ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΙΑΔΙ

ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ


    Καλό μου παιδί με έκανες και ανατρίχιασα με ανάγκασες να ανοίξω το φως και με κράτησες ξάγρυπνο .
    Το βιβλίο 《ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ 》 κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε μετάφραση Δέσποινα ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΎΛΟΥ . 
     Η συγγραφέας ROMY HAUSMAN 
  Έχει γράψει ένα ανατριχιαστικό και μυστηριώδες θρίλερ. Εξιστορεί μια οικογενειακή τραγωδία που θα εύχεσαι να μην τύχει ούτε στο χειρότερο εχθρό σου . Ένα δράμα που σίγουρα θα σε διχάσει και θα σε βάλει σε σκέψεις για το πως θα λειτουργούσες εσύ,  εάν ήσουν στη θέση των πρωταγωνιστών .    
Ένα θρίλερ που θα καθηλώσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη αφού το βιβλίο είναι καλογραμμένο και οι αναπάντεχες  ανατροπές στην πλοκή  διαδέχονται η μία την άλλη  σε σημείο που δεν μπορείς να μαντέψεις το τέλος.
      Η συγγραφέας καταφέρνει να κρατάει τον αναγνώστη της στο " κόκκινο " , να είναι σε  συνεχόμενη ένταση και αγωνία γιατί αρχικά η ιστορία μοιάζει με αυτή ενός απαγωγέα και απαχθέντα αλλά  καταλήγει σε κάτι διαφορετικό.
   Όλοι οι χαρακτήρες ακόμα και αυτοί που δεν πρωταγωνιστούν είναι καταπληκτικά δομημένοι όπου ο καθένας κρύβει καλά τα μυστικά του και σ αυτό έχει συμβάλει πολύ τα δύο χρονοδιαγράμματα  που ακολουθεί η συγγραφέας. Το πήγαινε - έλα στο παρελθόν και το μέλλον δυσκολεύει τον αναγνώστη να καταλάβει τι ξέρει ο κάθε χαρακτήρας.


ΣΤΑ ✅

➕ Πληθώρα έξυπνων και αναπάντεχων ανατροπών που κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο. 
➕ Αξιοσημείωτος είναι  ο τρόπος που η συγγραφέας ανιχνεύει το ψυχολογικό τραύμα μιας απαγωγής
➕ Η ιστορία ιντριγκάρει από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα
➕ Δεν μπορείς να αφήσεις το βιβλίο απο τα χέρια σου. Εγώ τι διάβασα μέσα σε 24 ώρες .

ΣΤΑ ❌

➖ Άσε τα μείον και πιάσε το βιβλίο!!!!


➡️STORY⬅️

    Μια καλύβα στο δάσος, χωρίς παράθυρα. Η ζωή της Λένας και των δύο παιδιών της ακολουθεί αυστηρούς κανόνες: γεύματα, τουαλέτα, μελέτη, όλα ακολουθούν ευλαβικά ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα. Ο πατέρας μεριμνά για την τροφή, τους προστατεύει από τους κινδύνους του έξω κόσμου και φροντίζει να έχουν πάντα τα παιδιά του μια μητέρα – όποιο κι αν είναι το κόστος.

   Αλλά μια μέρα η μητέρα καταφέρνει να αποδράσει. Και τότε ξεκινάει ο πραγματικός εφιάλτης. Διότι πολλά δείχνουν ότι ο πατέρας θέλει πάση θυσία να πάρει πίσω αυτό που του ανήκει. Η αστυνομία μαζί με την οικογένεια της Λένας προσπαθούν απεγνωσμένα να ενώσουν τα κομμάτια ενός παζλ που δεν φαίνεται να ταιριάζουν μεταξύ τους. Τι απ’ όλα συμβαίνει πραγματικά και τι είναι προϊόν παράνοιας;

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  TAKE ME

🚩 INFO 

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     :  ΘΡΊΛΕΡ 
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ   :  ROMY HAUSMANN
🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    : Δέσποινα ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
🔴 ΕΚΔΟΤ. ΟΙΚΟΣ   : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
🔴 ΗΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ   : 12 / 11 / 2020 

🚩 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ 

📬 ΣΤΟ FACEBOOK      :  Book Reviews  
📬 ΣΤΟ INSTAGRAM   :  @Book_Reviews_Gr
📬 ΣΤΟ TWITTER         :  Book Reviews


Σχόλια