Ο ΣΤΑΥΡΟΣ

 Ο ΣΤΑΥΡΟΣ



Η τριλογία του Μπαιερ του συγγραφέα ΓΙΟΝΣΡΟΥΝΤ ΙΝΓΚΑΡ ολοκληρώνεται με το βιβλίο "Ο ΣΤΑΥΡΟΣ" και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ , σε μετάφραση ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ Κρυστάλλη .


Το βιβλίο αυτό θα το χαρακτήριζα παγόβουνο αφού έχει βάθος και το εκτόπισμα του μπορεί να βουλιάξει και Τιτανικό. Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο αστυνομικό μυθιστόρημα με αρκετές πινελιές κατασκοπίας. Εκεί που το έγκλημα συναντά την πολιτική και η πολιτική τη σήψη των σπλάχνων της "Ο ΣΤΑΥΡΟΣ" έρχεται να αγκαλιάσει, να συσφαιρώσει όλα τα βότσαλα που αποτελούν την πλοκή αυτού του βιβλίου, δημιουργώντας ένα ενιαίο και δεξιότεχνο δομημένο σώμα, κρατώντας την αγωνία του αναγνώστη στο κόκκινο μέχρι την τελευταία του σελίδα.

 Η αλήθεια ή μάλλον οι αλήθειες είναι τόσο καλά κρυμμένες στο χώρο και στο χρόνο, όπου οι γνώστες τους για να τις κρατήσουν καλά θαμμένες μπορούν να φτάσουν στο σημείο να θυσιάσουν και τον ίδιο τους τον εαυτό, πόσο μάλλον κάποιο συνάνθρωπο ή φίλο τους. Ο αστυνόμος Φρέντρικ Μπάιερ θα κληθεί να ρίξει φως σε αυτά τα σκοτεινά σημεία, όσο όμως τα φωτίζει, τόσο πιο πολλούς εφιάλτες ξυπνά από το λήθαργο με τους οποίους έρχονται αντιμέτωποι οι πρωταγωνιστές του βιβλίου.


Υπάρχουν πόρτες που δεν είναι φτιαγμένες για να ανοίγουν. Μυστικά θαμμένα τόσο βαθιά ώστε να σαπίσουν και να γίνουν ένα με το χώμα...όταν όμως τα φέρνεις στο φως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με κάθε κόστος.

 "Ο ΣΤΑΥΡΟΣ" είναι ένα καταιγιστικό μυθιστόρημα που σίγουρα θα καθηλώσει ακόμα και τον πιο δύσκολο αναγνώστη. Δολοφονίες, πολιτικά σκάνδαλα, τρομοκρατία, πειράματα όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό. Θα κληθείς να ενώσεις όλα αυτά τα κομμάτια, όταν τα βάλεις όλα στη σωστή θέση θα είσαι σε θέση να δεις την εικόνα ολοκληρωμένη...και όταν την δεις θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό! 



ΣΤΑ ✅

➕ Δυνατό και πολυεπίπεδο, αριστοτεχνικά δομημένο.
➕ Εάν και μεγάλο σε όγκο βιβλίο (585 σελιδες) δεν κάνει καθόλου "κοιλιά.Σε κρατά σε συνεχόμενη αγωνια.
➕ Σφιχτοδεμένη και ξεκάθαρη πλοκή με πολλές εκπλήξεις.
➕  Έλλειψη περιττών σκηνών και φλυαρίας στις περιγραφές.

ΣΤΑ ❌

➖ Το απόλαυσα πραγματικά και δεν έχω κάτι αρνητικό να του προσάψω.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ 

🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  TAKE ME !!!


🚩 INFO 

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      : Αστυνομικό μυθιστόρημα 
🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  ΙΝΓΚΑΡ ΓΙΟΝΣΡΟΥΝΤ
🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    :  ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 
🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ  :  Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ
🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ  :  04 / 2021

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ   :

📬  INSTAGRAM    :  @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK      :   BOOK REVIEWS
📬  TWITTER         :   BOOK REVIEWS

Σχόλια