ΤΑ ΦΤΕΡΩΤΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ

 ΤΑ ΦΤΕΡΩΤΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ 



     Αθωότητα, αγνή αγάπη, φιλία με όλα αυτά εξοπλίστηκε ο Φοίβος και φορώντας ΤΑ ΦΤΕΡΩΤΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ που του χάρισε ο συγγραφέας Στέφανος ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ  και με τη βοήθεια των εκδόσεων ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ ,πέταξε ψηλά και έκανε τα όνειρα του πραγματικότητα!

     Ένα βιβλίο που όχι μόνο θα αγγίξει αλλά θα ταράξει το συναισθηματικό σου κόσμο.  Εμένα με συγκίνησε βαθιά και διέκρινα πολλά μηνύματα που ήθελε ο συγγραφέας να περάσει στον αναγνώστη.
      Η ιστορία του  είναι τόσο γλυκιά μα και συνάμα τόσο σκληρή,  όσο είναι και στην πραγματικότητα η καθημερινότητά μας . Είναι στο χέρι μας να την φέρουμε στα μέτρα μας και αυτό το κατάφερε ο μικρός Φοίβος, ο πρωταγωνιστής του βιβλίου  παρά τις αντίξοες συνθήκες από την καθήλωση του σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο.


     Για να καταφέρουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας πρέπει να μιλάμε, να μη φοβόμαστε να συζητήσουμε τα προβλήματα μας . Με το διάλογο μπορούμε να φτάσουμε σε μια λύση...με τη σιωπή απλά τα θάβουμε πρόσκαιρα έως ότου αυτά έρθουν πάλι στην επιφάνεια και τότε θα είναι πιο ισχυρά και πιο καταστροφικά. "Τίποτα δεν λύνεται ως δια μαγείας ".
    Εμείς οι ενήλικες μεγαλώνουμε...ξεχνάμε...γινόμαστε πιο σκληροί, πιο αγενείς,  ξεχνάμε την ανθρώπινη φύση μας και φερόμαστε άσχημα στον συνάνθρωπο μας και ειδικά στα μικρά παιδιά ... Μας διαφεύγει πως και εμείς ήμασταν κάποτε μικρά παιδιά. 
    Ένα άλλο μήνυμα που θέλει να περάσει ο συγγραφέας μέσα από το βιβλίο  είναι η ομαδικότητα. Όταν οι άνθρωποι ενώνονται είναι ανίκητοι και μπορούν να πραγματοποιήσουν και τα πιο τρελά όνειρα τους . Όταν υπάρχει αγάπη μεταξύ των ανθρώπων καταφέρνουν πολλά ακόμα και αν τους χωρίζει απόσταση.... 



 ΣΤΑ ✅ 

➕ Μια ωραία και συγκινητική ιστορία που θα σου μείνει αξέχαστη. 
➕ Περνά πολλά και όμορφα μηνύματα 
➕ Η ανατροπή στο τέλος του βιβλίου δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο 
 ➕ Καλογραμμένο και ευανάγνωστο . 

 ΣΤΑ ❌ 

 ➖ Θα ήθελα περισσότερες σελίδες,  να γνωρίσω καλύτερα το Φοίβο!!!! 


➡️STORY⬅️ 

    Όλοι περπατάμε. Άλλοι χρησιμοποιούν τα πόδια κι άλλοι τον νου αλλά ποιος είναι γρηγορότερος; Αυτός που είναι διαφορετικός ή αυτός που είναι όμοιος; Διαφορετικός από ποιον; Όμοιος με ποιον; 
     Άραγε αν είσαι μοναδικός, μπορείς να επιβιώσεις; Και τι σημαίνει να είσαι μοναδικός; Σχετίζεται με το να είσαι αποδεκτός; Και ποιος είναι τόσο ισχυρός για να σε αποδέχεται ή να σε απορρίπτει;Μια μάνα μπορεί να απορρίψει; Ίσως και να μπορεί.  

Και τότε αρχίζουν όλα… με τα φτερωτά σανδάλια.

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  Take me !!!


🚩INFO 

🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ        : Παιδικα
🔴 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ     :  Στέφανος ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
🔴 ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ    :  Εκδοσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ
🔴 ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ    :  04 / 2021

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 

📬  INSTAGRAM   :  @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK      :  BOOK REVIEWS
📬  TWITTER         :  BOOK REVIEWS



#Book_Reviews_Gr #bookreviewsgr #BookEat #bookiss #διαβαζω #βιβλίο #Τα_φτερωτα_σανδαλια 


Σχόλια