ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΓΙΟ

 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΓΙΟ 


Αγαπημένο μου ημερολόγιο μόλις διάβασα ένα συναρπαστικό δυστοπικό αστυνομικό μυθιστόρημα, σ' ένα εναλλακτικό, ζοφερά ρεαλιστικό μέλλον.

 
Το "ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΓΙΟ" είναι το νέο βιβλίο του συγγραφέα ΞΕΝΟΦΩΝ ΦΥΤΡΟΥ  , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις BELL .

Τόσο μακριά αλλά συγχρόνως τόσο κοντά στην πραγματικότητα που ζούμε σήμερα, πρόκειται για ένα βιβλίο που σε πρώτη φάση θα σε προβληματίσει και θα σε βάλει σε σκέψεις να αναρωτηθείς τι θα γινόταν εάν το 2015 με το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε, η χώρα μας έβγαινε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το μέλλον μας σίγουρα θα ήταν διαφορετικό και μπορούμε να πάρουμε μια  ιδέα διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, το οποίο μας μεταφέρει στο 2031.


Όλα έχουν καταστραφεί.... μια χώρα σε παρακμή,  η κοινωνία και το κράτος έχουν καταρρεύσει,  η Ευρώπη μας έχεις κλείσει την πόρτα,  ο ναός της Δημοκρατίας, η Βουλή έχει καταστραφεί,  η ενδοχώρα έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο καταυλισμό μεταναστών. Το απόλυτο χάος έχει απλωθεί πάνω από τη χώρα μας, ο φόβος και βία βασιλεύουν,  η εξαθλίωση και η πείνα  έχει γίνει η συντροφιά των πολιτών. Μέσα σε όλο αυτό το χάος ένας φονικός ιός σκοτώνει ότι έχει απομείνει όρθιο.

Μέσα σε όλο αυτό το χάος ένας κατά συρροή δολοφόνος σκορπά το θάνατο στους δρόμους της Αθήνας. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και η αστυνομική ομάδα του Ανθρωποκτονιών  που προσπαθεί να περισώσει ότι μπορεί. Η διαπλοκή έχει ποτίσει το σώμα της Αστυνομίας αλλά και το σώμα της πολιτικής ζωής της χώρας, ο νόμος και η ηθική έχουν πάψει να υπάρχουν εδώ και καιρό και η ελπίδα μας έχει εγκαταλείψει.

Ένα σκοτεινό και άκρως ρεαλιστικό μυθιστόρημα που το διάβασα απνευστί.


Πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον αστυνομικό μυστήριο που  η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη με αποκορύφωμα το τέλος της ιστορίας, την οποία είμαι σίγουρος κανένας αναγνώστης δεν θα μπορέσει να το μαντέψει, η όλη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία διαδραματίζεται είναι η όλη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία διαδραματίζεται είναι τόσο σοκαριστική και τρομακτική που θα εύχεσαι να μην το ζήσεις ποτέ.

Σκοτεινό και άκρως ρεαλιστικό, είμαι σίγουρος πως δεν έχετε ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο. Είμαι σίγουρος πως αυτό το ημερολόγιο  που ανήκει σε έναν κατά συρροή δολοφόνο και στάζει αίμα θα σου μείνει αξέχαστο.

 
❓Τολμάς να το ξεφυλλίσεις❓



ΣΤΑ ✅

➕ Ένα δυστοπικό και τόσο ρεαλιστικό μυθιστόρημα που θα σε συγκλονίσει.
➕ Διαβάζεται απνευστί, οι ανατροπές και η πλοκή του κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο.
➕ Ο συγγραφέας έχει ενσωματώσει το αστυνομικό μυστήριο σε ένα υπέροχα-σκοτεινο και άκρως τρομακτικό σκηνικό.



➡️STORY⬅️

Το Ναι έγινε Όχι.  H Βουλή κάηκε, η κυβέρνηση κατέρρευσε.

Η Ελλάδα εκδιώχτηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση,  τα σύνορα της Ευρώπης έκλεισαν,  η ενδοχώρα κατακλύστηκε
από τους καταυλισμούς των μεταναστών· τα νησιά είναι από καιρό ξένο έδαφος.

Ο κόσμος αλλάζει, ο χρόνος συρρικνώνεται, οι άνθρωποι πεθαίνουν.

Ο φονικός ιός είναι ανεξέλεγκτος, σκοτώνει το σώμα μας και παίζει με το μυαλό μας.

Πλέον, το αίμα χύνεται από τους μη σεσημασμένους· και για ασήμαντη αφορμή.

Ένας δολοφόνος σκοτώνει χωρίς αιτία· ή μήπως όχι;

Το ημερολόγιό του κρύβει τα μυστικά του.

Σήμερα είναι 1η Οκτωβρίου του 2031.

Το Αγαπημένο μου ημερολόγιο είναι ένα δυστοπικό αστυνομικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται σ’ ένα εναλλακτικό, ζοφερά ρεαλιστικό μέλλον.

Αν το πάρεις στα χέρια σου, αν το διαβάσεις, προετοιμάσου· τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, η ζωή δεν είναι αυτή που ξέρεις. Ένα μόνο δεν αλλάζει· το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης:

Ο θάνατός σου η ζωή μου.


🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Αστυνομικο-δυστοπικό θρίλερ 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  Ξενοφών ΦΥΤΡΟΣ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  11 / 2021

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  Εκδοσεις BELL



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


Σχόλια