ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ


ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ 




    Αφότου κλείσετε αυτό το βιβλίο, το κορίτσι θα το θυμάστε για πολύ καιρό. "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ" είναι το νέο βιβλίο του συγγραφέα  GUILLAUME MUSSO  , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ σε μετάφραση .

    Ένα συναρπαστικό θρίλερ μυστηρίου,  όπου με τίποτα δεν θα μπορέσεις να προβλέψεις την εξέλιξη της ιστορίας. Οι συνεχείς ανατροπές η ένταση και η κινηματογραφική του ροή θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου, μένοντας άγρυπνος μέχρι να μάθεις ποιο είναι το κορίτσι του Μπρούκλιν ή μήπως του Χάρλεμ ή του Παρισιού. 

   Κάθε σελίδα που γυρίζεις από αυτό το βιβλίο, η πολυεπίπεδη πλοκή γίνεται όλο και πιο δεδαλώδης, έτσι η αγωνία του αναγνώστη κορυφώνεται με


γοργούς ρυθμούς και δεν υπάρχει περίπτωση να κουραστείς κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Αντιθέτως στην προσπάθεια σου να βρεις το σωστό δρόμο που θα σε οδηγήσει στην λύση του μυστηρίου η αγωνία και το ενδιαφέρον σου θα αγγίξουν το κόκκινο.

    Οι χαρακτήρες του βιβλίου είναι άψογα δομημένοι και σίγουρα θα δεθείς μαζί τους συναισθηματικά,  οι προσωπικές τους ιστορίες δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητο. Θα σε αγγίξουν και μέσα από τις σελίδες του βιβλίου θα αναζητήσεις την εξιλέωση και την απόδοση δικαιοσύνης. Το μαγικό ραβδί του συγγραφέα κατάφερε να συσπειρώσει σε μια κοινή πορεία τη μοίρα τόσων πολλών χαρακτήρων, που από μόνο του αυτό είναι δυνατόν να βάλει το βιβλίο αυτό στο βάθρο των best seller. 



 ΣΤΑ ✅ 

 ➕ Οι καλοδουμενοι χαρακτήρες. 

➕ Έντονο σασπένς και συνεχείς ανατροπές. 

➕ Η εξέλιξη της πλοκής από μόνη της αξίζει πολλά "συν". 

➕Ένα αστυνομικό θρίλερ που θα το θυμάστε για πολύ καιρό. 

➕ Με εξαιρετική μαεστρία ο συγγραφέας δένει και ολοκληρώνει το βιβλίο αφήνοντας μας έκπληκτους. 


 ΣΤΑ ❌ 

 ➖ Σε κάποια σημεία ο συγγραφέας υπερέβαλε με τις λεπτομέρειες στις περιγραφές του. Με μια τόσο εξαιρετική πλοκή και ιστορία το να μου περιγράφει τι φορούσε κάποιος το θεωρώ ανιαρό. 



➡️STORY⬅️ 


  Θυμάμαι πολύ καλά τη στιγμή. Αγναντεύαμε τη θάλασσα και τον πυρωμένο ορίζοντα. Και τότε η Άννα με ρώτησε: «Αν είχα κάνει κάτι κακό, θα μ’ αγαπούσες ακόμη;» Εσείς τι θα απαντούσατε στη θέση μου; Η Άννα ήταν η γυναίκα της ζωής μου, σε τρεις βδομάδες θα παντρευόμασταν. Φυσικά θα συνέχιζα να την αγαπάω, ό,τι κι αν είχε κάνει. Τουλάχιστον έτσι νόμιζα…

  Τότε όμως ψαχούλεψε την τσάντα της με χέρια που έτρεμαν, έβγαλε μια φωτογραφία και μου την έδωσε. «Εγώ το έκανα αυτό.» Άναυδος, ανακάλυψα το μυστικό που έκρυβε και κατάλαβα ότι η ζωή μας είχε αλλάξει για πάντα. Σοκαρισμένος, σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να πω λέξη. Όταν γύρισα, ήταν πια αργά, η Άννα είχε φύγει. Κι από τότε ψάχνω να τη βρω.


🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   TAKE ME !!!       



🚩  INFO


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ          : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ        :  GUILLAUME MUSSO

🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ         :  Γιώργος ΞΕΝΑΡΙΟΣ 

🔴  ΗΜΕΡ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  0906 / 2021

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ       :  ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ



🚩 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ   : 


📬  INSTAGRAM      :  @Book_Reviews_Gr

📬  FACEBOOK         :  Book Reviews

📬  TWITTER            :  Book Reviews



Σχόλια