ΠΕΊΡΑΜΑ ΜΝΉΜΗΣ

ΠΕΊΡΑΜΑ ΜΝΉΜΗΣ 


ΠΕΊΡΑΜΑ ΜΝΗΜΗΣ : κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ , μετάφραση :Δέσποινα ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ .
   Ακόμα μια φορά που ο SEBASTIAN FITZEK  έπαιξε με το μυαλό μου και κόντεψε να με τρελάνει .... πάνω που πίστευα πως μετά από τόσα δικά του βιβλία  που έχω διαβάσει τίποτα δεν μπορεί να εκπλήξει , διαψεύστηκα παταγωδώς .
    Το Πείραμα Μνήμης ΠΈΤΥΧΕ.... εκτός από την αγωνία που σου δημιουργεί από τις πρώτες σελίδες του , το ευρηματικό και πανέξυπνο τέλος του θα σε αφήσει άφωνο. 
    Ένα ψυχολογικό θρίλερ που φέρει το προσωπικό αποτύπωμα του συγγραφέα,  εάν διάβαζα το βιβλίο χωρίς να γνωρίζω ποιος το έχει γράψει ,  σίγουρα θα υποψιάζομουν πως πίσω από όλη αυτή τη τρελή κατάσταση κρύβεται ο FITZEK . 
   Η πλοκή του θα σε καθηλώσει και δεν θα σε αφήσει να πάρεις ούτε ανάσα  γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη με γοργούς ρυθμούς ανατρεποντας τη ροή των γεγονότων.
   Ο άνθρωπος είναι το σύνολο των αναμνήσεων του και αν υπάρχει κάποιος λόγος που βρισκόμαστε στον κόσμο ίσως είναι για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες αναμνήσεις στο ταξίδι της ζωής μας ...γιατί άραγε κάποιος να μπει στη διαδικασία να πάρει μέρος σε ένα τέτοιο πείραμα μνήμης;....όσο και να σπάσεις το κεφάλι σου , όσες σελίδες και αν διαβάσεις είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρεις το λόγο.... το λόγο θα τον εξηγήσει ο συγγραφέας τη στιγμή που θα θελήσει ο ίδιος  .

ΣΤΑ ✅

➕ Δεν μπόρεσα να μαντέψω το τέλος του βιβλίου με τίποτα .
➕ Ο συγγραφέας δημιουργεί μια συναρπαστική και ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και καταφέρνει να βυθίσει τον αναγνωστη μέσα σε αυτή .
➕ Οι απρόβλεπτες ανατροπές γίνονται τόσο δραματικές και μετατρέπουν την ανάγνωση του βιβλίου σαν  σε τρενάκι τρόμου σε λούνα παρκ !
➕ Ένα ακόμη βιβλίο που επιβεβαίωσε την αγάπη  μου για το συγγραφέα.  

ΣΤΑ ❌

➖ Το τέλος του δεν μπορώ να το θεωρήσω τόσο ρεαλιστικό !

➡️STORY⬅️

Έχεις κάνει ποτέ κάτι που εύχεσαι να μπορούσες να ξεχάσεις;

Ο Μαρκ Λούκας είναι συντετριμμένος από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στη σύζυγο και στο αγέννητο παιδί του. Το μόνο που μπορεί να τον λυτρώσει είναι να διαγράψει τη μνήμη του. Μέχρι τη βραδιά που επιστρέφοντας σπίτι διαπιστώνει ότι το κλειδί του δεν ταιριάζει στην κλειδαριά, η σύζυγός του είναι ζωντανή, υγιής και έγκυος – και… δεν τον αναγνωρίζει.
O Μαρκ αρχίζει να βυθίζεται σε έναν εφιαλτικό κόσμο όπου είναι αδύνατον να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από τη φαντασία.
Μήπως οδηγείται στην τρέλα;
Ή μήπως πρόκειται για μια συνωμοσία που θα μπορούσε να του στοιχίσει τη μνήμη, τη λογική…

Ακόμα και την ίδια του τη ζωή;

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ :   TAKE ME !!

🚩 INFO 

🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ     : Αστυνομική Λογοτεχνία 
🔴 ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ   : SEBASTIAN FITZEK
🔴ΕΚΔΟΤ.ΟΊΚΟΣ    : Εκδόσεις ΔΙΌΠΤΡΑ
🔴 ΗΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ :  04 /11 / 2020 

🚩 ΒΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ : 

📬  INSTAGRAM    :  @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK       :   Book Reviews
📬   TWITTER         :   Book Reviews




Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου