ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ 




    Από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν " ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ "  , είναι μια ιστορία που κανένας ποτέ δεν ξέχασε.... μια ιστορία που και εσύ αναγνώστη δεν θα ξεχάσεις ποτέ. 
     Η συγγραφέας ALICE CLARK-PLATIS εγραψε ένα έξυπνο και συνάμα τρομακτικό μυθιστόρημα,  όπου η πλοκή του θα κρατήσει ξάγρυπνο όποιον τολμήσει να το διαβάσει!
    Το βιβλίο χωρίζεται χρονικά αναμεσα στο σήμερα και στο 1997 , δύο ιστορίες που η μία περιπλέκεται μέσα στην άλλη,  με νικητή το παρελθόν. Με αφορμή μια εξαφάνιση ενός μικρού κοριτσιού στο σήμερα,  έρχονται στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος ,  τα οποία θα κινήσουν τις έρευνες για ένα αλλο κορίτσι που είχε δολοφονηθεί το 1997 .

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω πως η συγγραφέας αρχίζει να ασχολείται περισσότερο με την ιστορία από το παρελθόν,  ενώ η ιστορία στο παρόν περνά σε δεύτερο πλάνο. 
     Τα νέα δεδομένα που σου δίνει η συγγραφέας σε κάθε κεφάλαιο αλλά και οι πολλές ανατροπές είναι ικανές να κρατήσουν τον αναγνώστη σε αγωνία  . Επίσης το γεγονός ότι δεν γράφει πολλές και ανιαρές περιγραφές , δεν κουράζει τον αναγνώστη.    Σε γενικές γραμμές ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ  είναι ένα βιβλίο με έξυπνη και καθηλωτική πλοκή , όπου η συγγραφέας λόγο του ότι ήταν δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα , προσεγγίζει το θέμα που πραγματεύεται έξυπνα και αμερόληπτα. 
    Πρόκειται για μια αιχμηρή διερεύνηση των ηθικών,  κοινωνικών ζητημάτων , όπως είπε και η Sunday Morning Herald , η οποία έχει φορέσει το μανδύα ενός σκοτεινού ψυχολογικού θρίλερ .


     ΣΤΑ ✅ 

 ➕ Ενα μυθιστόρημα γεμάτο ένταση και αγωνία. 
 ➕ Αποτελείται από μικρά και ευανάγνωστα κεφάλαια . 
➕  Έχει κάτι το διαφορετικό σε σχέση με άλλα αστυνομικά βιβλία και αυτό μου άρεσε! 

 ΣΤΑ ❌ 

 ➖ Μου φάνηκε λίγο αδιάφορη η ιστορία της εξαφάνισης του κοριτσιού στο σήμερα. 



 ➡️STORY⬅️ 

     «Σου αρέσουν οι καραμελίτσες;» είπε η Λόρελ. 
«Έχω να σου δώσω αν θέλεις». 
    Η Ρόζι ένιωσε το πάνω χείλος της να μυρμηγκιάζει. Δεν είπε όμως τίποτα. Περίμενε. Το κοριτσάκι αναδεύτηκε στη θέση του στο μπροστινό μέρος του αλόγου. Φορούσε μια κίτρινη μπλούζα με μια μαργαρίτα. Γαλάζιο σορτσάκι. Είχε ένα πιαστράκι στα μαλλιά, ροζ και αστραφτερό. Η Ρόζι άπλωσε το χέρι της να το αγγίξει.


Ήταν πανέμορφο. Όπως και τα χρυσά μαλλιά του κοριτσιού. Η Λόρελ και η Ρόζι. Τα Κορίτσια των Λουλουδιών. Έτσι τις βάφτισαν οι δημοσιογράφοι Είπαν πως πήραν το μικρότερο παιδάκι για να παίξουν. Δεν ήθελαν να του κάνουν κακό. Η μία καταδικάστηκε για φόνο. Η άλλη συνέχισε τη ζωή της με άλλο όνομα. Τώρα, δεκαεννιά χρόνια μετά, ένα άλλο παιδί εξαφανίζεται. 

Και τα Κορίτσια των Λουλουδιών θα ξαναγίνουν πρωτοσέλιδο. 
 Κανένας δεν ξέχασε ποτέ την ιστορία τους. Τώρα δε θα μπορέσετε να την ξεχάσετε ούτε εσείς.

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  Take me !!!

🚩  INFO 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    : ALICE CLARK-PLATIS
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ     Βάσια ΤΖΑΝΑΚΑΡΗ
ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   : ΨΥΧΟΓΙΟΣ
ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   : 08 / 10 / 2020

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ  : 

📬  INSTAGRAM   :  @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK      :  Book Reviews
📬  TWITTER         :  Book Reviews

Σχόλια