Η ΒΥΒΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΥΑΡ

 Η ΒΥΒΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΥΑΡ 



    Ετοιμαστείτε να ταξιδέψτε με ένα βιβλίο - οδηγό απόλαυσης,  χωρίς ταμπού. " Η ΒΥΒΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΥΑΡ " , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις FERN, της συγγραφέα BETONY VERNON  , σε μετάφραση Μαρίνας ΣΚΟΥΡΟΒΑ και επιμέλεια Ανθής ΜΠΙΣΣΑ θα σας μεταμορφώσει από ερωτικούς γνώστες σε ερωτικούς μαέστρους !

    Για να ευδοκιμήσει μια σχέση και για να μπουν γερά θεμέλια θα πρέπει να υπάρχει και μια υγιής και ειλικρινής σεξουαλική ζωή. Ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, τα άτομα που βιώνουν μια πιο απελευθερωμένη και ευχάριστη ερωτική ζωή, απολαμβάνουν και ένα πιο υγιή, ευτυχισμένο και ικανοποιητικό βίο γενικότερα. Αυτή είναι και η αποστολή αυτού του βιβλίου, δηλαδή η ενδυνάμωση των γυναικών και των ανδρών, ώστε να χαίρονται και κατ' επέκταση,  να μοιράζονται μια ύψιστη απόλαυση. 


     Στην εποχή που ζούμε, το σεξ υπάρχει παντού γύρω μας, από τα Μέσα Μαζικής  Ενημέρωσης έως τα social media, έχει αρχίσει να παίρνει τη μορφή καταναλωτικού προϊόντος και μέσα σε αυτό το χάος η σεξουαλική ευημερία και ικανοποίηση, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστα μέρη μιας ευτυχισμένης και πλήρους ύπαρξής,  έχουν περάσει στα ψιλά γραμματα. 

     Σε ένα τέτοιο κλίμα, ευδοκιμεί μόνο η σεξουαλική άγνοια, με αποτέλεσμα οι επιθυμίες των σεξουαλικά ενεργά ενηλίκων να εκπληρώνονται σε ένα πρωταρχικό επίπεδο. Αποτέλεσμα αυτού είναι η δυσαρέσκεια η οποία οδηγεί τα ζευγάρια σε χωρισμό. 

   

Η αναζήτηση της απόλαυσης αποτελεί μέρος της

ανθρώπινης φύσης. Έχει αποδειχτεί ότι από τη 16η εβδομάδα της κύησης τα έμβρυα αγγίζουν τα γεννητικά τους όργανα και το παιδί πριν φτάσει στην ηλικία των τριών ετών, η σεξουαλική του ταυτότητα αρχίζει να διαμορφώνεται αλλά δυστυχώς μέχρι να φτάσουμε στη σεξουαλική ωριμότητα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μάθει να καταπιέζουμε πάρα να αγκαλιάζουμε τη σεξουαλικότητα μας. 

   Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο συμβουλές και οδηγίες που συμβάλουν στην καλλιέργεια της σεξουαλικής υγείας και ευδαιμονίας. Γιατί όσο αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε τις σεξουαλικές μας δεξιότητες, θέτουμε τις βάσεις για μια ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΟΥ βαθμού απόλαυση. 


 🚩TIPS 

 ➡️ Γνωρίστε τι είναι η σεξουαλική τελετή PARADISE FOUND και βαδίστε στο μονοπάτι της απόλαυσης με τον παρτενέρ σας! 
➡️Μην πέφτετε στην παγίδα του έρωτα  γνωρίστε καλύτερα τον εαυτό σας και αποδεχτείτε τον, γιατί όσο καλύτερα γνωρίζεις το εγώ σου τόσο πιο πιθανό είναι να "ανυψωθείτε ερωτευμένοι" με τους παρτενέρ σας!



🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  Take me !!!


🚩  INFO 


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ     : BETONY VERNON

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ     Μαρινα ΣΚΟΥΡΟΒΑ

ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   : FERN

ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   : 03 / 2021


🚩ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ  : 


📬  INSTAGRAM   :  @Book_Reviews_Gr

📬  FACEBOOK      :  Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


Σχόλια