Ο ΘΕΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

 Ο ΘΕΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 



"Ο  ΘΕΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ" της συγγραφέα Έλενας  ,που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ , είναι ένα από τα πιο ωραία βιβλία που  έχω διαβάσει.




Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα σε κερδίσει από κάθε άποψη. Η συγγραφέας με δεξιοτεχνία έχει κεντίσει μια σφιχτοδεμένη πλοκή, ώστε οι αναγνώστες δεν θα μπορούν να αφήσουν το βιβλίο από τα χέρια τους. Το μυστήριο αλλά και οι συνεχείς ανατροπές ανεβάζουν την αγωνία κατακόρυφα, η ένταση και η κινηνατογραφική ροή των γεγονότων δεν θα σε αφήσουν να πάρεις ανάσα. 


Ο αναγνώστης σελίδα τη σελίδα θα προσπαθεί να βάλει τα κομμάτια του παζλ στη σωστή θέση, ώστε να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα και να φτάσει στα ίχνη του κατά συρροή δολοφόνου που σκορπά το θάνατο στην περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα.  Όμως η συγγραφέας δεν θα μας κάνει τη ζωή εύκολη,  διότι κάποια κομμάτια τα έχει κρύψει πάρα πολύ καλά και όσες μαντικές δυνάμεις και  να έχουμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα καταφέρουμε να φθάσουμε  στη λύση του μυστηρίου, παρά μόνο όταν η συγγραφέας ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της ιστορίας και μας δώσει και τα τελευταία κομμάτια του παζλ. Τότε μόνο θα ολοκληρωθεί και το σίγουρο είναι ότι αυτό το βιβλίο θα το θυμάστε για καιρό. 

Το βιβλίο αυτό έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός άρτιου και αξιέπαινου αστυνομικού μυθιστορήματος. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους Σκανδιναβούς μετρ του είδους. Επίσης η  γρήγορη πλοκή και η γραφή της συγγραφέας θα σε κάνουν να απολαύσεις αυτό το αναγνωστικό ταξίδι.


Ένα άλλο σημείο που πρέπει να επισημάνω είναι η ψυχολογική σκιαγράφηση των ηρώων του βιβλίου.  Απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που θα ταυτιστείς μαζί τους. Θα νιώσεις την αγωνία και το φόβο τους και θα συμμεριστείς τον πόνο τους. Ο αστυνόμος Δημήτρης ΧΑΤΖΗΛΑΔΑΣ είμαι σίγουρος θα αγαπηθεί πάρα τις ψυχολογικές μεταπτώσεις του , που οφείλω να πω ότι θα ήθελα να ήταν πιο περιορισμένες. Θα ήθελα  η συγγραφέας κ στην επόμενη ιστορία της να έχει τον ίδιο πρωταγωνιστή. Αξίζει να δούμε και άλλες πτυχές του χαρακτήρα του και των οικείων του.

Τέλος θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στο καταπληκτικό, αναπάντεχο και ανατρεπτικό τέλος του βιβλίου που με άφησε άφωνο. Δεν θα σας πω κάτι άλλο παρά μόνο να διαβάσετε αυτό το βιβλίο!!!

ΣΤΑ ✅️

➕️ Η κινηνατογραφική ροή και η πρωτότυπη πλοκή του.

➕️ Οι ανατροπές είναι ο άσσος στο μανίκι της συγγραφέα, που σίγουρα θα αφήσουν άναυδους τους αναγνώστες.

➕️ Ευανάγνωστο και άκρως απολαυστικό. 


ΣΤΑ ❌️

➖️ Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις του ήρωα.




➡️STORY⬅️

Το θύμα στο βίντεο ήταν δεμένο σε όρθια θέση πάνω σε έναν σομιέ κρεβατιού. Χέρια και πόδια ήταν ακινητοποιημένα σε σχήμα Χ. Το κεφάλι κρεμόταν μπροστά, αλλά, όταν έκαναν την εμφάνισή τους τα γαντοφορεμένα χέρια του δράστη, όλα άλλαξαν…

Ο Δημήτρης επέστρεψε στο σπίτι στις τέσσερις. Τέσσερις κι εκείνη δεν ήταν εκεί. Το σημείωμά του άθικτο εκεί όπου της το είχε αφήσει, το τριαντάφυλλο πάνω στο μαξιλάρι της… Μαργαρίτα…

Και στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο μια φωτογραφία της. Ήταν χτυπημένη. Τα χέρια της δεμένα στους καρπούς. Κι ανάμεσα στους δείκτες της κρατούσε ένα χαρτί.

Οι λέξεις που ήταν γραμμένες εκεί τα άλλαζαν όλα. Αυτές οι συγκεκριμένες… Τις είχε ξαναδιαβάσει άλλη μία φορά και στοίχειωναν τον ύπνο του τα τελευταία τρία χρόνια… Οι πράξεις έχουν και συνέπειες…

«Καλύτερα να καλέσετε τον Δημήτρη Χατζηλαδά. Είμαι σίγουρος πως αυτό το έγκλημα δεν θα είναι το μοναδικό»




🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO   


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Έλενα ΚΟΡΔΕΛΛΑ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΜΙΝΩΑΣ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  01 / 09 / 2021



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


Σχόλια