ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

 ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;





    ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ; είναι το νέο ψυχολογικό θρίλερ της συγγραφέα Τζόαν ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ 

και ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά του ελληνικού συγγραφικού κόσμου! 
     






    Θα τολμήσω να πω , πως και στις 413 σελίδες του βιβλίου ήταν σαν να νιώθω την ανάσα του Sebastian FITZEK, τόσο καλή δουλειά έχει κάνει η Τζόαν ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ με αυτό το βιβλίο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καταξιωμένους συγγραφείς αυτού του είδους . 
      Μυστήριο, αγωνία, δράση, ίντριγκες, ανατροπές, όλα αυτά σε υπερθετικό βαθμό , ισορροπούν μεταξύ τους με εκπληκτική δεξιοτεχνία, χαρίζοντας στον αναγνώστη ένα ταξίδι με απρόσμενες εκπλήξεις. Από την πρώτη κιόλας σελίδα θα καταλάβεις ότι έχεις στα χέρια σου ένα εξαιρετικό βιβλίο που θα σου χαρίσει άφθονες συγκινήσεις, θα τεντώσει τα νεύρα σου και θα παίξει με το μυαλό σου και αυτό θα κρατήσει μέχρι και την τελευταία του σελίδα κάτι σπάνιο για ένα βιβλίο. Για μένα αυτό είναι η μεγάλη του επιτυχία , ότι σε κρατά σε παρατεταμένη αγωνία μέχρι το τέλος.
    Η άκρως δυναμική γραφή σε συνδυασμό με τις περιγραφικές εικόνες χαρίζουν ένα εφιαλτικό ταξίδι στον αναγνώστη, παίζοντας με το μυαλό του, δημιουργώντας του σύγχυση. Άραγε τι είναι αλήθεια; αντέχεις να τη μάθεις; Αυτό θα προσπαθήσουν και οι ήρωες του βιβλίου μέσα από ένα δύσβατο μονοπάτι στρωμένο με ψέματα, δολοφονίες και απαγωγές. 

    Ένα μονοπάτι που θα κληθεί ο αναγνώστης να το περπατήσει ζώντας τον απόλυτο τρόμο. 


 ΣΤΑ ✅  

➕ Ένα καταπληκτικό ψυχολογικό θρίλερ, που θα σε κερδίσει από την πρώτη του σελίδα. 
➕ Ένα μυθιστόρημα "χορταστικο" που θα σου προσφέρει δυνατές και εφιαλτικές συγκινήσεις. 
➕ Ένα βιβλίο που θα παίξει με το μυαλό σου . 
➕ Οι απρόβλεπτες ανατροπές μετατρέπουν την ανάγνωση του βιβλίου σαν μια ξέφρενη πορεία ενός roller coaster. 

ΣΤΑ ❌ 

 ➖ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα.

➡️STORY⬅️ 

     Μέσα στο πυκνό σκοτάδι αντήχησε ένα κλάμα μωρού κι έκανε τη Μελανία να πεταχτεί από το κρεβάτι. «Το παιδί μου!» αναφώνησε με σιγουριά και σηκώθηκε να το αναζητήσει. Τα χέρια της, τεντωμένα τώρα, έσκιζαν το σκοτάδι που την εμπόδιζε, ακολουθώντας το κλάμα του μωρού που ακουγόταν σαν αντίλαλος σ’ ένα άδειο σπίτι. «Τώρα, μωρό μου… Η μανούλα έρχεται…» τα λόγια της ειπώθηκαν πιο πολύ σαν παρηγοριά προς τον εαυτό της, παρά προς το μωρό που αναζητούσε. «Έρχομαι, Σωτήρη μου… Εδώ είμαι…» τα βήματά της ασταμάτητα και στάσιμα συνάμα. Κανονικά θα έπρεπε να είχε διανύσει ήδη τον όροφο από τη μια άκρη στην άλλη, όμως ακόμα δεν είχε συναντήσει καμιά πόρτα ή τοίχο στον δρόμο της. Ακόμα και ο ήχος από το κλάμα του μωρού παρέμενε στην ίδια ένταση, καθώς το πλησίαζε, δίχως να μειώσει έστω και λίγο τη μεταξύ τους απόσταση. Άρχισε να νιώθει μετέωρη στο πηχτό σκοτάδι όπου βρισκόταν, καθώς δάκρυα απελπισίας συνόδευαν τη σπασμένη φωνή της. «Σωτήρη, αγόρι μου… Εδώ είναι η μανούλα… Εδώ είμαι, πασάκα μου…» Όταν όλα μοιάζουν σαν κακόγουστη φάρσα, η Αγάπη βάζει στόχο ν’ ανακαλύψει την αλήθεια. Είναι όντως η Αγάπη ή μήπως τελικά είναι η Μελανία; Έχει όντως χάσει τον γιο της ή μήπως τελικά δεν τον είχε ποτέ; Ένας άγνωστος άνδρας καλείται να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή της και να τη βοηθήσει στις απαντήσεις που αναζητά. Θ’ αντέξει όμως να μάθει την αλήθεια;

Σχόλια