ΒΙΒΛΙΑ CHRIS CARTER

 CHRIS CARTER Books



    Από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL , μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του No1 bestselling συγγραφέα αστυνομικών θρίλερ Κρις Κάρτερ "ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ" - Δεν θες να μπεις στο μυαλό του .

6ο ΒΙΒΛΙΟ  -  ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ

    Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ επιστρέφει με την έκτη συγκλονιστική υπόθεση του , η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.   
     Τα βιβλια του Chris Carter είναι μια σειρά αστυνομικής λογοτεχνίας,που όταν ξεκινήσεις να τα διαβασεις, πραγματικά δεν μπορείς να τα αφήσεις από τα χέρια σου.

   



➡️STORY - ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ⬅️

Ένα παράξενο ατύχημα στο επαρχιακό Γουαϊόμινγκ οδηγεί στη σύλληψη ενός υπόπτου για μια διπλή ανθρωποκτονία από το γραφείο του σερίφη, ωστόσο περαιτέρω έρευνες θα αποκαλύψουν κάτι φρικιαστικό –έναν σίριαλ κίλερ, ο οποίος απήγαγε, βασάνιζε και ακρωτηρίαζε θύματα σε όλη την αμερικανική επικράτεια τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια.

Ο ύποπτος ισχυρίζεται πως είναι απλά ένα πιόνι σε έναν πελώριο λαβύρινθο ψεμάτων και εξαπάτησης. Ποιος μπορεί να τον πιστέψει; Η υπόθεση περνάει αμέσως στη δικαιοδοσία του FBI, αλλά αυτή τη φορά αναγκάζονται να ζητήσουν βοήθεια από τον πρώην ψυχολόγο εγκληματικής συμπεριφοράς και ντετέκτιβ της Μονάδας Υπερβίαιων Εγκλημάτων της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, Ρόμπερτ Χάντερ, ο οποίος καλείται να ανακρίνει τον κρατούμενο. Αυτές οι ανακρίσεις θα αποκαλύψουν ανατριχιαστικά μυστικά, τα οποία κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει, ανάμεσα στα οποία και η πραγματική ταυτότητα ενός δολοφόνου τόσο σκιώδους που κανείς, ούτε καν το FBI, δε γνώριζε πως υπήρχε… μέχρι τώρα.





Σε αυτό το σημείο ας δούμε και τα υπόλοιπα βιβλία του συγγραφέα Chris Carter,  που κυκλοφορούν απο τις Εκδοσεις BELL

1ο ΒΙΒΛΙΟ
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 

Σε αυτό το βιβλίο θα εύχεσαι να πεθάνεις γρήγορα!     Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ  , έρχεται να σκουπίσει τον τρόμο.  Πρόκειται για ένα σκληρό αστυνομικό μυθιστόρημα που θα κρατήσει στο "κόκκινο" τους αναγνώστες του . 
     Μεγάλο πλεονέκτημα του συγγραφέα , ο τρόπος που περιγράφει τα γεγονότα ... δημιουργεί εικόνες τρόμου που θα σου μείνουν αξέχαστες.  

➡️STORY⬅️


   Όταν σ' ένα ερημικό μισοερειπωμένο σπίτι έξω από το Λος 'Αντζελες ανακαλύπτεται το άψυχο σώμα μιας νεαρής γυναίκας, για τον Ρόμπερτ Χάντερ ξεκινάει ένας εφιάλτης. Στον αυχένα του θύματος, που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε με αποτρόπαιο τρόπο, είναι χαραγμένος ένας παράξενος διπλός σταυρός, το σήμα κατατεθέν ενός ψυχοπαθούς που ήταν γνωστός ως ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού. Αυτό όμως είναι αδύνατο. Επειδή ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού συνελήφθη και εκτελέστηκε πριν από δύο χρόνια. Πρόκειται άραγε για κάποιον επίδοξο μιμητή του; Ή μήπως συμβαίνει το αδιανόητο… και ο πραγματικός δολοφόνος είναι ακόμα ελεύθερος εκεί έξω, έτοιμος να επιδοθεί σε μια νέα σειρά βίαιων φόνων, επιλέγοντας τα θύματά του με φαινομενικά τυχαίο τρόπο και χλευάζοντας ουσιαστικά την αδυναμία του Ρόμπερτ Χάντερ να τον πιάσει; Ο Χάντερ και ο νέος συνεργάτης του, ο Γκαρσία, πρέπει οπωσδήποτε να διαλευκάνουν αυτή την υπόθεση. Και γρήγορα. Ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού του #1 bestselling συγγραφέα Κρις Κάρτερ είναι η πρώτη υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ.


