FINDING FREEDOM

 

FINDING FREEDOM 
ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ 
ΧΆΡΙ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑΝ 


   Συζητήσεις και συνεντεύξεις από περισσότερες  από 100 πηγές και  διάρκειας εκατοντάδων ωρών ήταν το αποτέλεσμα αυτού εδώ του βιβλίου . 
   Οι εκδόσεις ΧΆΡΤΙΝΗ ΠΌΛΗ κυκλοφόρησαν το βιβλίο των OMID SCOBIE και CAROLYN DURAND , "FINDING FREEDOM" - ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ,  ΧΆΡΙ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑΝ .
   Οι  συγγραφείς του συγκεκριμένου βιβλίου προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα από όσα γράφονται στον τύπο για το ζευγάρι και αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή ζωή του Χάρι και της Μέγκαν , ρίχνοντας άπλετο φως στις διάφορες φήμες και παρεξηγήσεις που τους ακολουθούν . Έτσι καταρρίπτουν τις επίμονες ανακρίβειες αλλά και τις θεωρίες συνωμοσίας που περιβάλλουν το ζευγάρι και αποκαλύπτουν ποια είναι στην πραγματικότητα η μεταξύ τους σχέση και η σχέση τους με τη Βασιλική οικογένεια.     
  Οι συγγραφείς  βασισμένοι  στην μοναδική πρόσβαση που έχουν στη ζωή των Σασεξ σκιαγραφούν με απόλυτη λεπτομέρεια το αληθινό πορτραίτο του ζευγαριού. 
    Στόχος του βιβλίου είναι να αναδείξει ποιοι είναι πραγματικά ο Χάρι και η Μεγκαν,  να φέρει στο φως την αλήθεια πίσω από τις κατασκευασμένες ιστορίες οι οποίες είχαν γίνει "ευαγγέλιο" , απλώς και μόνο επειδή είχαν επαναληφθεί πολλές φορές. 
    Το βιβλίο καταγράφει τα γεγονότα που διαδραματίζονται μεταξύ 2016 και 2020 .
   Την 1η Απριλίου 2020 για τελευταία φορά  αναρτήθηκαν οι τελευταίες λέξεις στο λογαριασμό τους @SussexRoyal ..... κάποιοι  βρήκαν την ελευθερία τους....  

➡️STORY⬅️

ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Η απόλυτη βιογραφία ενός μοντέρνου βασιλικού ζευγαριού

Όταν ο κόσμος έμαθε για το ειδύλλιο που είχε αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν πολυαγαπημένο Άγγλο πρίγκιπα και μια Αμερικανίδα ηθοποιό, τόσο οι βασιλικοί παρατηρητές όσο και το απλό κοινό παρασύρθηκαν αμέσως από τη φρενίτιδα των διεθνών μέσων ενημέρωσης που τους περιέβαλε. Ολόκληρος ο πλανήτης έμοιαζε να παρακολουθεί το ζευγάρι αφού η κάθε του κίνηση γινόταν πρωτοσέλιδο - από τον αρραβώνα και τον γάμο τους μέχρι τη γέννηση του γιου τους, Άρτσι, αλλά και την απρόσμενη απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στη Βόρεια Αμερική. Και παρά το γεγονός ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν την αληθινή ιστορία του  ζευγαριού.  
Στο βιβλίο αυτό παρέχονται αποκλειστικές πληροφορίες τόσο για το ειδύλλιό τους και την άγνωστη ιστορία του αρραβώνα τους όσο και για τις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι μέσα στον θεσμό της μοναρχίας. Από τις λεπτομέρειες για τις σχέσεις της Μέγκαν με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τη Βασίλισσα, την ιστορία της φημολογούμενης ρήξης ανάμεσα στον Χάρι και τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και την ταραγμένη σχέση της Μέγκαν με τον πατέρα της, έως την αλήθεια για την έντονη επιθυμία του ζευγαριού να αποκτήσουν περισσότερη ελευθερία για την οικογένειά τους και να κρατήσουν αποστάσεις από τα πρωτοσέλιδα. 
    Μέσα από το βιβλίο FINDING FREEDOM-ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, οι συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand, προχωρούν ένα βήμα πέρα από τα όσα γράφονται στον Tύπο για το ζευγάρι και αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή ζωή του Χάρι και της Μέγκαν διαλύοντας τις διάφορες φήμες και παρεξηγήσεις που τους ακολουθούν και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

🛒  ΑΓΌΡΑΣΕ ΤΟ   :  Take me !!!

🚩 INFO 

🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Βιογραφίες 
🔴ΣΥΓΓΡΑΦΕΊΣ       : OMID SCOBIE - CAROLYN DURAND
🔴 ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ     :  Αγγελική Γεωργιακάκη – Αποστολία Δημακοπούλου
🔴 ΕΚΔ. ΟΊΚΟΣ        : ΧΆΡΤΙΝΗ ΠΌΛΗ
🔴 ΗΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ   : 2020

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ  : 

📬  INSTAGRAM   : @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK      : Book Reviews
📬  TWITTER         :  BOOK REVIEWS

Σχόλια