ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

 ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ





        2 άνθρωποι.... 1 καρδιά.... μια συγκινητική ιστορία. 

     Ο συγγραφέας Νάσος ΛΑΝΑΡΑΣ  και οι Εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσφερουν στο αναγνωστικό κοινό ένα βαθιά συγκινητικό βιβλίο .   

     Η ιστορία του Αυστραλού τουρίστα ΝΤΟΥΖΟΝ ΖΑΜΙΤ στη Μύκονο έγινε γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο και μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων των μέσων ενημέρωσης πριν 12 χρόνια. 
     Ένα νέο παιδί γεμάτο όνειρα αποφάσισε με τον ξάδερφο του να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι,  να γιορτάσουν την ενηλικίωση τους, να ανοίξουν τα φτερά τους για πρώτη φορά σαν ελεύθερα πουλιά.      Το κακό όμως δεν άργησε να γίνει.... κάποιος πήρε το ψαλίδι και έκοψε πρόωρα τα φτερά του νεαρού πριν ακόμα προλάβει να πετάξει καλά καλά.      Μέσα σε όλο όμως αυτό το κακό... γεννήθηκε κάτι ....ΚΑΛΟ... , μέσα από τον πόνο , τη θλίψη και το θρήνο κάποιος άλλος άνθρωπος αναγεννήθηκε απο τις στάχτες του σαν το Φοίνικα .
     Ο λόγος για το δημοσιογράφο Κώστα ΓΡΙΜΠΙΛΑ , ένα νέο άνθρωπο , όπου μόλις είχε γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του και ήταν έτοιμος να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια ... όμως η μοίρα είχε αλλά σχέδια για αυτόν.....     Πρόκειται για ένα βιβλίο που μέσα από το οποίο θα γνωρίσουμε τη ζωή δύο ανθρώπων που τους ένωσε μια καρδιά .
     Απλά ..... συγκλονιστικό .





 ΣΤΑ ✅ 

 ➕ Ένα βιβλίο αρκετά συναισθηματικό που με συγκίνησε. 
➕ Διαβάζεται απνευστί . 
➕ Ένα μεγάλο συν , στο ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία. 
➕ Θα σε καθηλώσει. 


 ΣΤΑ ❌ 

 ➖ Θα ήθελα λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για τους πρωταγωνιστές! Ακούγεται λίγο κουτσομπολίστικο αλλά λάτρεψα το βιβλίο και ήθελα να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα! 



➡️STORY⬅️

  Ένα δραματικό χρονικό της συγκλονιστικής ιστορίας που συνέβη το καλοκαίρι του 2008 στη Μύκονο. Ο άγριος ξυλοδαρμός του νεαρού Αυστραλού τουρίστα Ντουζόν Ζάμμιτ από μπράβους του κλαμπ «Τροπικάνα», η τραγική τροπή που πήραν τα γεγονότα όταν διαπιστώθηκε ο θάνατός του και η απόφαση της οικογένειας να δωρίσει τα όργανά του, σώζοντας τέσσερις ανθρώπους. Ένας εκ των ληπτών ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας, που νοσηλευόταν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και του απέμεναν δύο εβδομάδες ζωής. 

Πώς το παρελθόν συνδέει τις διαδρομές των δύο αυτών νέων; Πότε και πώς αρχίζει η ιστορία και ποια ήταν η πορεία θανάτου του νεαρού Αυστραλού από τη στιγμή που ξεκινά για διακοπές στη νότια Ευρώπη; Τι έκανε τον πατέρα να δωρίσει τα όργανα του γιου του; Πώς η τέλεια τακτοποιημένη και ευτυχισμένη ζωή του Κώστα Γρίμπιλα, που ετοιμάζεται να παντρευτεί, μετατρέπεται ξαφνικά σε κόλαση με μια ιατρική διάγνωση; Και πώς ένας θάνατος μπορεί να υμνήσει το μεγαλείο της ζωής μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά και τη γενναιοδωρία των ανθρώπων; 

🚩  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ  :  Take me !!!

🚩  INFO

🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       :  Ελληνική Λογοτεχνία 
🔴 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ     :  Νάσος ΛΑΝΑΡΑΣ
🔴 ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ    : Εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ
🔴 ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ    : 2021


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ :

📬 INSTAGRAM     : @Book_Reviews_Gr
📬 FACEBOOK        :  Book Reviews
📬  TWITTER          :  Book Reviews

Σχόλια