ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

  ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


 


   Μετά από τρία ψυχολογικά θρίλερ η CLAIRE MACKINTOSH επιστρέφει με ένα τελείως διαφορετικό είδος βιβλίου μέσα από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ , σε μετάφραση Βάσιας ΤΖΑΝΑΚΑΡΗ .

        Το ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ αφορά το προσωπικό δράμα που έζησε η συγγραφέας πριν 10 χρόνια και της άλλαξε τη ζωή της για πάντα. Τι θα είχε συμβεί ΑΝ είχε επιλέξει διαφορετικά; Αυτό το ερώτημα αναλύεται σ' αυτό το βιβλίο .

     Η ζωή πολλές φορές μας φέρνει μπροστά σε τέτοια  σταυροδρόμια και καλουμαστε να επιλέξουμε την ορθή διαδρομή. Αν πήραμε τη σωστή απόφαση φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Αν όχι κάποιοι από μας πιθανόν να αναλογιστούμε τι θα είχε γίνει στην αντίθετη περίπτωση.

     Με αυτό το βιβλίο η Clare Mackintosh  μας επιτρέπει να δούμε ταυτόχρονα τη διαδρομή και  τις συνέπειες της Α και της Β επιλογής μιας κατάστασης . Στη ζωή δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τις δυο αυτές εναλλακτικές διαδρομές που βρίσκονται μπροστά μας . Με ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ όμως μπορούμε να το κάνουμε !!!!

     Στο βιβλίο αυτό έχουμε ένα πρόβλημα και δυο διαφορετικές οπτικές γωνιες , από οποια πλευρα και αν το δεις το πρόβλημα θα είναι εκεί και θα σε περιμένει και σαν "βουνο" που υψώνεται ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές φαίνεται τόσο ανυπέρβλητο,  μπορεί να μην υποχωρήσει αλλα θα πρέπει να μάθουν να το ανεβαίνουν,  θα συναντηθούν στην κορυφή και θα κοιτάζουν πίσω τους τη διαδρομή που έκαναν και θα τους φαίνεται αδύνατο αλλα θα έχουν φτάσει φτάσει κάπως εκεί.     

....όμως όλα θα είναι διαφορετικά....   

 Ένα βαθιά συγκινητικό βιβλίο που θα αγγίξει και τον πιο σκληρό αναγνώστη! 



 ΣΤΑ ✅ 


 ➕ Το θέμα του είναι συγκλονιστικό και θα σε διχάσει.

➕ Βλέπουμε τα ίδια γεγονότα από διαφορετικές οπτικές γωνίες- απο τα μάτια κάθε πρωταγωνιστή ξεχωριστά και αποκτά ενδιαφέρον   

 ➕ Τα διλήμματα που παρουσιάζονται στο βιβλιο θα σε βασανίσουν και θα σε βάλουν σε σκέψη.  

 ➕ Η ιδιαίτερη γραφή της MACKINTOSH !!! 


 ΣΤΑ ❌ 


 ➖ Εάν ήταν 100 σελίδες λιγοτερο , δεν θα έγραφα κανένα μείον!!! 


 ➡️STORY⬅️ 


     Ο Μαξ και η Πιπ είναι ένα δεμένο ζευγάρι, όμως τώρα βρίσκονται μπροστά στην πιο σημαντική απόφαση της ζωής τους – και δεν συμφωνούν. Οι επιπτώσεις μιας τρομακτικά δύσκολης επιλογής απειλούν να τους καταστρέψουν· τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Όμως, μετά το τέλος όλα μπορούν να συμβούν… Μια ιστορία που διακλαδίζεται σε δύο εκδοχές. Μια ιστορία για τις αποφάσεις ζωής και το βάρος της ευθύνης.


Ένας βαθύς στοχασµός στην αγάπη, τον γάµο , το τι σηµαίνει να είναι κανείς γονιός και τις κρίσιµες αποφάσεις που καλούµαστε να πάρουµε , το Μετά το τέλος εξιστορεί το ταξίδι µιας αξέχαστης οικογένειας από την αβάσταχτη απώλεια σε µία ανατρεπτική και λυτρωτική κατάληξη και στη ζωή που είναι προορισµένοι να ζήσουν. Η αγαπηµένη συγγραφέας του πολυβραβευµένου µπεστ σέλερ ψυχολογικού θρίλερ Σ’ άφησα αντλεί από το προσωπικό της τραύµα και µας χαρίζει ένα µυθιστόρηµα γεµάτο σασπένς και ανατροπές. Τι συµβαίνει όταν το σταυροδρόµι µπροστά µας οδηγεί σε δύο εξίσου δύσκολους δρόµους; Πόσο εύκολο είναι να ζήσουµε µε τις συνέπειες των αποφάσεών µας και να κλείσουν οι πληγές;


🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  Take me !


🚩  INFO


🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  CLAIRE MACKINTOSH

🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    :  Βασια ΤΖΑΝΑΚΑΡΗ 

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ  : ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ  :  18 / 06 / 2020


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ   :


📬  INSTAGRAM    :  @Book_Reviews_Gr

📬  FACEBOOK       :  Book Reviews

📬  TWITTER          :  Book Reviews

Σχόλια