ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ

 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ 



Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις άλλες φορές μας χαρίζει απλόχερα αγάπη και χαρά και άλλες λύπη και μίσος,  όλα όμως "τελειώνουν με εμάς" . Το νέο βιβλίο της συγγραφέα HOOVER COLLEEN 《ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ》, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ , σε μετάφραση Νέλλας ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ θα συγκλονίσει το ελληνικό αναγνωστικό κοινό. 


Μερικές φορές όσο και αν πιστεύουμε οτι η ζωή μας εξελίσσεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο που εμείς έχουμε σχεδιάσει  και δρομολογήσει , όλα μπορούν να ανατραπούν μέσα σε πέντε λεπτά. Πέντε λεπτά είναι αρκετά για να παρασύρει η παλίρροια τα πάντα στο πέρασμα της.


Πρόκειται για ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλες οι γυναίκες. Ένα βιβλίο που έχει να σας διδάξει πολλά και σίγουρα μέσα από αυτή την ιστορία πολλές γυναίκες θα ταυτιστούν με την ηρωίδα του βιβλίου και ίσως βρουν τη δύναμη και το θάρρος να αντιμετωπίσουν τη δική τους πραγματικότητα. Απαραίτητο όμως είναι να το διαβάσουν και όλοι άντρες. Για να νιώσουν και αυτοί βαθιά μέσα στην ψυχή τους τον πόνο που κάποιες γυναίκες βιώνουν από τους συντρόφους τους. 

Είμαι τόσο περήφανος για την ηρωίδα αυτού του βιβλίου. Τη θαυμάζω για το ήθος της, τη δύναμη αλλά και τις αδυναμίες της. Τόσο αληθινή και δυναμική σαν χαρακτήρας που πάρα το νεαρό της ηλικίας της κατάφερε να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να χαράξει τη δική της μοίρα. 


Στο βιβλίο υπάρχουν δύο ιστορίες, η ζωή της Λίλι όταν ήταν 16 χρόνων και η ζωή της περίπου δέκα χρόνια μετά. Στη μία βλέπουμε την εφηβική ζωή της και τα γεγονότα  που θα διαμορφώσουν το χαρακτήρα της και θα την ωριμάσουν απότομα. Γεγονότα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής της. 

Προσπαθώ να μην δώσω σποιλερ και να σας αφήσω να διαβάσετε αυτό το καταπληκτικό βιβλιο χωρίς να γνωρίζετε πολλά για την ιστορία. Δεν είναι ένα απλό ρομαντικό βιβλίο. Πίσω από τον έρωτα και την αγάπη που αν και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο δυστυχώς ο πρωταγωνιστής είναι η γυναικεία κακοποίηση. Η ηρωίδα μας ζει μέσα στην πολυτέλεια και τη λάμψη, όμως αυτό είναι η βιτρίνα και όταν κλείνουν τα φώτα η βία κάνει την εμφάνιση της. Δεν είναι ένα ακόμα βιβλίο που αναφέρεται στην γυναικεία κακοποίηση,  θεωρώ ότι είναι ένα βιβλίο ΜΟΝΑΔΙΚΟ που μιλάει στην ψυχή του αναγνώστη.


Ένα στοιχείο που κάνει το βιβλίο να ξεχωρίζει είναι οι ανατροπές του. Εκεί που ζεις τον έρωτα αρκούν πέντε λεπτά  για να ανατρέψουν τα πάντα. Ο κόσμος γύρω σου μπορεί να διαλυθεί όμως εμείς οφείλουμε να παλέψουμε για να επιβιώσουμε.

Κάποιες φορές αυτός που σε αγαπάει περισσότερο είναι και αυτός που σε πληγώνει κατάφορα  και τότε θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να φύγουμε όσο πιο μακρυά γίνεται. Η θύελλα που θα ξεσπάσει θα δημιουργήσει τρικυμία και τότε θα πρέπει να βρεις την ψυχική και σωματική δύναμη για να μείνεις στην επιφάνεια και να επιβιώσεις.

398 σελίδες που θα τις θυμάσαι και θα τις σκέφτεσαι για αρκετό καιρό από τη στιγμή που κλείσεις το βιβλίο. Ένας ή μάλλον δύο θυελλώδεις έρωτες που θα σε κάνουν να ερωτευτείς και συ. Ο Άτλας και ο Ράιαν δύο άντρες που όλες οι αναγνώστριες θα  ερωτευτούν, όμως τα γεγονότα θα ανατρέψουν τα πάντα. 

Διαβάστε όλες αυτό το βιβλίο,  χαρίστε το στις φίλες σας και για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο χαρίστε το σ' ένα φίλο σας , στον αδερφό σας , στο σύζυγο σας ....σε έναν άντρα γιατί θα τους κάνει καλό να δουν κάποια πράγματα μέσα από την πένα της HOOVER COLLEN 

Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ , συγχαρητήρια γι'αυτό το εκπληκτικό βιβλίο!



➡️STORY⬅️


Κάποιες φορές αυτός που σε αγαπάει περισσότερο είναι και αυτός που σε πληγώνει περισσότερο.

Η ζωή δεν ήταν εύκολη για τη Λίλι, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να δουλέψει σκληρά για να εκπληρώσει όλα όσα ονειρευόταν.

Αφού έφυγε από τη μικρή πόλη του Μέιν, σπούδασε, μετακόμισε στη Βοστόνη και άνοιξε τη δική της επιχείρηση. Έτσι, όταν γνωρίζει τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ράιλ Κινκέιντ, ξαφνικά η ζωή της φαντάζει πολύ όμορφη για να είναι αληθινή.


Ο Ράιλ είναι δυναμικός, πεισματάρης, ίσως και λίγο αλαζόνας. Όμως είναι και ευαίσθητος, πολύ ευφυής κι έχει αδυναμία στη Λίλι. Και όταν φοράει ρούχα χειρουργείου γίνεται ακόμα πιο γοητευτικός.


Η Λίλι δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Ωστόσο η τεράστια απέχθειά του για τις σχέσεις είναι ανησυχητική. Και παρόλο που η Λίλι γίνεται η εξαίρεση στον κανόνα του, δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί για ποιο λόγο ο Ράιλ απέφευγε να δεσμευτεί.


Όμως δεν την κατακλύζουν μόνο τα ερωτηματικά για τη σχέση της αλλά και οι σκέψεις της για τον Άτλας Κόριγκαν – τον πρώτο της έρωτα που τη δένει με το παρελθόν που άφησε πίσω της.

Ήταν η αδελφή ψυχή και ο προστάτης της. Όταν ξαναεμφανίζεται, ξαφνικά ό,τι έχει χτίσει η Λίλι με τον Ράιλ απειλείται…

Βιογραφία συγγραφέα: Colleen Hoover

Η Colleen Hoover έχει γράψει πολυάριθμα μυθιστορήματα και νουβέλες που έχουν αναρριχηθεί στην πρώτη θέση των New York Times κι έχουν γίνει παγκόσμια best sellers. Ζει στο Τέξας με τον σύζυγό της και τους τρεις γιους τους. Είναι ιδρύτρια του The Bookworm Box, μιας αφιλοκερδούς συνδρομητικής υπηρεσίας και βιβλιοπωλείου, στο Sulphur Springs του Τέξας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα colleenhoover.com, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συγγραφέα και την ομάδα της (που ονομάζεται Stephanie) στην ηλεκτρονική διεύθυνση hooverink@outlook.com.



🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   TAKE ME !!!


🚩  INFO   

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  : HOOVER COLLEEN

🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    :  Νέλλα ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :   17 / 11 / 2021



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews




Σχόλια