ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ

    ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ 




    Η Ειρήνη ΒΑΡΔΑΚΗ  , φοράει τα γάντια του μποξ και με προσόν την ταχύτητα και την έκρηξη μας επιτίθεται με jab σπάσιμο αριστερά και αριστερό Hook και μας βγάζει νοκ άουτ,  κατακτώντας επάξια τον τίτλο στο βάθρο των Best Sellers .
     Όλοι έχουμε φτιάξει μια τσιχλόφουσκα και ζούμε μέσα σε αυτή,  αγνοώντας για το τι υπάρχει απέξω . Η συγγραφέας έρχεται και σπάει την τσιχλόφουσκα αφήνοντας το βασιλιά γυμνό και εμάς σοκαρισμένους.  
     Η Τσιχλόφουσκα είναι ένα βιβλίο που θα πρέπει να μπεί σε κάθε σπίτι και να διαβαστεί από κάθε γονιό , παιδί και από κάθε ονειροπαρμένο και εθισμένο στα like των social . 
    Διάβασε το με δική σου ευθύνη και κοίταξε να έχεις στην κατάψυξη μια παγοκύστη γιατί τα χαστούκια που θα φας θα είναι πολλά.  
    Τα θέματα που αγγίζει η συγγραφέας είναι τόσο επίκαιρα που ίσως πολλοί  αδιαφορούμε ,  δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν ή εάν υπάρχουν είναι τόσο μακρυά απο εμάς αλλά να είστε σίγουροι είναι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.  Γι'αυτό σταματήστε να εθελοτυφλείτε και να στρουθοκαμιλίζετε , κοιτάξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη,  το παιδί σας στα μάτια,  τον σύζυγό σας στην καρδιά.  
    Λάτρεψα αυτό το βιβλίο γιατί τάραξε το συναισθηματικό μου κόσμο,  με θύμωσε,  με στεναχώρησε,  με έκανε όμως να νοιαζομαι περισσότερο και να αγαπάω τον πλησίον μου . 

ΘΑ ΣΕ ΜΆΘΕΙ..... ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ , μόνο έτσι θα λύσεις όλα σου τα προβληματα .....



ΣΤΑ

➕ Διαβάζεται απνευστί. 
➕ Αγγίζει σύγχρονα και επίκαιρα θέματα και τα παρουσιάζει με δεξιοτεχνία. 
➕ Ανατρεπτικότατο , θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. 
➕ Θα ξυπνήσει μέσα σου συναισθήματα που ίσως είχαν μπει στον πάγο. 
➕ Από τα καλύτερα βιβλια για το 2020 που έχω διαβάσει.  
➕ Απευθύνεται σε όλους , άντρες και γυναίκες (μην σας ξεγελά το εξώφυλλο) 

ΣΤΑ

➖ Άσε τα μείον και πηγαινε να το διαβάσεις γρήγορα. 



➡️STORY⬅️

Τι κοινό έχει μια γυναίκα που αγγίζει κάθε επιφάνεια στο μετρό της Αθήνας με τα απολυμαντικά της μαντιλάκια, με μιαν άλλη γυναίκα, που ακουμπά πάντα την πλάτη στον τοίχο από φόβο να μην πέσει στο κενό της αποβάθρας; Έναν σκληρό διαδικτυακό εκβιασμό; Την ακλόνητη πεποίθηση ότι οι ιντερνετικές ζωές τους μοιάζουν τραγικά με μια ροζ ζαχαρωμένη τσιχλόφουσκα, έτοιμη να σκάσει στο ρετουσαρισμένο τους πρόσωπο; Προσοχή Η Τσιχλόφουσκα δεν έχει δίχτυ ασφαλείας. Η Τσιχλόφουσκα πρέπει να φυλάσσεται μακριά από εκείνους που φοβούνται υπερβολικά το κενό. PLEASE, MIND THE GAP! PLEASE, MIND THE TRAP! PLEASE, MIND THE GAP! PLEASE, MIND THE TRAP!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ  : take me

🚩 INFO 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Ψυχολογικό θριλερ 
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   : ΒΑΡΔΑΚΗ Ειρηνη
ΕΚΔΟΤΗΣ         : ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL
ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ  : 5 / 2020

📬 Βρείτε μας στο ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ @book_reviews_gr
📬 Βρείτε μας στο FACEBOOK BookReviewsGr
📬 Βρείτε μας στο TWITTER @BookReviewsGr

Σχόλια