ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ

 ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ 


   Το καλύτερο δώρο που μπορεί να πάρει κανείς  είναι το " ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ " του Dr. SPENCER JOHNSON , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις KEY BOOKS  , σε μετάφραση Βασίλη ΠΟΥΛΑΚΟΥ . Γιατί όποιος παίρνει αυτό το δώρο γίνεται ευτυχισμένος για πάντα. 
      Το πολυτιμότερο δώρο δεν έχει να κάνει ούτε με ευχές αλλά ούτε και με πλούτη και όλοι μας ξέρουμε ποιο είναι αυτό και που μπορούμε να το βρούμε, ξέρουμε πως μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους  απλά το έχουμε ξεχάσει....και πρέπει κάποιος να μας το θυμίσει . Αυτός είναι και ο σκοπός του συγκεκριμένου βιβλίου.

       Μην περιμένετε να σας το χαρίσουν.... πάρτε το βιβλίο, διαβάστε το και θα καταλάβετε που βρίσκεται αυτό.... Αξίζει να το χαρίσετε στον εαυτό σας , αξίζει να νιώσετε ξανά ευτυχισμένοι,  πάρα τις δυσκολίες που συναντούμε σε καθημερινή βάση.
    Είμαι σίγουρος πως διαβάζοντας αυτό το μικρό βιβλίο,  σίγουρα θα καταλάβετε πως κρατάτε στα χέρια σας το κλειδί της ευτυχίας σας . Θα δείτε την κάθε στιγμή που ζείτε με διαφορετική ματιά.  Με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερη χαρά.
    Δεν θα σας πω τίποτα άλλο γι'αυτό το ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ... δεν θα σας δώσω άλλες πληροφορίες για το που θα το βρείτε,  ένα μονάχα θα σας πω ....το έχετε στην κατοχή σας από όταν ήσασταν μικρά παιδια γι'αυτό  διαβάστε αυτό το βιβλίο για να θυμηθείτε που το έχετε κρύψει...... 


 ΣΤΑ ✅ 

 ➕ Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο, που δίνει  κίνητρα σε αυτόν που θα το διαβάσει για μια καλύτερη προοπτική. 
 ➕ Αφού διαβάσεις το βιβλίο,  θα δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία  και θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου . 
➕ Αυτό το βιβλίο θα σε διδάξει κάτι... ΠΟΛΥΤΙΜΟ . 


ΣΤΑ ❌ 

➖ Εάν δεν το έχεις διαβάσει ακόμα...  




➡️STORY⬅️ 

     Για πάνω από τρεις δεκαετίες, ο Spencer Johnson εμπνέει τους αναγνώστες με τις απλές, και ταυτόχρονα γεμάτες σοφία ιστορίες του. 
     Το Πολυτιμότερο Δώρο αφηγείται τη συναρπαστική πορεία ενηλικίωσης ενός μικρού αγοριού και της διαρκούς αναζήτησής του για ένα μυστηριώδες και δυσεύρετο δώρο, για το οποίο τού μιλάει ένας σοφός ηλικιωμένος άνδρας. Σύμφωνα με αυτόν, πρόκειται για το Πολυτιμότερο Δώρο που μπορεί να λάβει κάποιος. 

     Καθώς το μικρό αγόρι γίνεται άνδρας, αρχίζει να απογοητεύεται από τη δουλειά και τη ζωή του. Έτσι, επιστρέφει στον γέροντα, ζητώντας τη βοήθειά του για να βρει το Δώρο. Ο γέροντας αποκρίνεται: «Μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να βρεις το Δώρο».     
    Ακολουθώντας τη συμβουλή του, ο νεαρός αναζητά σε όλο τον κόσμο το μαγικό Δώρο, που μέσα του κρατά φυλαγμένο το μυστικό της ευτυχίας και της επιτυχίας. Στο τέλος, έχοντας ψάξει παντού και λίγο πριν εγκαταλείψει την προσπάθειά του, ο νεαρός ανακαλύπτει ποιο είναι το Δώρο αυτό – και όλα όσα μπορεί να του προσφέρει. Όπως ο νεαρός της ιστορίας, έτσι κι εσείς θα διαπιστώσετε ότι το Δώρο αυτό είναι ό,τι πολυτιμότερο έχετε να προσφέρετε στον εαυτό σας – και σε όσους βρίσκονται δίπλα σας.

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  Take me !!!

🚩 INFO 

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       :  Προσωπική Ανάπτυξη 
🔴 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ     :  SPENCER JOHNSON 
🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    : Βασίλης ΠΟΥΛΑΚΟΣ
🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  KEY BOOKS
🔴 ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ    :  08/03/2021

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ    : 

📬  INSTAGRAM   :  @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK      :  BOOK REVIEWS
📬  TWITTER         : BOOK REVIEWS





Σχόλια