ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ

 ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ



       ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ είναι το νέο βιβλίο του SEBASTIAN FITZEK ,  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ  
    Σαν φανατικός αναγνώστης του συγγραφέα,  δεν μπορούσα να περιμένω λεπτό ήθελα να διαβάσω το βιβλίο αμέσως,  να νιώσω για ακόμα μια φορά την περιπέτεια,  τη δράση και την αγωνία που χαρακτηρίζουν όλα τα βιβλία του FITZEK .
     Ο Αναλφάβητος είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που μου άρεσε πάρα πολύ. Θα το κατέτασσα στα 3 καλύτερα βιβλία του συγγραφέα που έχω διαβάσει. Ωραία πλοκή,  αρκετό μυστήριο και φυσικά πολλές ανατροπές που δεν σου επιτρέπουν να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου .

     Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί την ίδια πετυχημένη συνταγή,  παίζει με το μυαλό των ηρώων του και συνάμα παίζει και με το δικό σου . Δεν ξέρεις πραγματικά τι είναι αλήθεια, τι ψέμα. Σιγά σιγά και με κινηματογραφικό τρόπο ξετυλίγεται το μπερδεμένο κουβάρι της πλοκής και συνάμα ζεις τη δράση και την αγωνία που σου προσφέρει το βιβλίο μέχρι να έρθουν οι πρώτες ανατροπές και να αναιρέσουν κάθε σου υπόθεση. 
     Ο συγγραφέας με τις επιτυχημένες ανατροπές καταφέρνει να επιφέρει ζάλη στον αναγνώστη και σε συνδυασμό με τη σκληρότητα της πλοκής δημιουργεί μια φρενήρη διαδρομή, κάνοντας τον να ταξιδεύσει πάνω από τις σελίδες με απίστευτη ταχύτητα  , φτάνοντας στο τέλος χωρίς να το καταλάβει. 



 ΣΤΑ  ✅ 

 ➕ Γρήγορο και κινηματογραφικό. 
 ➕ Ψυχολογικό θρίλερ που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη. 
 ➕ Αγωνία και δράση μέχρι το τέλος,  χωρίς υπερβολές που ίσως συναντούμε σε κάποια άλλα βιβλία του . 
➕ Το προσωπικό αποτύπωμα του συγγραφέα είναι έκδηλο και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του βιβλίου. 

 ΣΤΑ ❌ 

 ➖ Ακολουθει την πεπατημένη, που αν και πετυχημένη ίσως ειναι λίγο προβλέψιμη .




➡️STORY⬅️

    O Μίλαν Μπεργκ περιμένει υπομονετικά στο φανάρι. Ένα αυτοκίνητο σταματάει δίπλα του. Στο πίσω κάθισμα ένα τρομοκρατημένο κορίτσι κρατάει κολλημένο στο τζάμι ένα σημείωμα.

   ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ 

    Μια κραυγή για βοήθεια; 
 Ο Μίλαν δεν έχει ιδέα. Είναι αναλφάβητος. Όμως, το ένστικτό του φωνάζει ότι το κορίτσι βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Στα μάτια της είναι ζωγραφισμένος ο φόβος κι αυτό είναι ένα μήνυμα που μπορεί να «διαβάσει». Αποφασίζει να ακολουθήσει το αυτοκίνητο, κι έτσι ξεκινά μια εφιαλτική περιπλάνηση που θα τον οδηγήσει σε μια σκληρή συνειδητοποίηση: 

    Κάποιες φορές η αλήθεια είναι υπερβολικά φριχτή για να την αντέξεις… Κάποιες φορές η άγνοια είναι το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου… 


🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    : Take me !

🚩  INFO

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  SEBASTIAN FITZEK
🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    :  Δέσποινα ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ 
🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ
🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   : 13/03/2021

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 

📬  INSTAGRAM   :  @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK      : BOOK REVIEWS
📬  TWITTER         : BOOK REVIEWS



Σχόλια