   Αυτός θα είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου . Οι σκληρές περιγραφές του συγγραφέα θα σε σοκάρουν και δεν θα θες να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου .

➡️STORY ⬅️

    Σκέψου τον χειρότερο φόβο σου... Και τώρα ετοιμάσου να συναντήσεις τον χειρότερο εφιάλτη σου. Σε μια εκκλησία του Λος 'Aντζελες, στα σκαλιά της Αγίας Τράπεζας, βρίσκεται το ματωμένο, αποκεφαλισμένο πτώμα ενός ιερέα. Έχει τοποθετηθεί επιμελώς, με τα πόδια απλωμένα και τα χέρια σταυρωμένα πάνω στο στήθος, ενώ το κεφάλι του έχει αντικατασταθεί με αυτό ενός σκύλου. Αργότερα, ο ιατροδικαστής θα ανακαλύψει πως πάνω στο στήθος του θύματος έχει γραφτεί με αίμα ο αριθμός 3. 
    Αρχικά, ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ πιστεύει ότι πρόκειται για μια τελετουργική δολοφονία. Αλλά, καθώς περισσότερα πτώματα ανακαλύπτονται, αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις απόψεις του. Όλα τα θύματα πέθαναν με τον τρόπο που φοβούνταν περισσότερο από κάθε τι. Ο χειρότερος εφιάλτης τους έχει γίνει πραγματικότητα. Πώς, όμως, το ήξερε ο δολοφόνος; Και τι συνδέει τα –φαινομενικά– τυχαία θύματα; 
    Ο Χάντερ βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν άπιαστο, σαδιστικό δολοφόνο, κάποιον που έχει την ικανότητα να διαβάζει το μυαλό των θυμάτων του. Κάποιον που μπορεί να διαισθανθεί τι φοβίζει μέχρι θανάτου τα θύματά του. Κάποιον που δε θα σταματήσει μέχρι να επιτύχει τον διεστραμμένο σκοπό του. 




Σ' αυτό το βιβλίο ο δολοφόνος σε παρατηρεί...σε περιμένει...ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ .
    Σε αυτό το βιβλίο ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ ΧΑΝΤΕΡ , θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια υπόθεση γεμάτη μυστήριο,  αγωνία και ανατροπές.  




➡️STORY⬅️

Σε αγαπάει μέχρι θανάτου…

     Το πτώμα μιας γυναίκας αγνώστων στοιχείων ανακαλύπτεται στον πάγκο ενός εγκαταλειμμένου χασάπικου. Η αιτία του θανάτου είναι άγνωστη. Στο σώμα της δε φέρει κανένα σημάδι, πέρα από τα ράμματα που κρατούν τα χείλη της κλειστά. Μονάχα όταν διενεργηθεί η νεκροτομή ο ιατροδικαστής θα αποκαλύψει το μέγεθος της φρίκης που κρύβεται μέσα στο πτώμα. Και η αποκάλυψη θα είναι τόσο τρομακτική, που ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, του Ειδικού Τομέα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας του Λος 'Αντζελες, θα αναγκαστεί να αφήσει μια άλλη υπόθεση ώστε να επικεντρωθεί σε αυτήν. 
       Όταν, όμως, η έρευνά του θα τον φέρει στο δρόμο της Γουίτνι Μάιερς, μιας πανέξυπνης ιδιωτικής ερευνήτριας η οποία ασχολείται με μια υπόθεση εξαφάνισης, ο Χάντερ θα υποψιαστεί πως ο δράστης πιθανότατα κρατάει κι άλλες γυναίκες αιχμάλωτες. Ο Ρόμπερτ σύντομα θα βρεθεί στο κατόπι ενός εμμονικού δολοφόνου, στο μυαλό του οποίου η αγάπη μετατρέπεται σε μίσος.




