ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΤΙΓΜΏΝ

ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΤΙΓΜΏΝ 

   Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτογραψω....
   Από τη στιγμή που έπιασα στα χέρια  μου τα βιβλία του ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΙΤΗ  , που κυκλοφορούν απο τις εκδόσεις WORKSHOP , δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω αυτά τα εκπληκτικά στιχάκια. 
    Ο συγγραφέας παίρνει στα χέρια του μια απόχη και ξεκινά να συλλέγει στιγμές,  στιγμές δικές του αλλά και του περίγυρού του , τις οποίες φυλάει στα βαθύ της ψυχής του . Τις κρατά σαν θησαυρό γιατί αυτές είναι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα μας και τα θέλω μας .
    Πρόκειται για δύο βιβλία που έχουν βρει μόνιμη θέση στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι μου , κάθε μέρα ανατρέχω σε αυτά   , βρίσκω μια συντροφιά μέσα σε αυτές τις στιγμές που έχουν αποτυπωθεί σε αυτές τις σελίδες.  
     Με απίστευτη δεξιοτεχνία παίρνει λέξεις , με αυτές δημιουργεί προτάσεις,  οι οποίες αποδίδουν νοήματα,  τα νοήματα ,βλέμματα,  τα βλέμματα ,αλήθειες....οι αλήθειες,  στιγμές και όπως μας αναφέρει ο συγγραφέας στις σημειώσεις του , οι στιγμές σχηματίζουν τις ευαισθησίες που κρύβει ο κάθε άνθρωπος.  Αυτός είναι και ο λόγος που γράφει! 
    Τα βιβλία μοιάζουν σαν τη θάλασσα, η θάλασσα εχει κύματα , έτσι και τα βιβλία αυτά έχουν τα δικά τους κύματα , αυτα είναι τα κύματα αγάπης, τα κύματα θλίψης και τα κύματα ζωής. Τρία κεφάλαια γεμάτα συναισθήματα αγάπης,  θλίψης και ζωής! 
    Ετοιμα σου γιατί κάποια αποφθέγματα,  θα αγγίξουν την ψυχή σου και θα χαρακτούν πάνω της ! 
   Τα δύο βιβλία ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΤΙΓΜΏΝ ( κίτρινο ) και ΣΥΛΛΈΚΤΗΣ ΣΤΙΓΜΏΝ 2 ( μπλε ) είναι βιβλία που στο εσωτερικό τους θα βρεις κυρίως αποφθέγματα και μικρές ιστορίες.  Επίσης υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από αξιόλογους καλλιτέχνες που ο συγγραφέας Γιάννης ΠΟΛΊΤΗΣ αγαπάει και εμπιστεύεται για τη δουλειά τους , όπου κάποια από αυτά έγιναν αποκλειστικά για τα βιβλία του . 
   
Είναι χωρισμένα σε τρία κύματα το κάθ ένα . 
➡️ Στο πρώτο βιβλίο (κίτρινο) έχει τα κύματα ΑΓΆΠΗΣ , ΘΛΊΨΗΣ και ΖΩΉΣ 
➡️ Στο δεύτερο βιβλίο (μπλε) έχει τα κύματα ΑΝΆΓΚΗΣ,  ΚΡΑΥΓΉΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ
     Προτείνετε να διαβάσετε προσωπικές τα το πρώτο βιβλίο και μετά το δεύτερο για να δείτε την εξέλιξη,  τον ρυθμό  και το χρόνο που περνάει και αφήνει τα αποτυπώματα του .

   Τα βιβλία αυτά έγιναν με αγάπη και χωρίς βιασύνη 
,  την ώρα που ένιωσε ο συγγραφέας ότι έπρεπε να γίνει, την ώρα που ένιωσε  πως ίσως μέσα από τις λέξεις του , κάποιοι θα βρουν τις δικές τους συλλεκτικές στιγμές.  

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   : Take me !!!

🚩  INFO 

🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ    : Αυτοβελτιωση-σώμα-πνευμα 
🔴 ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ : Γιαννης ΠΟΛΙΤΗΣ
🔴 ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ : WORKOSHOP 


🚩 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ   :

📬 INSTAGRAM   : @Book_reviews_gr
📬 FACEBOOK      : Book Reviews
📬 TWITTER         : Book Reviews

    

Σχόλια