Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ

 Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ 




Οι  ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL ήταν αυτές που μου προξένεψαν την "Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ", της συγγραφέα SAMANTHA DOWNING .

   Τη λάτρεψα και την αγάπησα από τις πρώτες σελίδες της! Το βλέμμα της με μαγνήτισε και δεν είχα μάτια για άλλη! ....όμως είναι όντως  τόσο υπέροχη; ή μήπως ο έρωτας με έχει τυφλώσει; 

  Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ που θα σε καθηλώσει και δεν θα μπορείς να  αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου , γιατί απλά θα έχεις αγωνία να μάθεις που θα καταλήξει αυτή η σκοτεινή ιστορία που αποτελείται απο πολλά μυστικά. Σκοτεινά μυστικά που είναι καλά κρυμμένα πίσω από τις κλειστές πόρτες.  

    Η απρόοπτη τροπή που παίρνει η ιστορία από το πρώτο κιόλας κεφάλαιο αλλά και η μεγάλη ανατροπή που έρχεται και πέφτει σαν κεραυνός στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου  το κατατάσσουν ως ένα από τα πιο δυνατά θρίλερ της χρονιάς. 

   Οι χαρακτήρες του βιβλίου έχουν δομηθεί με δεξιοτεχνία και σε συνδυασμό με τις ανατροπές προσφέρουν στον αναγνώστη ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα! 


  Η κινηματογραφική ροή που χαρακτηρίζει το βιβλίο θα σε ενθουσιάσει και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έχει μια θέση στα ελληνικά best seller. Επίσης σύντομα θα μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη σε παραγωγή Νικόλ Κίντμαν . 

Είναι ένα από τα βιβλία που θα σας πρότεινα να διαβάσετε,  θα σας κρατήσει καλή συντροφιά και την ώρα που το διαβάζετε θα σας κάνει να ρίχνετε κρυφές ματιές στο σύντροφο σας ! 

Πρωτότυπη ιδέα και αυτό αρκεί για να ζήσετε ένα μοναδικό αναγνωστικό ταξίδι!!!

⭐⭐⭐⭐⭐

 






ΣΤΑ ✅


➕ Σκοτεινό και πολύ έξυπνο.

➕ Μυστικά, ψέματα και εκπλήξεις θα σε κρατήσουν σε αγωνία.

➕ Πολυ καλό ψυχολογικό θριλερ που θα σε κάνει να δεις το άλλο σου μισό με άλλο μάτι.....

➕ Είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο που στο προτείνω ανεπιφύλακτα!


ΣΤΑ ❌


➖ Κάποια πράγματα τα προέβλεψα! 



➡️STORY⬅️


Το βιβλίο που συζητήθηκε όσο λίγα σε ολόκληρο τον κόσμο την περασμένη χρονιά, το ντεμπούτο της Σαμάνθα Ντάουνινγκ, που έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα σε τριάντα γλώσσες, απέσπασε το Dead Good Reader Award και διακρίθηκε στη βραχεία λίστα των υποψηφίων για άλλα τέσσερα σημαντικά βραβεία (το CWA John Creasey Dagger, το Edgar Καλύτερου Πρώτου Μυθιστορήματος, το ITW Thriller Award Καλύτερου Πρώτου Μυθιστορήματος και το Macavity Καλύτερου Μυθιστορήματος Μυστηρίου), ήρθε για να κατακτήσει και τους Έλληνες αναγνώστες!

'Η Υπέροχη Γυναίκα μου' είναι «μια σκοτεινή, ανατριχιαστική εξερεύνηση των οικογενειακών σχέσεων, του γάμου και των δολοφονικών ψυχαναγκασμών» (The Washington Post), «ένα από τα πιο συγκλονιστικά και δυνατά θρίλερ που θα διαβάσετε φέτος» (Hello Giggles), «μια απολαυστικά σκοτεινή ιστορία για μυστικά, σχέσεις και το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν κάποιοι για να κρατήσουν τη μαγεία ζωντανή» (CrimeReads). Με δυο λόγια, εκεί που ο Dexter συναντά τον κύριο και την κυρία Σμιθ, βρίσκεται το θρίλερ της Σαμάνθα Ντάουνινγκ που έρχεται για σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι τους γείτονές σας…


🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   TAKE ME !!!


🚩  INFO


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ          : Αστυνομικό- ψυχολογικό θρίλερ 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ        :  SAMANTHA DOWNING

🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ         :  Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου 

🔴  ΗΜΕΡ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  05 / 2021

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ       :  Εκδοσεις BELL


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου