ΔΕΠΥραζει - Μαθησιακές Ευκολίες

ΕΙΔΙΚΌΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΌΣ 

ΦΏΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΊΟΥ 


  Σήμερα θα ήθελα να σας προτείνω 2 βιβλία γιατί θεωρώ ότι αποτελούν έναν «εκπαιδευτικό φάρο» στην εκπαίδευση. 

 ➡️  Φιλοξένησα στον λογαριασμό μου πρόσφατα τα βιβλία «Μαθησιακές Ευκολίες» & «ΔΕΠΥράζει»του Ειδικού Παιδαγωγού/Συγγραφέα Φώτη Παπαναστασίου @fotis_papanastasiou_official  που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ
 
➡️  Μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον εδώ και καιρό, γιατί τα είχα ακούσει πολύ έντονα & ήθελα να τα γνωρίσω. 
 ➡️  Όταν μου τα έστειλαν κατάλαβα αμέσως γιατί έγιναν bestsellers από τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας τους. 
 ➡  Είναι 2 βιβλία πολύτιμα βοηθήματα για γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να στηρίξουν ουσιαστικά τη μάθηση των παιδιών και να ενισχύσουν πραγματικά την πρόοδο και τις επιτυχίες τους στο σχολείο.

 ⭐ “Μαθησιακές Ευκολίες”⭐ 

     (7η έκδοση) 


     Το βιβλίο αυτό είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την ανίχνευση των μαθησιακών δυσκολιών των παιδιών και για τη δημιουργία ειδικών προγραμμάτων υποστήριξης και παρέμβασης. 
     Οι θεωρίες, οι όροι και οι ενδείξεις των μαθησιακών δυσκολιών παρουσιάζονται στην αρχή του βιβλίου με γλώσσα απλή και εύληπτη. Ακολουθούν σαφείς οδηγίες για την υποστήριξη των μαθητών με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες σε διάφορα πλαίσια (στο σχολείο, στο σπίτι), καθώς και μια περιγραφή των εργαλείων ανίχνευσης των μαθησια­κών δυσκολιών στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό και στο γυμνάσιο.


 ⭐“ΔΕΠΥράζει”⭐

 (4η έκδοση) 


    Η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή/και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) είναι μία συχνή διαταραχή συμπεριφοράς, που παρεμποδίζει την ψυχοκοινωνική και ακαδημαϊκή ανάπτυξη του παιδιού, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους γονείς και στην οικογένειά του, και δυσκολεύει το έργο των εκπαιδευτικών στο σχολείο. 
     Με θεωρητικές γνώσεις, εργαλεία ανίχνευσης της διαταραχής, ασκήσεις και δραστηριότητες, το βιβλίο «ΔΕΠΥράζει» επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές με ΔΕΠΥ να κατακτήσουν δεξιότητες απαραίτητες για την ακαδημαϊκή τους πορεία, την κοινωνική τους ένταξη και τη διαχείριση της συμπεριφοράς τους.
    Είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευτικών και των γονιών για την ανίχνευση της ΔΕΠΥ και τη δημιουργία ενός προγράμματος παρέμβασης και υποστήριξης. 

 Όσοι έχετε τα συγκεκριμένα βιβλία, ξέρω ότι τα έχετε αγαπήσει. Όσοι δεν τα έχετε, σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα .



🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟTake me - ΔΕΠΥραζει 
🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ : Take me Μαθησ. Ευκολιες


🚩 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ  : 

📬 INSTAGRAM  : @Book_Reviews_Gr
📬 FACEBOOK     : @Book Reviews Gr
📬 TWITTER        : @Book Reviews Gr



Σχόλια