ΙΣΚΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

 ΙΣΚΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ 



     Το νέο μυθιστόρημα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ είναι το ΙΣΚΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ της συγγραφέα Μαρίας ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΥ .      Πρόκειται για ένα "πλούσιο" και χορταστικό μυθιστόρημα που θα ικανοποιήσει τον αναγνώστη με το που ξεκινήσει να το διαβάζει. 
      Η ιστορία χωρίζεται κατά κάποιο τρόπο σε τρία κεφάλαια, ξεκινά χρονικά με το σήμερα, συνεχίζει με μια αναδρομή πίσω στο μακρινό 1955 εκεί όπου θα ανακαλύψει ο αναγνώστης αλλά και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του βιβλίου γεγονότα και μυστικά που θάφτηκαν καλά και έμειναν στη λήθη αλλά ζητούν εξιχνίαση. Τέλος η συγγραφέας μας μεταφέρει ξανά στο σήμερα, μόνο που μαζί της έφερε και τις σκιές... έναν ίσκιο βαρύ, μαύρο που θα στοιχειώσει αναγνώστες και πρωταγωνιστές! 

      Ο καθρέπτης της ζωής αντικατοπτρίζει τη ζωή των πρωταγωνιστών και ειδικά των δύο γυναικών τη ζωή των οποίων παρακολουθούμε στο τότε και το τώρα... όμως όταν ραγίσει ο καθρέφτης είναι θέμα χρόνου να σπάσει και τα κομμάτια του θα τραυματίσουν όποιον βρίσκεται κοντά.... θα σκίσουν τη σάρκα του και το αίμα θα λειώσει τα πάντα ... τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο.
      Ανέφερα ότι είναι ένα πλούσιο μυθιστόρημα γιατί ένα κομμάτι του εξυμνεί τον έρωτα, την αγάπη, την οικογένεια και είναι σαν να διαβάζεις ένα μυθιστόρημα κοινωνικού περιεχομένου και εκεί που όλα κυλούν ήσυχα, κάνει την εμφάνιση του ο ΊΣΚΙΟΣ .... και φέρνει τα πάνω κάτω, ζεις το απόλυτο ψυχολογικό θρίλερ που θα σε οδηγήσει στην παράνοια. 
    
 Τι είναι αληθινό, τι ψεύτικο; Αυτό θα προσπαθήσει ο αναγνώστης να ανακαλύψει. 


 ΣΤΑ ✅ 

➕ Εάν είσαι λάτρης των ψυχολογικών θρίλερ, διάβασε το ! 
➕ Ανατροπές και αγωνία μέχρι και το τέλος. 
➕ Ευανάγνωστο .

ΣΤΑ ❌ 

 ➖ Θα ήθελα η συγγραφέας να είχε αφιερώσει περισσότερες σελίδες στο θρίλερ που εκτυλίσσεται στο τελος...(no spoiler) 

➡️STORY⬅️    

2005

   Μια κρύα νύχτα του χειμώνα η Τζένη δέχεται την επίσκεψη των τριών κολλητών της φίλων.       
       Περνούσαν όμορφα, όταν ένας απ’ αυτούς προτείνει να διηγηθούν ιστορίες τρόμου. Πρώτος ο ίδιος αφηγείται μια ιστορία για ένα «στοιχειωμένο σπίτι», το οποίο δεν είναι άλλο από εκείνο που βρίσκονταν ήδη, το σπίτι της Τζένης. «Όλα ξεκίνησαν μέσα σ’ αυτό εδώ το σπίτι το 1955, όταν ο Δημήτρης και η Άννα…» Αρχικά, ήταν μια ιστορία αγάπης. Και μετά… Μετά, άλλαξαν όλα. 
     Η καταδίκη, ο εγκλεισμός σε ψυχιατρική κλινική κι ένα αβέβαιο μέλλον οδηγούν στην παράνοια. 
     Πώς μια αναδρομή στο παρελθόν ξυπνάει φαντάσματα, γεννά εμμονές και δημιουργεί νέους εφιάλτες; 
     Ποιες σκιές κρύβονται στο γυαλί ενός καθρέφτη; 

Τι θα συμβεί όταν ο καθρέφτης ραγίσει; 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  Take me ! 

🚩  INFO 

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      : Ελληνική Λογοτεχνία 
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Μαρία ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΥ
🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ  : Εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ
🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ  : 01 / 2021 


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ : 

📬  INSTAGRAM    :  @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK       :  Book Reviews
📬  TWITTER          :  Book Reviews





Σχόλια