ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΝΕΡΌ

   

ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΝΕΡΌ 

Ο χρόνος ήρθε να κλείσει με ένα ωραίο και σκοτεινό βιβλίο που μου άφησε θετικές εντυπώσεις!!!! Το ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΝΕΡΌ του συγγραφέα ROBERT BRYNDZA που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΛΕΙΔΆΡΙΘΜΟΣ , με έκανε να ζήσω ένα μυστήριο που βασάνισε το μυαλό μου μέχρι τις τελευταίες του σελίδες.  
     Μυστικά καλά θαμμένα για πολλά χρόνια θα ξεκινήσουν να έρχονται στην επιφάνεια του νερού.... φως θα αρχίσει να φωτίζει το σκοτεινό νερό και όσο αυτό δυναμώνει τόσα περισσότερα μυστικά θα εμφανίζονται.... 
    Ο αναγνώστης μαζί με τους πρωταγωνιστές επιθεωρητές του βιβλίου θα βρεθούν μπροστά σε ένα κουτί γεμάτο με κομματάκια παζλ , τα οποία θα πρέπει να μπουν όλα στη σωστή θέση  για να να φτάσουμε στη λύση του μυστηρίου . Όταν πλησιάζεις στην γραμμή τερματισμού το σοκ θα σε κάνει να σταματήσεις και αφού πάρεις 2 , 3 ανάσες και το ξεπεράσεις , θα κλείσεις την τελευταία σελίδα του βιβλίου και θα προσπαθήσεις να εστιάσεις στην ανατροπή που ο συγγραφέας χρησιμοποίησε και τάραξε το σκοτεινό νερό και έφερε τα πάνω κάτω στην πλοκή της ιστορίας. 
   Αυτή η υποθεση είναι η τρίτη για την Έρικα Φόρστερ και πιστεύω πως με αυτό το βιβλίο θα μπει στο πάνθεον των αγαπημένων μου επιθεωρητών!!! 
   Πρόκειται για ένα βιβλίο που σίγουρα δεν θα μπορέσεις να μαντέψεις το τέλος του .... κρατήσου καλά γιατί σίγουρα ο συγγραφέας θα τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια σου , τη στιγμή που δεν το περιμένεις.  

ΣΤΑ ✅

➕ Συναρπαστικό βιβλίο με απρόσμενο τέλος!!!
➕ Ευανάγνωστο,  χωρίς περιττές λεπτομέρειες που θα κουράσουν τον αναγνώστη. 
➕ Καλά δομημένη πλοκή , με γρήγορους ρυθμούς συνυφασμένα με αρκετό μυστήριο. 

ΣΤΑ ❌

➖ Θα ήθελα λίγες περισσότερες σελίδες που να αναφέρονται στη λύση του αστυνομικού μυστηρίου. 

➡️STORY⬅️ 

   Το πτώμα βυθίστηκε γρήγορα κάτω από το νερό. Στην ξηρά, ο εφιάλτης μόλις ξεκινούσε.

Η υπαστυνόμος Έρικα Φόστερ δίνει εντολή να ερευνηθεί ένα εγκαταλειμμένο λατομείο στα περίχωρα του Λονδίνου, όπου βρέθηκαν τα βασικά στοιχεία μιας σοβαρής υπόθεσης ναρκωτικών. Μαζί με αυτά, όμως, ανασύρεται από την παχιά λάσπη και ο σκελετός ενός μικρού κοριτσιού.

Σύντομα διαπιστώνουν ότι ο σκελετός ανήκει στην επτάχρονη Τζέσικα Κόλινς, το αγνοούμενο κορίτσι του οποίου η εξαφάνιση είχε γίνει πρώτη είδηση πριν από είκοσι έξι χρόνια.

Καθώς η Έρικα προσπαθεί να συνδυάσει νέα και παλιά στοιχεία, καλείται να ερευνήσει βαθύτερα τη διχασμένη οικογένεια Κόλινς, αλλά και την τότε επικεφαλής της υπόθεσης, Αμάντα Μπέικερ, μια γυναίκα που τη στοίχειωσε η αδυναμία της να βρει την Τζέσικα. Σύντομα, η Έρικα θα συνειδητοποιήσει ότι αυτή θα είναι μία από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις που έχει αναλάβει.

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  take me !!!

🚩  INFO 

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ    : ROBERT BRYNDZA
🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    : Χρηστος ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ 
🔴  ΕΚΔ. ΟΊΚΟΣ      : ΚΛΕΙΔΆΡΙΘΜΟΣ
🔴 ΗΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ   : 14/10/2020

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑ ΣΤΟ 

📬 INSTAGRAM    : @Book_Reviews_Gr
📬 FACEBOOK       : Book Reviews
📬 TWITTER          : Book Reviews

Σχόλια