ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΙΤΙ

 ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΙΤΙ 


Ξεκίνησα να διαβάζω το νέο βιβλίο της COLLEEN HOOVER, με τίτλο " ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΙΤΙ" , που κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ, σε μετάφραση Νέλλας ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ και ενθουσιάστηκα τόσο πολύ, κάτι που λίγα βιβλία έχουν καταφέρει έως τώρα. 

Το βιβλίο με κέρδισε από τις πρώτες του σελίδες και ξεπέρασε κάθε προσδοκία που είχα γι' αυτό πριν ξεκινήσω να το διαβάσω. Έχοντας διαβάσει έως τώρα τρία βιβλία της συγγραφέα, περίμενα μια ακόμα ιστορία αγάπης που περικλείεται από ακανθώδη επίκαιρα κοινωνικά μηνύματα. Αυτό όμως το βιβλίο ήταν κάτι διαφορετικό, ήταν ένα βιβλίο γεμάτο αγάπη, έρωτα, μυστήριο και αγωνία. Ένα ψυχολογικό θρίλερ από αυτά που θα σε κάνουν να ανατριαχιάσεις και από την άλλη δεν θα θες να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου. Ο κινηνατογραφικός του ρυθμός και η διαβολική πένα της Βέριτι, οδηγούν κατευθείαν το μυθιστόρημα αυτό στο πάνθεον των best sellers.


Από τη μία η ιστορία της Λόουεν Άσλι είναι μια ρομαντική ιστορία, με μια κοπέλα που αναζητά την αγάπη που δεν είχε και δεν της έδωσε ποτέ κανείς και από την άλλη το ημερολόγιο της Βέριτι είναι σκοτεινό και ανατριχιαστικό, που στις σελίδες του κυριαρχεί το απόλυτο κακό. Ο συνδυασμός τους υπό την χρυσή πένα της HOOVER COLLEN, δημιουργούν  ένα εκρηκτικό μίγμα που μοιάζει με σκοτσέζικο ντουζ. 

Θεωρώ πως το βιβλίο αυτό είναι  πολυδιάστατο και πολυεπίπεδο. Παίζει με τα αισθήματα και συναισθήματα του αναγνώστη. Εκεί που αισθάνεσαι την αγάπη και αρχίζεις να πετάς στα σύννεφα, με τις πικάντικες λεπτομέρειες του, έρχεται ο φόβος να σε προσγειώσει άτσαλα και να ανεβάσει τους παλμούς της καρδιάς σου.


Αυτό το βιβλίο πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως και στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η γρήγορη ροή και εναλλαγή σκηνών κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο. Γιαυτό όταν ξεκινήσετε να διαβάσετε το βιβλίο, ξεκινήστε το πρωί, διότι εάν το ξεκινήσετε βράδυ, θα σας βρει το πρωί άυπνους. Το μυστήριο που η συγγραφέας έχει εγκιβωτίσει με εξαιρετική δεξιοτεχνία μέσα στην πλοκή του βιβλίου, με έκανε να μην μπορώ να σταματήσω να γυρίζω τις σελίδες μια μετά την άλλη. Ήθελα να φτάσω όσο πιο γρήγορα στη λύση του μυστηρίου. Όσο όμως έφτανα στο τέλος, τόσο η συγγραφέας με βασάνιζε με τις ανατροπές της ιστορίας. Ανατροπές που δεν θα τις περιμένεις και σίγουρα θα σε κάνουν να σκέφτεσαι αρκετές μέρες το βιβλίο, αφού το έχεις τελειώσει.

Τέλος θα ήθελα να κλείσω με μια αναφορά μου στην τελευταία σελίδα του βιβλίου που ακόμα και αυτή είναι ικανή από μόνη της να σε κάνει να πεις ...."ΤΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟ!!!" 

Είχα αρκετό καιρό να ενθουσιαστώ έτσι με ένα βιβλίο.


➡️STORY⬅️

Ποια είναι τελικά η αλήθεια;

Η Λόουεν Άσλι είναι μια συγγραφέας που δεν έχει κάνει επιτυχίες, βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και ξαφνικά η μοίρα της χαμογελάει και της γίνεται μια εξαιρετική επαγγελματική πρόταση.

Ο Τζέρεμι Κρόφορντ είναι ο σύζυγος της φημισμένης συγγραφέως Βέριτι Κρόφορντ, η οποία έχει τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο. Και αυτή δεν είναι η μόνη τραγωδία που έχει βιώσει η οικογένεια Κρόφορντ…
Η Λόουεν προσλαμβάνεται για να βρει υλικό στο αρχείο και στις σημειώσεις της Βέριτι και να ολοκληρώσει τα τελευταία βιβλία της.


Η Λόουεν έχει ένα περίεργο αίσθημα όσο βρίσκεται στο σπίτι των Κρόφορντ, αισθάνεται κάτι σκοτεινό να την κυκλώνει.
Τότε ανακαλύπτει τη μισοτελειωμένη αυτοβιογραφία της Βέριτι…

Σε κάθε σελίδα διαβάζει ανατριχιαστικές εξομολογήσεις και αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η Βέριτι δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Η αλήθεια τη συγκλονίζει…

Η Λόουεν αποφασίζει να κρατήσει κρυφό το χειρόγραφο από τον Τζέρεμι.
Όμως, καθώς αρχίζει να τον ερωτεύεται, η εξομολόγηση της γυναίκας του θα μπορούσε να της φανεί πολύ χρήσιμη.
Αλλά με ποιο κόστος;

🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   TAKE ME !!!


🚩  INFO    

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  : HOOVER COLLEEN

🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    :  Νέλλα ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :   11 / 05 / 2022

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews







Σχόλια