ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΗ 




Strange things συμβαίνουν στην πόλη της Νάουσας και ο συγγραφέας Γιώργος ΔΑΜΤΣΙΟΣ καταγράφει τα γεγονότα στο νέο του βιβλίο "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΗ" ,που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ  

Ένα μυθιστόρημα διαφορετικό από το στυλ βιβλίων που μας έχει συνηθίσει έως τώρα ο συγγραφέας, το οποίο μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο που η αγάπη και η φιλία είναι το ύψιστο αγαθό. Ένα βιβλίο που  απευθύνεται κυρίως στο εφηβικό κοινό,  διαβάζετε όμως ευχάριστα και από εμάς τα πιο μεγάλα παιδιά. 


Μια περιπέτεια που διαβάζετε με κομμένη την ανάσα και μέχρι το  τέλος δεν σε κουράζει.  Οι ανατροπές είναι τόσες πολλές και τόσο απρόβλεπτες που στο τέλος του βιβλίου που πεις wow ! 
Μια ιστορία πέντε, έξι ή επτά παιδιών,  θα σε αφήσω να το ανακαλύψεις μόνος σου,  μπλέκουν σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα περιπέτεια.  Ο Χάρης κινδυνεύει και η παρέα των επτά συμμοριτών αναλαμβάνει δράση για να σώσει το φίλο τους από τους παράξενους άντρες με τα μαύρα. 


Μυστήριο πλανάται μέσα στις σελίδες του βιβλίου και ο αναγνώστης προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει πραγματικά με το Χάρη,  τον ήρωα και πρωταγωνιστή του βιβλίου ο όποιος αν και βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι έχει τη δύναμη να τα βάλει με όποιον κακό βρεθεί στο διάβα του. 

Τέλος θα ήθελα να πω πως το βιβλίο περνά έμμεσα και άμεσα πολλά μηνύματα και οι μικροί αναγνώστες θα πάρουν πολλά διδάγματα που θα τους χρησιμεύσουν στην αληθινή ζωή τους. Θα μάθουν πως η φιλία είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή και πως η δύναμη των πολλών μπορεί να καταφέρει τα πάντα και να νικήσει το κακό. 

Οι επτά συμμορίτες σας περιμένουν σε ένα μοναδικό και μαγικό ταξίδι.

ΣΤΑ ✅

➕ Είχα πολύ καιρό να διαβάσω ένα τόσο καλό εφηβικό βιβλίο, όπου μου κράτησε το ενδιαφέρον από την πρώτη έως την τελευταία του σελίδα.
➕ Διαβάζεται ευχάριστα από μικρά μέχρι πολύ μεγάλα παιδιά...100plus χρόνων!
➕ Η απόλυτη περιπέτεια μια παρέα παιδιών,  που είμαι σίγουρος θα σας ξυπνήσει μνήμες από την παιδική σας ηλικία. 



➡️STORY⬅️

Η ρουτίνα μιας ήσυχης κωμόπολης σπάει όταν εμφανίζονται τέσσερις άντρες με ένα παράξενο μαύρο αυτοκίνητο και αρχίζουν να εκμαιεύουν πληροφορίες γύρω από ένα δεκατριάχρονο παιδί, τον Χάρη, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Ένας φίλος του αντιλαμβάνεται την περίεργη συμπεριφορά τους και σπεύδει να ενημερώσει εκείνον και την υπόλοιπη παρέα τους. Και τότε το ανελέητο κυνηγητό ξεκινά. Οι τέσσερις άντρες θέλουν να απαγάγουν τον Χάρη επειδή γνωρίζουν ότι κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Είναι βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουν επειδή έχουν τον τρόπο να περνούν απαρατήρητοι από κάθε ενήλικα. Μόνο που οι φίλοι του Χάρη είναι παιδιά του δημοτικού! Και αποφασίζουν να κάνουν το αδιανόητο και να βρουν αυτοί τον τρόπο για να τον σώσουν. Μια περιπέτεια με φόντο την ελληνική ύπαιθρο. Μια ιστορία για την παιδική φιλία. Ένα διήμερο που θα καθορίσει τις ζωές έξι παιδιών.

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO 


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ           : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ         : Γιώργος ΔΑΜΤΣΙΟΣ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ        : Εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

🔴  ΗΜΕΡ.ΕΚΔΟΣΗΣ    : 2021


🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 


📬  INSTAGRAM           : @Book_Reviews_Gr

📬  FACEBOOK             :  BOOK REVIEWS

📬  TWITTER                :  BOOK REVIEWS



Σχόλια