ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ




   Η Camilla  LACKBERG έστησε το παιχνίδι, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ , με τη βοήθεια της μεταφράστριας Αγγελικής ΝΑΤΣΗ και ο #BookEat πήραν θέση... 《ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ; 》.
 Μια παρτιδα Monopoly μετατρέπεται σε Θάρρος ή Αλήθεια ξυπνώντας τους εφιάλτες που κρύβονται κάτω από τη λάμψη της αριστοκρατικής κοινωνιας ... κάθε ζαριά και μια ρωγμή στην βιτρίνα της τέλειας οικογένειας.


   Όλοι οι άνθρωποι φαίνονται ολόκληροι,  λαμπεροί , λειτουργικοί , έτσι και οι πρωταγωνιστές του βιβλίου αυτού , τα έχουν όλα δυναμη ,δόξα και χρήμα κι όμως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.  Πίσω από τον τοίχο που όλοι μας υψώνουμε,  φωλιάζει η θλίψη και ο πόνος .

    Τα θεμέλια που χτίζουμε είναι τόσο σαθρά,  όσο και οι ψυχές μας και ένα παιχνίδι ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , είναι ικανό να γκρεμίσει τα πάντα και να απογυμνώσει τα πραγματικά συναισθήματα , αισθήματα αλλά και μυστικά που τα έχουμε θάψει όπως όπως.

    Το Θάρρος ή αλήθεια είναι ένα βιβλίο σκληρό,  που μας παρουσιάζει κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νέα παιδιά σήμερα  . Παιδιά που οι γονείς τους δεν τα είδαν ποτέ σαν παιδιά αλλά ως αντικείμενα.  Τα εξαργυρωνούν ως μια επιταγή προς την κοινωνία. Παιδιά πληγωμένα , συναισθηματικά κενά που αναζητούν λίγη αγάπη.


  Σκοτεινά μυστικά και ψέματα , ανεπούλωτα τραύματα θα φωτιστούν υπό το φως των πυροτχνηματων την παραμονή Πρωτοχρονιάς στην πόλη της Στοκχόλμης και η τιμωρία είναι η μόνος δρόμος για τον εξαγνισμό.

     ΣΤΑ ✅ 

➕Ένα βιβλίο που περνά πολλά μηνύματα. 

➕ Ευκολιδιάβαστο , διαβάζεται απνευστι. 

➕ Αρκετά ενδιαφέρον πλοκή. 

 ΣΤΑ ❌ 

 ➖  Ένα κατακλείδι μου βγάζει ένα θυμό,  ένα μίσος,  όχι αδικαιολόγητο αλλά νομίζω πως η αγάπη και η συγχώρεση θα έπρεπε υπερτερούν. 



 ➡️STORY⬅️ 

   Τέσσερις νέοι μαζεύονται σε μια πολυτελή βίλα για να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δεν τους λείπει τίποτα. Χρήμα, ομορφιά, νιάτα. Ή μήπως τα φαινόμενα απατούν; Τι κρύβεται κάτω από την αστραφτερή επιφάνεια; Τι μπορεί να έρθει στο φως όταν μια απλή παρτίδα Monopoly μετατρέπεται σε Θάρρος ή Αλήθεια; Μπορεί το παιχνίδι να οδηγήσει στην αποκάλυψη της αθέατης πλευράς της ζωής του καθενός; Ανεπούλωτα τραύματα, σκοτεινά μυστικά και ψέματα. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο και κανείς δεν μπορεί πια να εμποδίσει την κάθαρση. 

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  Take me !!!


🚩  INFO


🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Camilla LACKBERG 

🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    :  ΝΑΤΣΗ Αγγελική 

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ  : ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ  :  13 / 05 / 2021


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ   :


📬  INSTAGRAM    :  @Book_Reviews_Gr

📬  FACEBOOK       :  Book Reviews

📬  TWITTER          :  Book Reviews

Σχόλια