Ένα ακόμα βιβλίο του συγγραφέα που θα καθηλώσει το αναγνωστικό κοινό . Ο συγγραφέας επιστρέφει με ένα ακόμα συγκλονιστικό βιβλίο που θα σας μείνει αξέχαστο. 



➡️STORY⬅️

Για κάποιους, ο φόνος είναι μια μορφή τέχνης... 

     Μια φοιτήτρια νοσηλευτικής βιώνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της όταν ανακαλύπτει τον ασθενή της, τον εισαγγελέα Ντέρεκ Νίκολσον, άγρια δολοφονημένο στο κρεβάτι του. Είναι μια παράλογη πράξη: ο Νίκολσον είχε καρκίνο και του έμεναν μονάχα μερικές εβδομάδες ζωής. Ωστόσο, αυτό που σοκάρει περισσότερο τον ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ της Διεύθυνσης Ληστειών και Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας του Λος Άντζελες είναι αυτό που ο δράστης έχει αφήσει πίσω του.
     Ο Χάντερ δεν αμφιβάλλει πως ο δολοφόνος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία, με μια μέθοδο που δεν έχει συναντήσει ποτέ στο παρελθόν. Ποιο είναι το κρυφό μήνυμα; 
     Πάνω που ο Χάντερ και ο συνεργάτης του, ο Γκαρσία, πιστεύουν πως έχουν βρει το πρώτο στοιχείο, ένα δεύτερο πτώμα ανακαλύπτεται -και μαζί, ένα δεύτερο μήνυμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι που να συνδέει τα δύο θύματα και η πρόοδος που έχουν κάνει πάει στράφι. Αναγκασμένος να συνεργαστεί με την ερευνήτρια Άλις Μπόμοντ, ο Χάντερ έχει μπροστά του έναν αγώνα δρόμου για να βάλει στη σωστή θέση τα κομμάτια του παζλ... προτού ο Γλύπτης ολοκληρώσει το αριστούργημά του.




Άλλο ένα καθηλωτικό αστυνομικό θρίλερ  με συναρπαστική πλοκή και πολλές ανατροπές που θα κρατήσει τον αναγνώστη του σε αγωνία μέχρι και την τελευταία του σελίδα. 






➡️STORY⬅️

    Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, της Διεύθυνσης Ληστειών και Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο τον στέλνει σε μια διεύθυνση στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια ζωντανή μετάδοση. Ο Χάντερ μπαίνει στη σελίδα και η παράσταση που δημιουργήθηκε για τα μάτια του μόνο αρχίζει αμέσως. Όμως ο άγνωστος δε θέλει να αναγκάσει τον ντετέκτιβ Χάντερ μονάχα να την παρακολουθήσει, αλλά απαιτεί και τη συμμετοχή του. Και δεν του δίνει κανένα περιθώριο άρνησης. Αναγκασμένος να πάρει μια απαίσια απόφαση, ο Χάντερ πρέπει να παρακολουθήσει το άγνωστης ταυτότητας θύμα να βασανίζεται και να δολοφονείται σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.   
   Η Αστυνομία του Λος Άντζελες σε συνεργασία με το FBI θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη, ο οποίος όμως δεν είναι ερασιτέχνης και έχει φροντίσει να τα καλύψει από την αρχή μέχρι το τέλος. Και προτού ο Χάντερ μαζί με τον συνεργάτη του, τον Γκαρσία, προλάβουν να αρχίσουν την έρευνα, έρχεται και δεύτερο τηλεφώνημα. Άλλη μια ιστοσελίδα. Άλλο ένα θύμα. Αλλά αυτή τη φορά ο δολοφόνος έχει μετατρέψει την παράσταση σε ένα δολοφονικό ριάλιτι, στο οποίο ο κάθε χρήστης του ίντερνετ μπορεί να ψηφίσει και να αποφασίσει για τη μοίρα του θύματος. 




🚩  INFO

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  CHRIS CARTER
🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   : Εκδοσεις BELL

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 

📬  INSTAGRAM    :  @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK       :  Book Reviews
📬  TWITTER           : Book Reviews

Σχόλια