ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ

 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ 








  Εάν είσαι βιβλιόφιλος , τότε επιβάλλεται να διαβάσεις το νέο βιβλίο της συγγραφέα Νατάσας ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΟΥ , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ.  

     Ένα βιβλίο τόσο ξεχωριστό από όλα τα άλλα , που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Θα γελάσεις,  θα αναρωτηθείς,  θα ξαφνιαστείς ... Ένα βιβλίο βασισμένο σε αλήθειες  για το χώρο του βιβλίου,  που ίσως να μην έχεις ακούσει ποτέ ξανά.
    Ο μαγικός κόσμος του βιβλίου ξεδιπλώνεται σαν πάπυρος από τη συγγραφέα και με τον ανιχνευτικό  της φακό αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα του χώρου  ρίχνοντας φως στα παρασκήνια.  Σαν θεατές σε θέατρο βλέπουμε πίσω από την αυλαία και τα λαμπερά φώτα της σκηνής, εκεί όπου επικρατεί σκοτάδι και σιωπή....
    Και μέσα σε όλα αυτά ένας έρωτας μετ' εμποδίων ξεπροβάλλει ανάμεσα στις σελίδες . Ένας έρωτας ανέφικτος, σαν  δύο παράλληλες ευθείες  που ποτέ δεν τέμνονται , άραγε το ίδιο ισχύει και για τις παράλληλες ζωές;  Η συγγραφέας, αυτό προσπαθεί να κάνει, να καταρρίψει τους νόμους της φυσικής και της ζωής.
    Η δύναμη της πένας της δημιουργεί αισθήματα και συναισθήματα,  έτσι και εγώ διαβάζοντας το βιβλίο αυτό,  ταυτίστηκα με τους ήρωες ,  ένιωσα θλίψη, θυμό,  αγάπη, ερωτεύτηκα και συγκινήθηκα...


    Η γραφή της είναι τόσο ζωντανή,  ο λόγος της λυρικός και δυνατά εκφραστικός, που σε παρασύρει μέσα σε μια θάλασσα συναισθημάτων και χάνεσαι στον κόσμο του Ερρίκου και της Ναταλίας , των δύο πρωταγωνιστών του βιβλίου,  δύο καταξιωμένοι συγγραφείς παλεύουν σε μια Ελλάδα που μαστίζεται από οικονομική και κοινωνική κρίση .
    Ο αργαλειός υφαίνει την πλοκή με απόλυτη δεξιοτεχνία και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό . Το φινάλε απρόβλεπτο και απρόσμενο.
     Ένα ιδιαίτερο βιβλίο που μέσα στα σπλάχνα του κρύβει πολλές αλήθειες.  Σπάει το κατεστημένο και βάζει τα πράγματα στη θέση τους .



 ΣΤΑ ✅ 

➕ Καλογραμμένο και ευανάγνωστο. 
➕ Άρτια δομημένοι χαρακτήρες,  η σκιαγράφηση τους ήταν πετυχημένη . 
➕ Έχει γρήγορο ρυθμό και δεν θα σε κουράσει.
➕ Μαθαίνεις πράγματα για τον κόσμο του βιβλίου πίσω από τις λαμπερές βιτρίνες.  


 ΣΤΑ ❌ ➖ ... 



➡️STORY⬅️ 

    Είναι νέοι και πετυχημένοι. Ο κόσμος του βιβλίου είναι ο κόσμος τους. Η Ναταλία γράφει αστυνομικό μυθιστόρημα. Θεωρεί τον εαυτό της τη βασίλισσα της αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο Ερρίκος ο Τρίτος, όπως υπογράφει τα βιβλία του, γράφει ερωτική λογοτεχνία. Πιστεύει πως αγγίζει τις καρδιές των αναγνωστών του. Μέχρι που μια μέρα όλα αλλάζουν και μένουν χωρίς εκδοτική στέγη. Και τότε, αποφασίζουν να πάρουν τη ζωή, τη συγγραφική τους ζωή για την ακρίβεια, στα χέρια τους και να πουλήσουν τα βιβλία τους στα φανάρια… Και εκεί ξεκινούν τα ευτράπελα. 
    Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο του βιβλίου… Για την ανάγκη να χάνεσαι σε σελίδες και να κάνεις ταξίδια του μυαλού και της καρδιάς… αλλά κι ένα βιβλίο που θίγει τα κακώς κείμενα σε έναν κόσμο όπου όλα δεν είναι όπως φαίνονται. Δύο άνθρωποι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί… 
   Ποιος κρατάει όμως κρυμμένο τον άσσο στο μανίκι του; Η ζωή, η τύχη ή μήπως ο έρωτας;


🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  Take me !


🚩 INFO

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ          : Ελληνική Λογοτεχνία
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ       :  Νατάσα ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΟΥ
🔴  ΕΚΔΟΤ. ΟΙΚΟΣ    :  ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ
🔴  ΗΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ     :  04 / 2021

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 

📬  INSTAGRAM     :  @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK       :  BOOK REVIEWS
📬  TWITTER          :  BOOK REVIEWS

Σχόλια