ΑΚΟΗ

  ΑΚΟΗ


      

Ο συγγραφέας VINCENT KLIESCH και SEBASTIAN FITZEK ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα καταπληκτικό ψυχολογικό θρίλερ με ιδιαίτερη και πρωτότυπη πλοκή. 
    Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ  σε μετάφραση Χρύσα ΜΠΑΝΙΑ . 
    Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που σίγουρα οι λάτρεις του είδους θα το αγαπήσουν και θα το αγκαλιάσουν,  όπως έχουν κάνει και με όλα τα υπόλοιπα βιβλία του FITZEK .
    Ο συγγραφέας σε κάθε σελίδα μας δίνει κάποιο στοιχείο που θα μας οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου της ιστορίας.  Κάθε κεφάλαιο τελειώνει και με μια ανατροπή,  έτσι νέα δεδομένα και νέα ερωτήματα μας βασανίζουν μέχρι το τέλος
    Άραγε τι είναι αλήθεια και τι  ψέματα;  Η λύση του μυστηρίου είναι ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.  Έκανα πολλές προσπάθειες να φανταστώ τη συνέχεια της πλοκής όμως ο συγγραφέας  με τις εκπληκτικές ανατροπές  αναιρούσε τις προηγούμενες σκέψεις μου με αποτέλεσμα να αναθεωρώ ότι είχα σκεφτεί και να ξανακοιτάζω την ιστορία από την αρχή. 
  Πρόκειται για ένα δυνατό θρίλερ που στις τελευταίες σελίδες του προσφέρει στον αναγνώστη ένα συγκλονιστικό τέλος και υπόσχεται μια πιο δυνατή συνέχεια.... (νέο βιβλίο ... Η ΣΥΧΝΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΌΝΟΥ ) .
   Το μυστήριο και και οι ανατροπές είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν  αυτό το βιβλίο και το εκτοξεύουν σε ένα από τα καλύτερα  του είδους του.

  
ΣΤΑ ✅

➕ Μικρά κεφάλαια με ουσιώδες περιεχόμενο και χωρίς περιττές λεπτομέρειες. 
➕ Οι αρκετά γρήγοροι και κινηματογραφικοί ρυθμοί δε θα σε κουράσουν καθόλου. 
➕ Οι ανατροπές,  η αγωνία και το μυστήριο,  δίνουν ρεσιτάλ. 
➕ Καλά δομημένοι οι χαρακτήρες των πρωταγωνιστών. 

ΣΤΑ ❌

➖ .... Το ότι δεν το είχα διαβάσει τόσο καιρό!!!!!
⬅️STORY➡️

Γρήγορος ρυθμός και ασυνήθιστη πλοκή σε ένα καταιγιστικό θρίλερ από τη συνεργασία δύο καταξιωμένων συγγραφέων.

Η πιο αμυδρή απόκλιση στον ήχο μιας φωνής αρκεί για τον διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικό στη φωνητική εγκληματολογία Ματίας Χέγκελ ώστε να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα. Με τη βοήθειά του, πολλοί εγκληματίες έχουν ήδη καταδικαστεί. Έχει πει ψέματα όμως ο ίδιος; Η ομολογία του για τη δολοφονία μιας άστεγης γυναίκας δε φαίνεται ειλικρινής. Η δημοσιογράφος Γιούλα Άνζοργκε, η οποία ειδικεύεται σε υποθέσεις δικαστικής πλάνης, είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια. Αλλά όταν εμβαθύνει στην υπόθεση του Χέγκελ, θέτοντας τον εαυτό της σε τεράστιο κίνδυνο, θα βρεθεί αντιμέτωπη με απίθανες αποκαλύψεις…

Το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς θρίλερ από τους Vincent Kliesch και Sebastian Fitzek.

Ο Ματίας Χέγκελ, ο επονομαζόμενος Auris, ο άνθρωπος με την ακοή νυχτερίδας, είχε καταδικαστεί λιγότερο από έναν χρόνο πριν σε ισόβια κάθειρξη για φόνο. Το γεγονός και μόνο ότι όλη η συνεδρίαση του δικαστηρίου είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών είχε κεντρίσει την περιέργεια της Γιούλα. Παρά την ομολογία και το συντριπτικό βάρος των αποδείξεων, προέκυπτε αναπόφευκτα το ερώτημα πώς ήταν δυνατόν ένα από τα πιο κοφτερά μυαλά του Βερολίνου ―και έμπειρος σύμβουλος της αστυνομίας― να δολοφονήσει μια άγνωστη αλήτισσα, με την οποία, απ’ ό,τι φαινόταν, δεν είχε ομολογήσει πως υπήρχε κάποια σύνδεση. Και μάλιστα να τη δολοφονήσει με τόση ατζαμοσύνη, χωρίς να μπορεί να κρυφτεί. Όλα αυτά δε φαίνονταν διόλου λογικά στη Γιούλα.

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ  : Take me !!!

🚩 INFO 

🔴  ΚΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ   : VINCENT KLIESCH
🔴  ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ    : ΜΠΑΝΙΑ Χρύσα
🔴  ΕΚΔ. ΟΙΚΟΣ      : ΛΙΒΑΝΗΣ
🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ  : 30 / 06 / 2020

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ : 

📬  INSTAGRAM   : @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK      : Book Reviews
📬  TWITTER         : Book Reviews

Σχόλια