ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ

 ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 




    "ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ" του συγγραφέα Γιώργου ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ , που κυκλοφορεί από τις εκδοσεις ΚΟΝΙΔΑΡΗ , πρόκειται γία μια συγκλονιστική ιστορία που προσωπικά με καθήλωσε. Ένα απίστευτο κυνήγι του θανάτου με τη ζωή , μια μάχη άνιση και άδικη με μόνο όπλο στη φαρέτρα....την ελπίδα. 
 

       Ο συγγραφέας "ζωγραφίζει" , ζωντανές εικόνες στον αναγνώστη, σε μεταφέρει νοερά στο παρελθόν, στο 1968 στο σκαρί του "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΟΞΑ" , πλοιοκτησίας Σταύρου ΝΙΑΡΧΟΥ . Εκεί που η κόλαση θα πάρει σάρκα και οστά και ο Άδης περιμένει να φορτώσει όσες πιο πολλές ψυχές από το πλωτό φέρετρο που αιωρείται μισότσακισμένο στα αφρισμένο κύμματα του ωκεανού. 60 μίλια από το Κέιπ Τάουν, στα στενά του Μαγγελάνου στη γη του πυρός, θα διαδραματιστεί η τελευταία πράξη ενός δράματος που θα δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανένα. 《... Αι-Νικολα, βοηθά τους , κούνα και συ το χέρι σου...》, 26 ψυχές σε σένα ελπίζουν..... 

      Ένα ναυάγιο, μια αληθινή ιστορια με πρωταγωνιστή τον Άγγελος ΜΑΝΤΖΑΡΗ, οπου είναι ακόμη εν ζωή, μισός άνθρωπος και πιστεύω ότι όποιος όχι έχει ταξιδέψει, αλλά έχει δει θάλασσα θα πρέπει να διαβάσει αυτό το βιβλίο.



 ΣΤΑ ✅ 

 ➕ Αληθινή ιστορία 

 ➕ Διαβάζεται απνευστι. 

➕ Ο συγγραφέας με τις περιγραφές του , ζωντανεύει "το σκηνικό γύρω σου. 

➕ Συγκλονιστικό και συγκινητικό. 


 ΣΤΑ ❌ 

 ➖ .... 


 ➡️STORY⬅️ 

    Ιούλιος 1968. Ένα μεγάλο ταξίδι από τον Περσικό κόλπο για την Ισπανία γίνεται η αφετηρία της αληθινής αυτής ιστορίας… Όμως τα ταξίδια κρύβουν προκλήσεις. Οι προκλήσεις υπερβάσεις, κι οι υπερβάσεις κατακτήσεις… Ένα γράμμα που δεν έμελλε να ξεκινήσει, από μια στιγμή που στάθηκε μοιραία για τον αποστολέα του, αιωρείται σαν ανεκπλήρωτη κατάθεση ψυχής στην πάλη του ήρωα με τον χρόνο και τον εαυτό του. Η αναμέτρηση του Άγγελου με τα όριά του, ο πόνος και η συνειδητοποίηση μπροστά στην οδυνηρή διαπίστωση της ανθρώπινης αδυναμίας απέναντι στη φύση και τα απρόβλεπτα της ζωής, αντί να τον αποδυναμώσουν, τον γεμίζουν πείσμα και θέληση να ζήσει.


🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  Take me !!!


🚩  INFO 


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      : Ελληνική Λογοτεχνία 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    : ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ Γιώργος 

ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   : Εκδόσεις ΚΟΝΙΔΑΡΗ

ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  04 / 2009


🚩ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ  : 


📬  INSTAGRAM   :  @Book_Reviews_Gr

📬  FACEBOOK      :  Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews




Σχόλια