ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΗΝΗ

 ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΗΝΗ




Δέκα μέρες ίσως να είναι αρκετές για να αλλάξουν τη ζωή μας. Αυτό θα μας το αποδείξει η συγγραφέας  ΤΑΜΙ ΓΚΕΚΤΣΙΑΝ , με το βιβλίο της "ΔΕΚΑ ΜΕΡΣ ΣΤΗ ΓΑΛΗΝΗ" , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ


 ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ θα είναι αρκετές για να βρουν οι πρωταγωνιστές του βιβλίου τη γαλήνη της ψυχής τους. Θα βαδίσουν μέσα σε ένα σκοτεινό λαβύρινθο, όπου το κακό εχει εμποτίσει τους τοίχους του. Μέσα από φαινομενικά αξεπέραστα εμπόδια  θα πρέπει να βρουν το σωστό δρόμο της εξόδου,  ώστε η ψυχή τους θα βρει τη γαλήνη και την αγάπη που αποζητά.

 Η συγγραφέας μας δίνει τα κομμάτια του παζλ ένα ένα και μας βάζει να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε εμείς που θα τα τοποθετήσουμε για να φτιάξουμε την τελική εικόνα. Την εικόνα της ιστορίας αυτού του βιβλίου, μιας ιστορίας που θα καθηλώσει τον αναγνώστη, γιατί το βιβλίο είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές οι οποίες δε σταματούν μέχρι να κλείσουμε το οπισθόφυλλο.

 

Όλοι οι ήρωες του βιβλίου κρύβουν  στα βάθη της ψυχής τους μυστικά, που όταν βγουν στο φώς θα ταράξουν το αρχοντικό της Γαλήνης και θα αλλάξουν τις ισορροπίες μεταξύ των καλεσμένων. 

 Η συγγραφέας παίζει με τα συναισθήματα των ηρώων αλλά και των αναγνωστών.  Η αγάπη και το μίσος παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και αποτελούν την κινητήριο δύναμη στην εξέλιξη της πλοκής του βιβλίου. Η εκδίκηση και αυτή σε πρώτο πλάνο, παρούσα σε κάθε δωμάτιο του ξενώνα, έτοιμη να επιτεθεί σε όποιον βρεθεί μπροστά της, όμως κανένας δεν έχει υπολογίσει τη συγχώρεση που παίζει καταλυτικό ρόλο στη λύση της εξίσωσης. 


 Στη ζωή δικαιούμαστε όλοι μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά στον έρωτα. Έτσι και οι πρωταγωνιστές του βιβλίου βρίσκονται μπροστά σε διλήμματα που οι αποφάσεις τους θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της ζωής τους. Επίσης είναι άνθρωποι μέσης ηλικίας, όπου ο έρωτας τους σημαδεύει με τα βέλη του και θα πρέπει να διαλέξουν είτε με την καρδιά,  είτε με το μυαλό τους, γιατί δικαίωμα στον έρωτα έχουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας. 

 ❓ Εσύ είσαι έτοιμος να ζήσεις δεκα μέρες στη Γαλήνη ❓ 


 ΣΤΑ  ✅ 

➕ Ένα βιβλίο γεμάτες εκπλήξεις και ανατροπές. 

➕ Μια ιστορία που συνδυάζει αρμονικά πολλά διαφορετικά στοιχεία. 
➕ Το παρελθόν απλώνει τα πλοκάμια του στο παρόν και το μέλλον επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. 
 ➕ Ευανάγνωστο , διαβάζεται απνευστί. 




 ➡️STORY⬅️ 

 Η Γαλήνη, μια παντρεμένη γυναίκα που διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, αποφασίζει να καλέσει στο αρχοντικό της στο Μέτσοβο πέντε αγνώστους για να περάσουν μαζί το δεκαήμερο των Χριστουγέννων. Πόσο τυχαία είναι όμως η έλευση των ανθρώπων αυτών στο αρχοντικό της Γαλήνης; 

Το παρελθόν τους συγκρούεται με το παρόν και σύντομα αποκαλύπτονται κρυμμένα μυστικά και θαμμένα από καιρό συναισθήματα. Μέσα στη θύελλα των δραματικών γεγονότων που συγκλονίζουν το αρχοντικό, εμφανίζεται απρόσκλητος ο έρωτας. Δύο άνθρωποι βρίσκονται απροετοίμαστοι απέναντί του και καλούνται να βιώσουν το πιο ισχυρό συναίσθημα. Έχουν δικαίωμα να αρχίσουν τη ζωή τους από την αρχή, ενώ έχουν αφήσει προ πολλού πίσω τους τη νιότη; Έχουν δικαίωμα να πληγώσουν τους αγαπημένους τους και να υπερπηδήσουν όλα τα εμπόδια για να αντικρίσουν επιτέλους την ευτυχία; 



🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO 


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ           : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ         : ΤΑΜΙ ΓΚΕΚΤΣΙΑΝ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ        : Εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

🔴  ΗΜΕΡ.ΕΚΔΟΣΗΣ    : 10 / 2021

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 

📬  INSTAGRAM           : @Book_Reviews_Gr

📬  FACEBOOK             :  BOOK REVIEWS

📬  TWITTER                :  BOOK REVIEWS




Σχόλια