Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΔΟΛΑΡΙΩΝ

 Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΔΟΛΑΡΙΩΝ 


    Από τις εκδόσεις ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ κυκλοφόρησε άλλη μια αληθινή ιστορία , που θα καθηλώσει το αναγνωστικό κοινό. 


    Ένα βιβλίο που αναφέρεται στην ανελέητη και μυστική μάχη  CIA και KGB στα χρόνια του ψυχρού πολέμου.
      Εάν είσαι λάτρης της κατασκοπείας αλλά και της καταγραφής μιας αληθινής ιστορίας , τότε πρέπει να διαβάσεις αυτό το βιβλίο .
     Εάν σε ενδιαφέρει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου με πληροφορίες που σίγουρα δεν έχεις ξανακούσει ποτέ στη ζωή σου , τότε αυτό το βιβλίο είναι χρυσωρυχείο!

    Πρόκειται για ένα συναρπαστικό και αληθινό θρίλερ,  με πρωταγωνιστή έναν θαρραλέο άνθρωπο που τόλμησε και ρίσκαρε την ίδια του τη ζωή.     Εγώ το απόλαυσα και έμαθα πολλά γεγονότα που καθόρισαν  και άλλαξαν τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας . Ένας άνθρωπος άραγε είναι ικανός να το καταφέρει αυτό ; ....και όμως το κατάφερε . Μάθε και συ ποιός ηταν ο ΑΝΤΌΛΦ ΤΟΛΚΑΤΣΏΦ . 
    Ο συγγραφέας David HOFFMAN , βραβευμένος με βραβείο pulitzer χρησιμοποιώντας στοιχεία από μέχρι πρόσφατα απόρρητα έγγραφα της CIA αλλά και συνεντεύξεις από αυτόπτες μάρτυρες έγγραψε αυτό το ουσιώδες ανάγνωσμα που θα σου δείξει πως λειτουργεί το μυαλό των κατασκόπων. 


 ΣΤΑ ✅ 

➕ Μόνο και μόνο ότι αναφέρεται σε αληθινά και πραγματικά γεγονότα παίρνει ένα ΣΥΝ 
 ➕ Σε βάζει σε ένα κόσμο που λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν... μαθαίνεις για αυτό και πως λειτουργεί. 
➕ Αντλεί με σχολαστικότητα στοιχεία από την πραγματική ζωή και μας τα παρουσιάζει με εντυπωσιακό τρόπο. 
➕ Καθηλωτική και πρωτότυπη πλοκή. 
➕ Οι φωτογραφίες των τοποθεσιών και πρωταγωνιστών του βιβλίου. 

 ΣΤΑ ❌ 

 ➖ Ας τα αφήσουμε για κάποιο άλλο βιβλίο!

 ➡️STORY⬅️ 

     Ιανουάριος 1977. 
    Ενώ ο σταθμάρχης της CIA στη Μόσχα γεμίζει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του, ένας άγνωστος ρίχνει ένα σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητο. Κατά τα χρόνια που ακολούθησαν εκείνος ο άγνωστος, ο Αντόλφ Τολκατσώφ, έγινε ένας από τους πιο πολύτιμους κατασκόπους της Δύσης.
     Εν μέσω τρομακτικών κινδύνων, ο Τολκατσώφ και οι χειριστές του οργάνωσαν συνωμοτικές συναντήσεις σε διάφορα σημεία της Μόσχας, χρησιμοποιώντας κατασκοπευτικές φωτογραφικές μηχανές, μεταμφιέσεις και μυστικούς κώδικες για να ξεφύγουν από την KGB –μέσα στο ίδιο της το σπίτι– μέχρις ότου μια συγκλονιστική προδοσία τούς εξέθεσε όλους σε κίνδυνο. 
     Αντλώντας στοιχεία από –μέχρι πρόσφατα– απόρρητα έγγραφα της CIA και από συνεντεύξεις με αυτόπτες μάρτυρες και πρωταγωνιστές, το βιβλίο Ο Κατάσκοπος του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα ως ρεπορτάζ και μια καθηλωτική, πραγματική ιστορία των τελευταίων ετών του Ψυχρού Πολέμου. 


🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  Tame me !!!

🚩  INFO

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      :  Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  DAVID E. HOFFMANN 
🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ     : Νίκος ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ
🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ
🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  29 / 11 / 2019

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ  : 

📬  INSTAGRAM   : @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK      :  Book Reviews
📬  TWITTER         :  Book Reviews

Σχόλια