνει να το αφήσεις απο τα χέρια σου .
    Η ωραία και ανατρεπτική πλοκή θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου μέχρι την τελευταία σελίδα , επίσης η άψογα δομημένοι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν στο βιβλίο θα σε κάνουν να ταυτιστείς μαζί τους και θα γίνουν οι νέοι φανταστικοί φίλοι σου!!!
    Η ιστορία του θα σε εντυπωσιάσει και θα την αγαπήσεις .



 ΣΤΑ

➕ Πολύ ωραία πλοκή που σε κρατα σε αγωνία σε ολη τη διάρκεια που εξελίσσεται η ιστορία .
➕ Ανατρεπτικό .
➕ Δεν σε κουράζει καθόλου .
➕ Η γραφή του είναι απλή και κατανοητή .
➕ Ένα άρτιο αστυνομικό - ψυχολογικό θρίλερ .


 ΣΤΑ

➖  Σε κάποια σημεία γίνεται αρκετά περιγραφικό , δεν θα το έλεγα όμως και αρνητικό αυτό , απλά το έβαλα στα μείον γιατι έπρεπε να βάλω και εδώ κάτι :)




➡️STORY⬅️

    Μία κοινωνία σοκαρισμένη. Η φωτογραφία του μικρού Μάθιου στις εφημερίδες φάρος και ελπίδα στην αναζήτησή του. Η ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν ανήσυχη αντικρίζει την εικόνα του μικρού παιδιού και έρχονται στο νου της τα παράξενα και νοσηρά όνειρα ενός ασθενούς της. Όνειρα που περιγράφουν και με την παραμικρή λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του παιδιού που τόσο λαχταρά να αποκτήσει ο ασθενής της. Εικόνες πανομοιότυπες… Απλή σύμπτωση; Παιχνίδια του μυαλού; Ή υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα να σχετίζονται οι δύο υποθέσεις; Πώς μπορεί η Φρίντα να παραβιάσει το ιατρικό απόρρητο; Πόσο θα βοηθήσουν οι ψυχαναλυτικές γνώσεις της στην εξιχνίαση της υπόθεσης; Και πώς εμπλέκεται σε όλα αυτά μία απαγωγή που είχε γίνει είκοσι χρόνια πριν; Η Φρίντα θα βρεθεί να πρωτοστατεί στον αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του απαγωγέα. Μόνο που αυτός ο αγώνας δεν είναι μια κούρσα φυσικής αντοχής. Η Φρίντα πρέπει να κατεβεί ως τα πιο σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού ενός ψυχοπαθούς, προκειμένου να βρει τις απαντήσεις για το αν ο Μάθιου είναι ζωντανός και πού μπορεί να βρίσκεται.

🚩 INFO

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Αστυνομική Λογοτεχνία
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ     : NICCI FRENCH
ΕΚΔΟΤΗΣ            : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ
ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ    : 11 /2011

📬 Βρείτε μας στο INSTAGRAM @book_reviews_gr
📬 Βρείτε μας στο FACEBOOK    Bookreviewsgr  
📬Βρείτε μας στο  TWITTER       @BookReviewsGr

Σχόλια