365

 ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΣΕ 365 ΜΕΡΕΣ


Μετά το "DYSLEXIA BOX"  που αγαπήθηκε από όλους τους γονείς,  ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ κύριος Φώτης ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ , μας συστήνει το νέο του βιβλίο "365 - ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΣΕ 365 ΗΜΕΡΕΣ" , το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΕΔΙΟ .

Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα ακόμα βιβλίο που θα σου πει τι θα πρέπει να κάνεις και τι όχι στην ανατροφή του παιδιού σας. Κανένας ειδικός δεν γνωρίζει καλύτερα το παιδί σας από εσάς τους ίδιους. Εσύ ξέρεις τις ιδιαίτερες ανάγκες,  τις δυνατότητες και τα ενδιαφέροντα του.

3️⃣6️⃣5️⃣ΣΤΟΧΟΣ3️⃣6️⃣5️⃣ του είναι να σου παρουσιάσει κάποιες συμβουλές, ιδέες και tips που θα σε βοηθήσουν στην ανατροφή συναισθηματικά υγιών και υπευθύνων παιδιών. Απώτερος στόχος είναι μια δεμένη και υγιής οικογένεια, όπου τα παιδιά θα νιώθουν αναπόσπαστα και δημιουργικά μέλη της. 


Δεν πρόκειται για ένα απλό και συνηθισμένο ημερολόγιο.  Μπορείς να ξεκινήσεις από όποιο μήνα και μέρα θελεις. Δεν χρειάζεται να θέτουμε στόχους,  να ονειρευόμαστε και να προσπαθούμε για μια πιο ευτυχισμένη οικογένεια κάθε αρχή του χρόνου.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι, όταν κρατάμε ημερολόγιο και καταγράψουμε τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τους στόχους μας είναι πιο εύκολο να διαχειριστούμε την καθημερινότητα μας και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Απόκτησε και συ αυτό το πολύτιμο εργαλείο που θα είναι μια πυξίδα απαραίτητη στο μοναδικό ταξίδι κάθε γονέα για το μεγάλωμα υγιών και ευτυχισμένων παιδιών. 

➡️ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ⬅️

Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου δεν είναι ένα κλασικό βιβλίο µε εύκολες λύσεις και κοινότοπες νουθεσίες που επιδιώκει να σου πει τι πρέπει να κάνεις ως γονέας και τι όχι. Βασιζόµενο στη θετική ανατροφή, µια σύγχρονη προσέγγιση που επιτρέπει στους γονείς να χτίσουν και να διατηρήσουν ισχυρούς δεσµούς µε το παιδί σε όλα τα στάδια της αναπτυξιακής του πορείας, το βιβλίο 365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ηµέρες διαρθρώνεται σε 12 µήνες, καθένας από τους οποίους είναι αφιερωµένος σε έναν τοµέα-στόχο που θα πρέπει να κατακτήσεις. Κάθε τοµέας-στόχος, που παρουσιάζεται µε τρόπο αναλυτικό και εύληπτο, κρίνεται εξίσου σηµαντικός για την ανατροφή του παιδιού.

Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει ορισµένες ιδέες και να σου προσφέρει συµβουλές που θα σε βοηθήσουν στη διαµόρφωση συναισθηµατικά υγιών και υπεύθυνων παιδιών. Απώτατος σκοπός είναι η οικοδόµηση µιας δεµένης και υγιούς οικογένειας, στο πλαίσιο της οποίας τα παιδιά θα νιώθουν αναπόσπαστα και δηµιουργικά µέλη της.

Το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει ένα πολύτιµο εργαλείο, µια πυξίδα απαραίτητη στο µοναδικό ταξίδι κάθε γονέα για το µεγάλωµα υγιών και ευτυχισµένων παιδιών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Φώτης Παπαναστασίου είναι Ειδικός Παιδαγωγός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία. Από το 2006 εργάζεται ως ειδικός παιδαγωγός σε τμήματα ένταξης και σε ειδικά δημοτικά σχολεία. Έχει δουλέψει με τα παιδιά σε διαγνωστικό και θεραπευτικό πλαίσιο σε ένα ευρύ φάσμα δυσκολιών, όπως μαθησιακές δυσκολίες, ΔΕΠ-Υ, αυτισμός κτλ. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια και ημερίδες παρουσιάζοντας θέματα σχετικά με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, καθώς και τη Σχολική Ψυχολογία, και είναι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.eidikospaidagogos.gr. Άρθρα και συνεντεύξεις του έχουν δημοσιευτεί σε πλήθος εφημερίδων, περιοδικών, ιστοσελίδων και τηλεοπτικών εκπομπών. Στο πλαίσιο της συνεχούς κατάρτισης και της παρακολούθησης των εξελίξεων στον επιστημονικό χώρο της Ειδικής Αγωγής, έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα εργαστήρια, συνέδρια και ημερίδες.


🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ  :  Take me !!!


Επισκεφτείτε το προφιλ του κυρίου Παπαναστασίου στα social media 

INSTAGRAM   : 

@fotis_papanastasiou_official

                             

 eidikos_paidagogos


🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 


📬  INSTAGRAM        : @Book_Reviews_Gr

📬  FACEBOOK          :  BOOK REVIEWS

📬  TWITTER             :  BOOK REVIEWS

Σχόλια