ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ 


   Είμαι σε ένα 5αστερο θέρετρο στις Μαλδίβες,  αραχτός στην ξαπλώστρα μου απολαμβάνοντας τη θέα! Αποφασίζω να διαβάσω ένα βιβλίο , ξαφνικά βλέπω μπροστά μου μακρυά  στον ωκεανό γιγάντια κύμματα , έχει δημιουργηθεί τσουνάμι , ένα τσουνάμι γεμάτο συναισθήματα , μηνύματα και συμβουλές που πήρε σάρκα και οστά τη στιγμή που άνοιξα το βιβλίο ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ της Μαρία Γκεράλντα Ζύκα Νίκιτς .
    Ένα βιβλίο που πέρα από την πληθώρα των συναισθημάτων με πλημμύρισε  με ζωντανές εικόνες γεμάτες χρώματα που με ταξίδεψαν νοερά . 
    Η συγγραφέας ξεκίνησε να γράφει ένα ωραίο μυθιστόρημα , που μέσα από το αυτό περνά πολλά και όμορφα μηνύματα , όπως αυτό της  αγάπης  που πρέπει να έχουμε για τα ζώα.  Το αίσθημα της φιλοζωίας είναι χαρακτηριστικό της και μας το παρουσιάζει μέσα από  αυτό το βιβλίο.
   Κάθε πρόταση,  κάθε σελίδα,  κάθε κεφάλαιο έχει και κάτι να σου προσφέρει! 
    Λάτρεψα την πρωταγωνίστρια για τη δυναμικότητα της . Όσες δυσκολίες και αν συνάντησε δεν το έβαλε κάτω και με περίσσιο θάρρος πάλεψε για την επιβίωση της ! Λατρεύω να συναντώ τέτοιες γυναίκες!!!! 







ΣΤΑ ✅

➕ Η ίδια η πλοκή του βιβλίου. 
➕ Το μεταφυσικό στοιχείο που κρύβεται στις σελίδες, αποτέλεσε μια ευχάριστη πινελιά. 
➕ Συγκινητικό και  συνάμα χαρούμενο 
➕ Ευανάγνωστο 

ΣΤΑ ❌

➖ Ας αφήσουμε τα μείον για κάποιο άλλο βιβλίο!!!

➡️STORY⬅️

    Πόσο μπορεί άραγε να αλλάξει η ζωή σου από Αύγουστο σε Αύγουστο; Και πόσα είναι όλα εκείνα που μπορείς να διδαχθείς από όλες εκείνες τις τυχαίες συμπτώσεις και συναντήσεις με ανθρώπους σταθμούς στη ζωή σου; Μια αυγουστιάτικη νύχτα ξεκίνησαν όλα… 
    Η Ντάρια που έμοιαζε να έχει τη ζωή που ονειρευόταν, ο Στέφανος που αγωνιούσε να λύσει τα δικά του δεσμά, ένα παραλίγο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη μια μυστηριώδης γιαγιά και ο σκύλος της, ήταν αρκετά για να ξεκινήσει να ξετυλίγεται μια περίεργη ιστορία. Γεμάτη θυσίες για την αγάπη, φιλίες που διατηρήθηκαν αναλλοίωτες στον χρόνο και κυρίως εκείνο το «θα είμαι δίπλα σου για πάντα» να ηχεί με θορυβώδη βήματα μέσα στο βιβλίο. 
    Αβίαστη και ρέουσα γραφή, απλή και κατανοητή, αλληλουχίες γεγονότων, εναλλαγές σκηνικών, πολύχρωμες εικόνες, ζωντανοί διάλογοι, ποδοσφαιρικές συζητήσεις, ταξίδια, πρόσωπα που μπλέκονται οι ζωές τους, λέξεις που γεννούν συναισθήματα και όλα μαζί σε ένα απρόσμενο συνταίριασμα να σκιαγραφούν πως η ευτυχία κρύβεται στα πιο απλά πράγματα δίπλα μας. Μέσα στις καρδιές ανθρώπων που ποτέ δεν μπορούμε να κρίνουμε πριν την τελική έκβαση της σχέσης μας μαζί τους. 
    Αγάπη, προδοσία, απογοήτευση, αγωνία, φόβος, θυμός, συγχώρεση, συμφιλίωση, σεβασμός, συμπόνια, δικαίωση, καινούρια ζωή. Και ανάμεσα τους μηνύματα αγάπης και σεβασμού για όλα τα ζώα που είναι εδώ με μας και όχι για μας. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει τελικά η αγάπη για έναν σκύλο που συνάντησες τυχαία εκείνον τον Αύγουστο;

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ  : Take me !!!

🚩 INFO

🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία 
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Μαρία ΓΚΕΡΆΛΝΤΑ ΖΎΚΑ ΝΊΚΙΤΣ
🔴  ΕΚΔΟΤ. ΟΙΚΟΣ   :  ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ
🔴  ΗΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ   :   2020

🚩 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ  :

📬   INSTAGRAM   : @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK       : BOOK REVIEWS
📬  TWITTER          : BOOK REVIEWS

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου