ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΔΙΚΕΊΤΑΙ


ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΔΙΚΕΊΤΑΙ 

   Η συγγραφέας ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΙΣΚΟΥ , μας παρουσιάζει μια ιστορία εκδίκησης,  ΈΝΑ ΠΑΙΔΊ ΕΚΔΙΚΕΊΤΑΙ με τη βοήθεια των εκδόσεων ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ .
...ενοχές.... αυτές σε βρίσκουν ευάλωτο μόνο όταν έχεις εναποθέσει τη σημασία τους στη μοίρα που δεν πίστεψες....
    Ένα παιδί ζει το χειρότερο εφιάλτη .... πως άραγε τον αντιμετωπίζει και με ποιο τρόπο θα επουλώσει αυτές τις βαθιές πληγές που θα χαρακτούν πάνω του , είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τον αναγνώστη.  
    Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και αντιμετωπίζει τα προβλήματα του με διαφορετικό τρόπο.... μερικές φορές όμως ο τρόπος αυτός μεταμορφώνεται και παίρνει την μορφή του ίδιου του κακού και χωρίς να το καταλάβεις γίνεσαι εσύ ο κακός.  
     Η προσωπικότητα μας διαμορφώνεται από την παιδική μας ηλικία, εάν όμως χτιστεί λάθος ή χρησιμοποιηθεί λάθος υλικό,  πιθανόν η ζημιά να μην επισκευάζεται.... και στον πρώτο σεισμό ίσως αυτό καταρρεύσει και κάτω από τα συντρίμμια να φανεί το πραγματικό πρόσωπο... το πρόσωπό του κακού.... 
    Κάθε άνθρωπος έχει τη βιτρίνα του ... αυτή βλέπουν όλοι γύρω του και τον κρίνουν σύμφωνα με αυτή ....όμως η ψυχή είναι καλά κρυμμένη πίσω από τοίχους και προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε με πλήρη αποτυχία. 
ΣΤΑ ✅

➕ Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα σε προβληματίσει αρκετά και θα σε κάνει να αναρωτηθείς για το που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για να γιατρέψει τον εσωτερικό του κόσμο .
➕  Ευανάγνωστο 
➕ Έβαλε στην πρίζα τον συναισθηματικό μου κόσμο. 

ΣΤΑ ❌

➖ Θα το ήθελα μεγαλύτερο σε όγκο ώστε να παρουσιαστούν οι πρωταγωνιστές του βιβλίου εκτενέστερα και να δεθώ περισσότερο μαζί τους !
➡️STORY⬅️

Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ζήσει μία τέτοια εμπειρία. Η προσωπικότητα του ανθρώπου διαμορφώνεται στην παιδική ηλικία. Ό,τι «ζημιά» γίνει τότε, χρειάζονται πολλοί «μαστόροι» για να τη φτιάξουν ή και κανένας… Ο μόνος «μάστορας» που θα μπορούσε να τη φτιάξει είναι εκείνος που θα εξαφάνιζε τη μνήμη. Με άλλα λόγια, να μη συνέβαινε ποτέ… Μια αθώα παιδική φάρσα συνδέεται με ένα τραγικό γεγονός και γίνεται η αιτία ένα παιδί να χάσει για πάντα την αθωότητά του. Όταν η ζωή δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στο χαμογελο, η ανθρώπινη, σκοτεινή πλευρά θα κάνει και πάλι την εμφάνισή της για να ταράξει ζωές και συνειδήσεις… Τι, κρύβεται στην ψυχή ενός ανθρώπου όταν η πόρτα κλείσει και το σκοτάδι πέσει πάνω της; Επουλώνονται οι πληγές ή συνεχίζουν να καίνε σαν πυρωμένο σίδερο; Ποιος μπορεί να τα βάλει με το Κακό και να νικήσει…

🛒  ΑΓΌΡΑΣΕ ΤΟ :  take me !!!!

🚩  INFO 

🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ            : Λογοτεχνία 
🔴 ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ      : Δήμητρα Ιωάννα ΠΡΟΊΣΚΟΥ
🔴 ΕΚΔΟΤΙΚ.ΟΙΚΟΣ : Εκδοσεις Υδροπλανο
🔴 ΗΜΕΡ. ΕΚΔΟΣΗΣ: 2020

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ

📬  INSTAGRAM      :  @Book_Reviews_Gr
📬 FACEBOOK          :  Book Reviews
📬 TWITTER             : Book Reviews

Σχόλια