Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΜΟΥ

 Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΜΟΥ 



    Η συγγραφέας Ειρήνη ΒΑΡΔΑΚΗ επιστρέφει με το ψυχολογικό θρίλερ "Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΜΟΥ", από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ . 

   Ένα μυθιστόρημα.... ένας γρίφος. Ένας γρίφος που όσο και αν προσπαθείς να αποκρυπτογραφήσεις, είμαι σίγουρος πως  δεν θα τα καταφέρεις.  Η Ειρήνη ΒΑΡΔΑΚΗ σαν μια άλλη Αριάδνη , κόρη του βασιλιά ΜΙΝΩΑ, απλώνει μέσα στις σελίδες του βιβλίου της το Μίτο και συ πρέπει να τον ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις  το δολοφόνο.    Η αφήγηση είναι χειμαρώδης, ο λόγος πλούσιος και οι λέξεις  αποκτούν μαγεία μέσα από την πένα της συγγραφέα, όπου ο διάχυτος λυρισμός που χαρακτηρίζει τα κείμενα της εκτοξεύουν το βιβλίο στο πάνθεον των best seller! 
       Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα παρασυρθείς σε ένα συναρπαστικό κρεσέντο συναισθημάτων . Θα ζήσεις τον απόλυτο έρωτα αλλά και τις καταστροφικές συνέπειες του, εάν δεν καταφέρει το ζευγάρι να τον προστατέψει από τις προσωπικές του φιλοδοξίες, όπου λειτουργούν υπόγεια, τρέφοντας το τέρας της ζήλιας.
   

Ο έρωτας και ο πόλεμος μετρούν μάχες, μετρούν ήττες, μετρούν νίκες και παράπλευρες απώλειες. Μια σχέση στο κόκκινο, ένας παράφορος έρωτας και εμπόδιο η επαγγελματική καριέρα. Μια καριέρα που θα κρίνει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.         Η Ειρήνη  ΒΑΡΔΑΚΗ μας προσφέρει για ακόμα μια φορά ένα δυνατό, συγκλονιστικό  και καθηλωτικο ψυχολογικό θρίλερ. Για 450 σελίδες παίζει με το μυαλό του αναγνώστη,  θα σε παρασύρει στην τρέλα με την αιχμηρή πένα της. Η αγωνία στο κόκκινο και ένα μυστήριο που θα σε αιχμαλωτίσει. Οι ανατροπές πέφτουν σαν καταιγίδα, όμως η καλύτερη και πιο ταραχώδης είναι η τελευταία,  όπου η συγγραφέας την κρατά σαν άσσο στο μανίκι της και όταν εμφανίσει τα χαρτιά της, θα κερδίσει την παρτίδα πόκερ.  

ΣΤΑ ✅ 

➕  Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη με ιλλιγκιώδης ρυθμούς και καθηλώνει τον αναγνώστη. 
➕  Με μαεστρία χειρίζεται την εναλλαγή των λογοτεχνικών ειδών που χρησιμοποιεί και τα παντρεύει μεταξύ τους δεξιότεχνα. 
 ➕   Σου βάζει ηθικά διλήμματα... έρωτας ,καριέρα ή και τα δύο; 
 ➕  Θα βρεθείς σε έναν ωκεανό από εικόνες,  εικόνες που η συγγραφέας ζωγραφίζει με τη δύναμη της πένας της . 
 ➕ Ένα extra "ΣΥΝ" , για τη συμπεριφορά του Πέτρου.... no spoiler . 

 ΣΤΑ ❌ 

 ➖ .... 



 ➡️STORY⬅️ 


     Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι την κορυφή. Αρκεί να θυμάσαι ότι ανήκει πάντα σε έναν. Όταν ο Μέντορας ερωτεύεται τη μαθητευό­μενή του, το όνειρο βγαίνει αληθινό. Ένας κερδίζει την κορυφή, ένας πρέπει να πέσει στον γκρεμό. Φήμες λένε… ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο. Ήταν ο μέντοράς της. Ήταν η μαθητευόμενή του. Ήταν μια συγκλονιστικά υπέροχη και αφανιστική αγάπη. Έγιναν το πρωτοσέλιδο και η πιο πολυσυζητημένη εξαφάνιση. 

Για να κατανοήσει κάποιος το έγκλημα της λίμνης, πρέπει πρώτα να σκύψει στον πυρήνα αυτής της ολέθριας σχέσης. Τα όσα ακολουθούν είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Ένας βασανιστικός γρίφος. Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτό είναι μονάχα η ευφυΐα, μέχρι να διαπιστώσεις ότι αντίπαλός σου δεν ήταν άλλος από την ίδια την αλήθεια.




🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   : Take me !!!


🚩 INFO

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       :  Ελληνική Λογοτεχνία

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  Ειρηνη ΒΑΡΔΑΚΗ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  Εκδοσεις ΜΙΝΩΑΣ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   : 01 / 05 / 2021


🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ    

📬   INSTAGRAM    :  @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK        :  BOOK REVIEWS
📬  TWITTER           :  BOOK REVIEWS
















Σχόλια