ΑΓΡΙΟΤΟΠΟΣ

 ΑΓΡΙΟΤΟΠΟΣ 



  Το βιβλίο "ΑΓΡΙΟΤΟΠΟΣ" είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της σειράς με τίτλο "ΣΤΑ ΑΚΡΑ" , του συγγραφέα JOHN KILLIAN  και κυκλοφορεί από τις  Εκδοσεις Bell  . Το πρώτο βιβλίο είναι το best seller "ΝΕΚΡΗ ΠΟΛΗ".


    Θες να σώσεις τον εαυτό σου;

     Εάν βρεθείς ποτέ στα χέρια σου με τον "ΑΓΡΙΟΤΟΠΟ" ... να θυμάσαι πως δεν θα υπάρξει κανένας όχι μόνο να σε ακούσει αλλά ούτε και να σε σώσει. Εάν δεν φτάσεις στα άκρα  δεν έχεις καμία ελπίδα . 
    Ένας Αγριότοπος , μήκους 100 μιλίων στην περιοχή του Μέιν είναι από τις πιο απαιτητικές αλλά συνάμα και δύσκολες  διαδρομές σε βουνό.    Μια παρέα αποφασίζει να διασχίσει τη διαδρομή αυτή,  όσο επικίνδυνη και αν είναι. Δεν τους πτοεί ούτε η κούραση που θα αντιμετωπίσουν , ούτε οι κακές καιρικές συνθήκες , ούτε τα άγρια ζώα που ίσως συναντήσουν στο δρόμο τους ,  ούτε οι αναρριχήσεις σε βράχους που θα μπουν  εμπόδιο στη διαδρομή τους .

     Όσα εμπόδια και αν εμφανιστούν είναι σίγουροι πως θα τα υπερβούν , δεν είχαν όμως προβλέψει όλους τους πιθανούς κινδύνους , δεν μπορούσαν να φανταστούν την ύπαρξη των  ανθρώπων - πουλιών .      Αδίστακτοι ορεσίβιοι με ακόρεστη δίψα για αίμα θα βρεθούν στο δρόμο του πρωταγωνιστή και της παρέας του θέλοντας να σβήσουν όσο πιο επώδυνα αυτή τους τη δίψα .
     Με εντυπωσίασε η καταγραφή των συναισθημάτων του πρωταγωνιστή από μέρα σε μέρα ... οι δυσκολίες που εμφανίζονται γεννούν συναισθήματα που σε οδηγούν στα άκρα . Το φινάλε είναι εντυπωσιακό κρύβοντας μια μεγάλη ανατροπή που δεν μπορείς να προβλέψεις.
     Τα βασανιστήρια ξεκινούν.... και όσο πιο πολύ πόνο επιφέρουν τόσο πιο καλά.... 


 ΣΤΑ ✅ 

 ➕ Σφιχτοδεμένη πλοκή 
 ➕ Αρκετά τρομακτικό , οι περιγραφές του προκαλούν δέος και φόβο . 
➕ θα κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα. 
 ➕ Είναι ένα βιβλίο που θα σε κάνει να σκεφτείς ποια είναι τα δικά σου ΆΚΡΑ . 
➕ Ο συγγραφέας ήταν καλά διαβασμένος για την πεζοπορία , το έχει μελετήσει το θέμα ! 


 ΣΤΑ ❌ 
 ➖  Ένα μεγάλο μείον , στο μέγεθος (από τεχνικής πλευράς)  του βιβλίου.  Σε ένα βιβλίο σαν αυτό επιβάλλεται σκληρόδετο εξώφυλλο και διαστάσεις 21×14 .  

 ➡️STORY⬅️ 

 Ο Ντέμιαν Τζόουνς δεν είχε ξαναβρεθεί στον Αγριότοπο των Εκατό Μιλίων του Μέιν , μία από τις πιο γοητευτικές και ταυτόχρονα πιο δύσκολες και απαιτητικές διαδρομές σε βουνό. Όμως είχε πια πάρει την απόφαση να κάνει αυτό το δεκαήμερο ταξίδι, μαζί με τη γοητευτική και χαρισματική Άμπερ και τους άλλους πέντε, όσο επικίνδυνο κι αν ήταν. Δε σκέφτηκε δεύτερη φορά την τρομερή κούραση που θα αντιμετώπιζε, τον παράξενο καιρό που άλλαζε από στιγμή σε στιγμή πάνω στο βουνό, τις επίπονες αναρριχήσεις πάνω σε κοφτερούς βράχους, τους ορμητικούς χειμάρρους, τα θανάσιμα τσιμπούρια, ή τις αρκούδες που παραμόνευαν πίσω από τα δέντρα του πυκνού δάσους. Ήξερε καλά από κινδύνους. 
    Αυτό που δεν μπορούσε να υπολογίσει ήταν οι άνθρωποι-πουλιά. 
     Οπλισμένοι με τόξα, βαλλίστρες και ματσέτες, η ομάδα των αδίστακτων ορεσίβιων είναι εκεί για έναν και μοναδικό λόγο: για να σκοτώσουν, και μάλιστα με άσπλαχνους, φρικτούς τρόπους -με τρόπους που θα σε κάνουν να ουρλιάξεις με όλη σου τη δύναμη. 
    Μόνο που εκεί πάνω, στον Αγριότοπο, δεν υπάρχει κανείς για να σε ακούσει. Αν θέλεις να σωθείς, πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Πρέπει να φτάσεις στα άκρα.

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   : Take me !

🚩  INFO 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ         :  Ελληνική Λογοτεχνία 
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ      :   JOHN KILLIAN 
ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ     :   BELL
ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ     : 07 / 2020

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ  :

📬  INSTAGRAM    :  @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK      :  Book Reviews
📬  TWITTER         :  Book Reviews

Σχόλια