ΔΙΑΦΑΝΗ ΨΥΧΗ

 ΔΙΑΦΑΝΗ ΨΥΧΗ


    Η συγγραφέας Αναστασία Κορινθίου με τη ΔΙΑΦΑΝΗ ΨΥΧΗ από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο Εκδοσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ , θα μπεί σπίτι μας αλλα πριν εισέλθει θα τραβήξει τον μανδύα της υποκρισίας που φοράμε θα μείνουμε γυμνοί και τότε πλησιάζοντας στον καθρέφτη θα αναρωτηθούμε θα σοκαριστούμε και θα γεννηθούν χιλιάδες ερωτήματα για το είδωλο που βλέπει ο καθένας καθρέφτη του .    

 Ετοιμάσου να δεις τις καταστάσεις , τους ανθρώπους , τι σχέσεις σου , τα συναισθήματα σου , τη ζωή σου όλη από μια άλλη οπτική γωνία και πιθανόν θα αντικρίσεις έναν άλλο άνθρωπο τόσο άγνωστο που θα σε σοκάρει. 

    Έτσι και στο βιβλίο ΔΙΑΦΑΝΉ ΨΥΧΉ , θα δεις την ωραία στολισμένη βιτρίνα των πρωταγωνιστών που ο καθένας έχει φτιάξει για τα μάτια των γύρων του , θα δεις όμως και την αποδομηση της προσωπικότητας τους στο βάθος που είναι καλά κρυμμένη, εκεί που η μοναξιά κάνει πάρτι και καρφώνει κάθε μέρα τα νύχια της όσο πιο βαθιά μπορεί μέσα στο δέρμα σου και ψάχνει να στραγγαλίσει την καρδιά σου. 

     Κάπου εκεί στη διαδρομή των σελίδων σίγουρα θα δεις τον εαυτό σου , γι'αυτό φορα τη ζώνη ασφαλείας καθώς διαβάζεις για να μην τρανταχτεις απότομα. 

     Ενας ιός , μια πανδημία και το αποτέλεσμα αυτών η καραντίνα , κάτι τυχαίο ; ή απλά ένα τέχνασμα της ζωής για να σεβαστούμε τις ρυτίδες από χαμόγελα και δάκρυα; Μήπως αυτό που ζούμε τώρα είναι ένα μήνυμα ; Διαβάζοντας το βιβλίο εύχομαι σε κάθε αναγνώστρια να βρει τον τρόπο να εξαλείψει ή έστω να μειώσει τον πόνο στην πλάτη της από το βάρος που της έχουν βάλει, στην αρχή μια σάκα σχολείου, μετά ένα backpack και τέλος ένα μάρσιπο γεμάτο ενοχές και ευθύνες.... (αγαπημένη μου παράγραφος από το βιβλίο) .



 ΣΤΑ ✅ 

➕ Τόσα πολλά μηνύματα σε ένα βιβλίο ... 

➕ Επίκαιρο 

➕ Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και ετοιμάσου για 369 σελίδες ψυχανάλυσης, το μόνο σίγουρο όταν κλείσεις το οπισθόφυλλο θα είσαι ελαφρύτερος κατά πολλά προβλήματα που σε βασάνιζαν.... 

➕ Διάβασε το .... η δεξιοτέχνης συγγραφέας με τις οξυδερκείς παρατηρήσεις της θα σε εντυπωσιάσουν.  

➕ Θα σκέφτεσαι για μέρες αυτά που διάβασες στο βιβλίο και θα πάρεις ένα καλό μάθημα για να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις πολλά από τα εμφανή ή όχι προβληματα που σε βασανίζουν. 


➡️STORY⬅️ 

    Ο Αλέξανδρος, διάσημος συγγραφέας, βιώνει την καραντίνα μιας απρόσμενης πανδημίας εντελώς διαφορετικά! Ένα σκάνδαλο που ξεσπά με αφορμή το νέο του βιβλίο θα τον φέρει αντιμέτωπο με ό,τι είχε κλείσει σε… «καραντίνα» στην ψυχή του χρόνια τώρα. Πόσο νόμιμο είναι να κλέβεις ζωές και να τις βαφτίζεις τέχνη; Πόσο εγκληματικό είναι να βιάζονται ψυχές, σώματα και συνειδήσεις στον βωμό του χρήματος; Τι κοινό έχει μία σύζυγος, μία ερωμένη, μία κόρη, μία μάνα, μια αδελφή και μία πόρνη; Τι συμβολίζει ένα XL μπουφάν αν φοριέται χειμώνα- καλοκαίρι από ένα κορίτσι στο μετρό και τι ένα μαύρο αυστηρό ταγέρ που θα φορεθεί Αύγουστο μήνα σε μια εκκλησία; Τελικά ποια είναι η τιμωρία εάν τολμήσεις να θυμηθείς έναν λεκέ από παγωτό φράουλα σε ένα λευκό μακό παιδικό μπλουζάκι; 


🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ  : TAKE ME


🚩 INFO 

🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ     : ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

🔴 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   : ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ

🔴 ΕΚΔΟΤ. ΟΙΚΟΣ  : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

🔴 ΗΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ  : 2020


🚩 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ 

📬  ΣΤΟ INSTAGRAM  : @Book_Reviews_Gr

📬 ΣΤΟ FACEBOOK      : Book Reviews

📬 ΣΤΟ TWITTER         : Book Reviews

Σχόλια