Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ

 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ 




Η ιστορία δύο τρομοκρατημένων γυναικών παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τις σελίδες του βιβλίου "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ" , της συγγραφέα JULIE CLARK που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ , σε μετάφραση Σοφίας ΤΑΠΑ .

Δύο γυναίκες,  δύο πτήσεις και μια ευκαιρία να εξαφανιστείς από μια ζωή που ενώ φαινομενικά είναι μέσα στη λάμψη,  όταν σβήσουν τα φώτα η κακοποίηση παίρνει μορφή στο πρόσωπο του σύζυγου και από την άλλη μια τρομοκρατημένη γυναίκα που εκβιάζεται και δεν μπορεί να βρει στηριγμα πουθενά,  ούτε στην ίδια την αστυνομία.


Ένα θρίλερ που το διάβασα απνευστί , γεμάτο ένταση,  αγωνία και καταιγιστικές ανατροπές που θα αφήσουν τον αναγνώστη με ανοιχτό το στόμα. Δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο βιβλίο αναδείχθηκε το καλύτερο βιβλίο του AMAZON για το 2020.

Οι χαρακτήρες πολυεπίπεδοι, που θα θα σε αγγίξουν,  θα τους αγαπήσεις και θα αισθανθείς την αγωνία τους αλλά και τον πόνο τους. Στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητο και σίγουρα θα ταυτιστείς μαζί τους. Καιρό είχα να νιώσω έτσι με τους ήρωες ενός βιβλίου.

Μια οδυνηρή και βασανιστική απόφαση είναι αυτή που θα πρέπει να πάρουν  ηρωίδες  για να ξεφύγουν από ο,τι τις στοιχειώνει  μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα στην πορεία της ζωής τους. Όμως για να ξεφύγουν από την παλιά τους ζωή, θα πρέπει να δώσουν μεγάλη και δύσκολη μάχη με τα ανθρωπινα τέρατα που τις κακοποιούν και εκβιάζουν.


Χρόνια ολόκληρα μέσα στη σιωπή, μυστικά που κρατούνται καλά κρυμμένα και η πεποίθηση πως κανένας δεν θα ήθελε να μάθει την αλήθεια ήταν οι αιτίες που οι ηρωίδες ζούσαν μέσα σε μια εικονική φυλακή, ήρθε όμως η ώρα όλα αυτά να αλλάξουν και για να επιτευχθεί αυτή η αλλαγή θέλει θάρρος και τόλμη.

Γυναίκες που βιώνετε μια τέτοια κατάσταση που ζείτε εγκλωβισμένες σε ένα φαύλο κύκλο κακοποίησης και φοβάστε....πείτε.... ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ... βρείτε μια "πτήση" και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας ή βρείτε μια φίλη όπως τη "ΛΙΖ" και μιλήστε της. Αυτός ο νταής που είναι απέναντι σας είναι πιο αδύναμος από εσάς , αυτό να σκέφτεστε πάντα!

Αυτό το βιβλίο το λάτρεψα και είμαι σίγουρος θα το λατρέψετε και σεις !




ΣΤΑ ✅

➕ Ο τρόπος που η συγγραφέας έχει οργανώσει όλες αυτές τις ανατροπές που συμβαίνουν από την αρχή μέχρι το τέλος του βιβλίου.
➕ Ένα θρίλερ αψεγάδιαστο,  γεμάτο αγωνία και σασπένς.
➕ Η σημασία της γυναικείας φιλίας που αποτυπώνεται σε αυτό το βιβλίο.
➕Δυνατό και συναρπαστικό βιβλίο,  για αναγνώστες με γερά νεύρα. 

ΣΤΑ ❌

➖ .....



➡️STORY⬅️

Η Κλερ έχει μια τέλεια ζωή. Είναι παντρεμένη με τον γόνο μιας πανίσχυρης δυναστείας στον χώρο της πολιτικής και ζει σ’ ένα κομψό και πολυτελές σπίτι στο Μανχάταν με δεκαμελές προσωπικό. Οι μέρες της είναι προγραμματισμένες στην εντέλεια και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό.

Φαινομενικά…

Ο τέλειος σύζυγός της έχει έναν χαρακτήρα οξύθυμο και δεν το ’χει σε τίποτα να βάζει το προσωπικό του να παρακολουθεί κάθε κίνηση της Κλερ, για να είναι σίγουρος ότι βρίσκεται πάντα κάτω από τον έλεγχό του. Ωστόσο δεν ξέρει αυτό που η Κλερ προετοιμάζει εδώ και μήνες:

Την εξαφάνισή της…

Μια τυχαία συνάντηση στο μπαρ ενός αεροδρομίου θα τη φέρει κοντά με την Εύα, μια γυναίκα η οποία μοιάζει να βρίσκεται σε εξίσου απελπιστική κατάσταση. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσουν να ανταλλάξουν αεροπορικά εισιτήρια – η Κλερ θα πάρει την πτήση της Εύας για το Όκλαντ και η Εύα θα ταξιδέψει στο Πουέρτο Ρίκο σαν Κλερ, προκειμένου να μπορέσει η καθεμία τους να κάνει μια νέα αρχή σε κάποιο μέρος μακρινό.

Όμως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια…

Το αεροπλάνο που πηγαίνει στο Πουέρτο Ρίκο συντρίβεται και η Κλερ συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν έχει αποκτήσει απλώς ένα προβάδισμα αλλά μια καινούρια ζωή. Αποκομμένη από όλους, δίχως περιθώρια επιλογής και ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η είδηση του θανάτου της να βάλει φωτιά στα ΜΜΕ, η Κλερ οικειοποιείται την ταυτότητα της Εύας και, μαζί με αυτή, τα μυστικά που πάλευε με νύχια και δόντια να κρατήσει κρυμμένα.




🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   Take me !!!


🚩  INFO   

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Αστυνομικό θρίλερ

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   : JULIE CLARK

🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ     :  Σοφία ΤΑΠΑ 

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  26 / 05/ 2021


🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



Σχόλια