ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ

 ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ 





   "ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ" με το που διάβασα το οπισθόφυλλο αυτού του βιβλίου δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου αυτή τη σκοτεινή ιστορία . Η συγγραφέας VANESSA LILLIE , με το βιβλίο "ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ"  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ σε μετάφραση Δέσποινα ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ,  θα καθηλώσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. 

    Ένα θρίλερ όπου ο αναγνώστης μαζί με τη

Τζούλς, την  πρωταγωνίστρια του βιβλίου,  θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν την αλήθεια,  να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου,  όμως ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.  Η βραχυπρόθεσμη αμνησία από την οποία πάσχει η Τζούλς,  έχει ρίξει στο απόλυτο σκοτάδι τα πάντα γύρω της και στη διαδρομή θα εμφανιστούν πολλά εμπόδια και  κάθε φορά η αλήθεια θα απομακρύνεται όλο και περισσοτερο. 

    Μυστικά από το παρελθόν, καλά κρυμμένα, θα πρέπει να βγουν από τη λήθη στην οποία τα καταδίκασαν, θα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια για να επέλθει εξιλέωση.  Θα πρέπει να πέσει άπλετο φως παντού,  ακόμα και στις πιο σκοτεινές πτυχές της ψυχής των ηρώων. Γιατί η αλήθεια είναι κρυμμένη εκεί βαθιά στα άδυτα μονοπάτια της μνήμης.

    Μια γυναίκα, μια μάνα, μια σκληρά εργαζόμενη σύζυγος θα βρεθεί εμπλεκόμενη σε μια δολοφονία. Όταν όλα της γύρω της καταρρέουν και όλοι της γυρίζουν την πλάτη, αυτή δεν το βάζει κάτω και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Αφού δεν μπορεί η αστυνομία να χειριστεί σωστά την υπόθεση της, αυτή θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους ίδιους του δαίμονες της.  

    Απέναντι της θα βρεθούν όμως και δύο μεγάλοι αντίπαλοι, που μπορεί να αποδειχθούν ανίκητοι, το αλκοόλ και το παρελθόν.  Δύο ασύμμετροι παράγοντες που απειλούν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Όσο η Τζούλς θα προχώρα στο μονοπάτι της αλήθειας,  τόσο περισσότερο θα βυθίζεται στο βούρκο και τη σαπίλα που πλαισιώνουν το φόνο που διαπράχθηκε αλλά και πτυχές του ίδιου της του εαυτού. 

    Ένα θρίλερ που θα σε κρατήσει σε αγωνία, γιατί κάθε φορά που θα φτάνεις στην αποκάλυψη του δολοφόνου η συγγραφέας θα σου βάζει τρικλοποδιά με μια ανατροπή και θα χάνεις το προβάδισμα.

Πάντα θα είσαι ένα βήμα πιο πίσω,  έως ότου η Τζούλς φτάσει στα άδυτα της ψυχής και του μυαλού της , απελευθερωθεί από τα δεσμά της και μαζί με αυτή και συ!

    Ένα βιβλίο που θα μας υπενθυμίσει πως τα παιδικά τραύματα, τα ψέματα του παρελθόντος και η μη παραδοχή των λαθών μας , είναι ικανά να επηρεάσουν τη μετέπειτα ζωή μας , φέρνοντας την καταστροφή. 




ΣΤΑ ✅

➕ Ευανάγνωστο 
➕ Αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η πλοκή.
➕ Δράση και ανατροπές 

ΣΤΑ ❌

➖ Δεν μπορούσα να ταυτιστώ με την πρωταγωνίστρια,  κάθε φορά που έπιανε ένα ποτήρι ποτό στο χέρι της,  όλο και απομακρυνόμουν από αυτή.




➡️STORY⬅️

Όταν το πορτοφόλι της Τζουλς Γουόρδινγκτον-Σμιθ ανακαλύπτεται δίπλα σε ένα πτώμα, η ίδια καθίσταται η βασική ύποπτη για τον φόνο. Αφού αγωνίστηκε για χρόνια να χτίσει την τέλεια οικογένεια και καριέρα, κινδυνεύει πλέον να χάσει τα πάντα.

Σίγουρη για την αθωότητά της, η Τζουλς αγωνίζεται απεγνωσμένα να καθαρίσει το όνομά της. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Ήταν πολύ μεθυσμένη, όταν έλαβε χώρα ο φόνος, και δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη.

Ανικανοποίητη με τον χειρισμό της υπόθεσης από την αστυνομία, η Τζουλς ξεκινά τη δική της έρευνα για τον φόνο. Καθώς ανακαλύπτει νέα στοιχεία, εγκαινιάζει ένα ερευνητικό βλογκ, το οποίο γίνεται viral, εκθέτοντάς τη στα δημόσια βλέμματα. Η όλη δοκιμασία αναγκάζει την Τζουλς να βρεθεί αντιμέτωπη με τους δαίμονές της, συμπεριλαμβανομένης της ταραχώδους παιδικής της ηλικίας και του αλκοολισμού της.

Όσο πιο βαθιά σκάβει η Τζουλς, τόσο περισσότερη σαπίλα ανακαλύπτει για τον φόνο αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Απροσδόκητες αλήθειες συσσωρεύονται, έως ότου η ίδια θάβεται τόσο βαθιά, που ακόμη και η ανεύρεση του δολοφόνου μπορεί να μην είναι αρκετή για να την απελευθερώσει.




🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  Take me !!!


🚩  INFO   


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  VANESSA LILLIE

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   : ΚΑΚΤΟΣ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  09 / 06 / 2021



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



Σχόλια