ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

  ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ





   Η κάθαρση των αμαρτωλών θα έρθει με τη φωτιά... Με " ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ " η συγγραφέας Ελευθερία ΜΕΤΑΞΑ μας προσφέρει ένα αψεγάδιαστο αστυνομικό θρίλερ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ .
  Η συγγραφέας χωρίς πολλές φανφάρες και περιττές λεπτομέρειες δημιουργεί κατευθείαν μια ατμόσφαιρα μυστηρίου.
Συγκεκριμένα από την 3η κιόλας σελίδα καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με ένα πολύ καλό βιβλίο που έχει να σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. 

    Το τρίγωνο "θρησκεία- πίστη - θρησκοληψία " παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής. Οι ήρωες βρίσκονται μέσα σε ένα τέτοιο τρίγωνο οι πράξεις των οποίων θα κριθούν  ανάλογα με το  ποια γωνία του θα επιλέξουν. Έννοιες τόσο κοντινές αλλά τόσο διαφορετικές που έχουν ως συνέπεια οι πράξεις των ανθρώπων να είναι τόσο αθώες αλλά να μπορεί να γίνουν  και τόσο επικίνδυνες ...
    Άραγε υπάρχει διαφορά σε έναν άνθρωπο που πιστεύει στο Θεό από έναν θρησκόληπτο ? Διαβάζοντας το βιβλίο θα καταλάβετε πολύ καλά την απόσταση που χωρίζει αυτές τις δύο έννοιες.  
     Το χέρι του Θεού είναι ένα βιβλίο γεμάτο ένταση και ανατροπές.  Ο αναγνώστης θα ζήσει το απόλυτο μυστήριο  και δεν θα μπορεί να σταματήσει να διαβάζει γιατί η ροή είναι τόσο χειμαρώδης που σε παρασέρνει. 
   

Επίσης η συγγραφέας με εξαιρετική μαεστρία σκιαγραφεί τους ήρωες της  οι χαρακτήρες των οποίων παίζουν σημαντικό ρόλο στο βιβλίο . Έτσι πέρα από μια δυνατή πλοκή έχουμε και δυναμικές προσωπικότητες που την πλαισιώνουν. Κατά συνέπεια το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι πετυχημένο!
   Όσον αφορά τη γραφή της συγγραφέα μπορώ να πω ότι με κέρδισε. Την χαρακτηρίζει έντονος λυρισμός,  όπου το έντονο στοιχείο της συναισθηματικής φόρτισης , εκφράζει τον εσωτερικό κόσμο και ψυχισμό της . 
    
Ένα εξαιρετικο αστυνομικό- ψυχολογικό θρίλερ που θα κερδίσει και τον πιο δύσκολο αναγνώστη.  

ΣΤΑ ✅

➕ Η σκιαγράφηση των χαρακτήρων των ηρώων .
➕ Ανατρεπτικό μέχρι το τέλος. 
➕ Ένταση και αγωνία από τις πρώτες σελίδες μέχρι την τελευταία. 
➕ Εξαιρετική πλοκή. 

ΣΤΑ ❌

➖ Ότι δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα βιβλία της συγγραφέα .



➡️STORY⬅️

«Καλημέρα σας. Ονομάζομαι Γρηγόρης Σταθόπουλος και ήρθα να καταγγείλω τη δολοφονία μου. Είδα σε όραμα ότι κάποιος με έκαψε ζωντανό, αφήνοντας πλάι μου έναν πύρινο σταυρό».

Τα λόγια αυτά, βγαλμένα από το στόμα του νεαρού άντρα με την ασκητική μορφή, θα προκαλέσουν ένα συγκαταβατικό χαμόγελο στον αστυνόμο Βαρσάμη, ο οποίος, θεωρώντας τον τρελό, θα τον αποπέμψει ευγενικά από το τμήμα. Το χαμόγελό του, όμως, θα σβήσει και οι τύψεις θα τον κατακλύσουν, όταν λίγο αργότερα η προφητεία του Σταθόπουλου θα επαληθευτεί και δύο ακόμα θύματα θα προστεθούν στον μακάβριο κατάλογο του παρανοϊκού δολοφόνου.


   Τι είναι αυτό που συνδέει τους τρεις νεκρούς; Ποιος είναι εκείνος που καίει ανθρώπους ζωντανούς, αφήνοντας πλάι τους έναν πύρινο σταυρό, φωτογραφίες και υπογραμμισμένα αποσπάσματα από την Αγία Γραφή; Ποια σχέση έχουν με τα αποτρόπαια εγκλήματα η άρρωστα θρησκευόμενη μητέρα του Σταθόπουλου, η φρικτά παραμορφωμένη αδελφή του, ο εμβληματικός πατήρ Χρυσόστομος και η αινιγματική γερόντισσα Φεβρωνία;

Καθώς ο Μάνος Βαρσάμης και η συνεργάτιδά του, Έλσα Γληνού, θα προσπαθήσουν να δώσουν απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον θανάσιμο κίνδυνο που κρύβουν η θρησκοληψία, το πάθος για εκδίκηση και οι προσωπικοί δαίμονες των ηρώων.

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  Take me !!!

🚩 INFO 

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      : Ψυχολογικό θρίλερ 
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    : Ελευθερία ΜΕΤΑΞΑ
🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   : ΜΙΝΩΑΣ
🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   : 2021

🚩 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ  : 

📬  INSTAGRAM   : @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK      : BOOK REVIEWS
📬  TWITTER         : BOOK REVIEWS





Σχόλια