ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΙΛΕΣ

 ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΙΛΕΣ




   Ένα καθηλωτικό, δυνατό και συνάμα σκοτεινό μυθιστόρημα δια χειρός της συγγραφέα LUCINDA BERRY , κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

    Μια συγκλονιστική ιστορία που θα κάνει τον αναγνώστη να ανατριχιασει και η πλοκή θα τον παρασύρει όπως ένας χείμαρρος.

    Η δυναμική της ιστορίας είναι φανερή από την πρώτη κιόλας σελίδα ... (χτυπώντας μέσα στα άγρια χαράματα ένα τηλέφωνο), δημιουργώντας ένα κλίμα απόλυτου και τρομακτικού  θρίλερ .

     Ένα δράμα που θα συγκλονίσει και θα αλλάξει τη ζωή των τριών πρωταγωνιστριών του βιβλίου.  Τα θεμέλια της οικογένειας, της φιλίας αλλά και της ίδιας της ζωής τους θα καταρρεύσουν και μέσα σε αυτή την καταστροφή, ο καθένας προσπαθεί να πιαστεί από κάπου για να σωθεί . Μάταια όμως γιατί η συγγραφέας κρύβει άσσους - μυστικά στο μανίκι της - τα οποία πετά την κατάλληλη στιγμή και σπέρνει τον όλεθρο.

    Μια ενδιαφέουσα ιστορία, ένα θρίλερ που θα σε προβληματίσει και θα σε ταρακουνήσει , τρεις γυναίκες,  φίλες από την παιδική τους ηλικία , θα βρεθούν η μία απέναντι στην άλλη,  αναζητώντας την αλήθεια πίσω από  το τραγικό δυστύχημα που συνέβει στα παιδιά τους . Είναι έτοιμες άραγε να αντικρίσουν την αλήθεια κατάματα και να πολεμήσουν τον χειρότερο τους εφιάλτη ;


    Η μεγάλη έκπληξη του βιβλίου για μένα ήταν ο συγκλονιστικός επίλογος. Η συγγραφέας απαντά στο μυστήριο που πλανάται με δραματικό και συνάμα εκρηκτικό τρόπο , φέρνοντας τα πάνω κάτω και βάζοντας όλους τους πρωταγωνιστές στη θέση τους .

   Η αφήγηση είναι σε πρώτο πρόσωπο και σε κάθε κεφάλαιο βλέπουμε τα γεγονότα από την οπτική γωνία της κάθε πρωταγωνίστριας . Έτσι η ιστορία αποκτά ενδιαφέρον και ανάλογα από ποια μεριά τη διαβάζεις, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά .... 

  Ετοιμάσου θα σε απορροφήσει .... 




 ΣΤΑ ✅ 

➕ Καλοδουμένη και στέρεα δομημένη πλοκή. 

➕  Ανατρεπτικό που σε κρατά σε αγωνία. 

➕ Δυνατό και σοκαριστικό θρίλερ. 

➕ Διαβάζοντας το θα σκοντάψεις σε μια πληθώρα ηθικών διλημμάτων που πιθανόν θα σε προβληματίσουν. 


 ΣΤΑ ❌ 

 ➖ Είχε αρκετά ονόματα,  όμως ξεκαθαρίζει γρήγορα το "τοπίο . 


 ➡️STORY⬅️ 

     Τρεις φίλες, η Λίντσεϊ, η Κέντρα και η Ντάνι, έρχονται αντιμέτωπες με τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα όταν τα παιδιά τους εμπλέκονται σε ένα τραγικό ατύχημα που αφήνει πίσω του ένα νεκρό έφηβο, το δεύτερο σε κώμα και το τρίτο σοβαρά τραυματισμένο και ανίκανο να μιλήσει.  Προσπαθώντας να ξεφύγουν από τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, βυθίζονται σε μια απεγνωσμένη έρευνα για το περιστατικό που τις έφερε σε αυτή τη θέση. Πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τόσο τρομαχτικό στο πλούσιο προάστιο της Νότιας Καλιφόρνιας; Σύντομα ανακαλύπτουν ότι το ατύχημα ήταν μόνο η αρχή και οι ανησυχητικές ανακαλύψεις οδηγούν σε ερωτήσεις που τρομάζουν. 



Γνωρίζουν πραγματικά τα παιδιά τους; Πόσο καλά ξέρουν ο ένας τον άλλον; Καθώς εμφανίζονται περισσότερα μυστικά, ένα πέπλο αμφιβολίας και υποψίας απειλεί να δηλητηριάσει τις οικογένειες και τις φιλίες τους αλλά και ολόκληρη την κοινότητα. Με την ψευδαίσθηση της ευτυχίας και της ασφάλειας που βιώνουν χρόνια τώρα, πρέπει να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους της καρδιάς, τις συνέπειες της ζήλιας αλλά και το ρίσκο του να ζεις διπλές ζωές.  

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  Take me !!!


🚩  INFO 


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ           : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ         : LUCINDA BERRY

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ        : Εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

🔴  ΗΜΕΡ.ΕΚΔΟΣΗΣ    : 2021

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 

📬  INSTAGRAM           : @Book_Reviews_Gr
📬  FACEBOOK             :  BOOK REVIEWS
📬  TWITTER                :  BOOK REVIEWS


Σχόλια