Ο ΒΑΛΤΟΣ

 Ο ΒΑΛΤΟΣ



    Ετοιμάσου γιατί "Ο ΒΑΛΤΟΣ" της συγγραφέα VAL McDERMID , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  ΔΙΟΠΤΡΑ , σε μετάφραση  Έφης ΤΣΙΡΩΝΗ, κρύβει πολλά μυστικά.

     Ένα θρίλερ γεμάτο ανατροπές,  μυστήριο και αγωνία που θα ενθουσιάσει τους αναγνώστες του . Πλούσια πλοκή που βασίζεται στην εξιχνίαση τριών εγκλημάτων. Όλα ξεκινούν με την αναζήτηση ενός θαμμένου θησαυρού  και την ανακάλυψη ενός πτώματος. Τους πρωταγωνιστές όμως θα απασχολήσει και ένας βιασμός και μια δολοφονία , δύο εγκλήματα για τα οποία  ζητούν απόδοση δικαιοσύνης και την τιμωρία των δραστών.
    Η συγγραφέας καταφέρνει και αναπτύσει με εξαιρετικά πετυχημένο τρόπο τους ήρωες της και οι λεπτομέρειες που χρησιμοποιεί πάνω στα θέματα εγκληματολογίας δείχνει ότι είναι καλά "ψαγμένη" και διαβασμένη!
    Το μυθιστόρημα αυτό θα σε ταξιδέψει στο χρόνο,  μιας και πολλά από τα στοιχεία που απαιτούνται για τη λύση του μυστηρίου είναι καλά κρυμμένα στο παρελθόν.  Η αφήγηση από το σήμερα θα μας ταξιδέψει πίσω  στο 1944 , όταν ξεκινούν όλα με ένα "θησαυρό" που θα θαφτεί. Στη συνέχεια ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια NIKE θα μας οδηγήσει στο 1995 ... όποτε και τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να μπαίνουν στη σωστή σειρά! 






 ΣΤΑ ✅ 

➕ Μυστήριο και αγωνία που θα σε καθηλώσουν. 
➕ Χορταστική πλοκή που αποτελείτε από μια σειρά εγκλημάτων που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο. 
 ➕ Οι περιγραφές που "κεντάει" η συγγραφέας είναι εκπληκτικές. 

 ΣΤΑ ❌

➖ Λεπτομερείς περιγραφές που σε κάποια σημεία θα μπορούσε η συγγραφέας να παραλείψει. 




 ➡️STORY⬅️


   Στον Βάλτο, η επιθεωρήτρια της Μονάδας Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων Κάρεν Πίρι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της… Δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια ενός βάλτου στα Χάιλαντς βρίσκεται η κληρονομιά της Άλις Σόμερβιλ, θαμμένη εκεί από τον παππού της στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Όταν η Άλις επιτέλους την ανασύρει, έρχεται αντιμέτωπη με μια ανεπιθύμητη έκπληξη: ένα πτώμα με μια τρύπα από σφαίρα στον λαιμό. Στο μεταξύ, η επιθεωρήτρια Πίρι καλείται να ξετυλίξει το κουβάρι μιας υπόθεσης στην οποία τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Κι όσο περισσότερο πλησιάζει στην αλήθεια, τόσο πιο περίτρανα αποδεικνύεται ότι δεν μοιράζονται όλοι τη δική της επιθυμία για απόδοση δικαιοσύνης.   


🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  Take me !

🚩 INFO 

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ        :  Μεταφρασμένη Λογοτεχνία
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ     :  VAL McDERMID
🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ      :  Έφη ΤΣΙΡΩΝΗ 
🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ 
🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  21 / 04 / 2021

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 

📬  INSTAGRAM   -   @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK     -  BOOK REVIEWS
📬  TWITTER        -  BOOK REVIEWS







Σχόλια