ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

 ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ


Από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ , κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο της συγγραφέα COLLEEN HOOVER "ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ" ,σε μετάφραση Νέλλας ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ . Πρόκειται για ένα βιβλίο που άγγιξε την καρδιά μου και την αγκάλιασε με περίσσεια αγάπη.

Εάν έχεις ποτέ ερωτευτεί το βιβλίο αυτό θα σου θυμίσει τις μέρες που πρωτογνώρισες το άλλο σου μισο και η σπίθα του έρωτα και της αγάπης άρχισε να φουντώνει μέσα σου, μέχρις ότου να μετατραπεί σε πυρκαγιά, καίγοντας κάθε λογικη σου σκέψη. Εάν πάλι δεν έχεις νιώσει αυτό το συναίσθημα αυτό το βιβλίο θα σε κάνει να νιώσεις νοερά τι σημαίνει αγάπη! 


Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης δύο νέων παιδιών, όπου εμπιστεύονται και ακούνε μόνο την καρδιά τους. Αυτή τους δείχνει το δρόμο που πρέπει να βαδίσουν χέρι χέρι, έτσι ώστε να ενώσουν τα σπασμένα κομμάτια τους για να αναγεννηθούν. Και τα δύο αυτά παιδιά έχουν περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και ίσως η αγάπη είναι αυτή που μπορεί να απαλύνει το τραύματα τους.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια έντονη και βαθιά συγκινητική ιστορία, που σίγουρα θα σας αγγίξει και δάκρυα θα κυλήσουν στα μάγουλα σας. Από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα του βιβλίου, ενας χείμαρρος συναισθημάτων θα σας παρασύρει χωρίς να ξέρετε που θα σας οδηγήσει. Εκεί που νομίζεις πως η ιστορία τελειώνει, η συγγραφέας κάνει την ανατροπή και ρίχνει εύφλεκτο υλικό στην αγάπη, βάζοντας φωτιά στις Πληγωμένες Καρδίες. 


Για ακόμα μια φορά η συγγραφέας έχει δημιουργήσει καταπληκτικούς χαρακτήρες, οπου τόσο οι πρωταγωνιστές όσο και οι ήρωες με μικρότερο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας έχουν κάτι το ιδιαίτερο που θα σε αγγίξουν. Λάτρεψα την ΜΠΕΓΙΑ, την ηρωίδα του βιβλίου, για το δυναμισμό της. Παρά τις δυσκολίες που είχε στη ζωή της δεν το βάζει κάτω και μέσα από τις φωτιές , θα αναγεννηθεί σαν τον Φοίνικας.

ΣΤΑ ✅️

➕️ Ευανάγνωστο βιβλίο, που διαβάζεται απνευστί.
➕️ Η συγγραφέας καταφέρνει να μιλήσει στην καρδιά του κάθε αναγνώστη.
➕️ Βαθιά συγκινητική ιστορία 
➕️ Όλοι οι ήρωες του βιβλίου είναι τόσο καλά δομημένοι, που θα τους λατρέψεις. 

ΣΤΑ❌️

➖️ ...


➡️STORY⬅️

«Οι πληγωμένοι άνθρωποι αναγνωρίζουν τους άλλους πληγωμένους ανθρώπους. Είναι σαν μια λέσχη στην οποία δεν θέλεις να είσαι μέλος».

Η ζωή δεν έχει φερθεί καλά στην Μπέγια Γκριμ και ας είναι μόνο δεκαεννέα ετών.
Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.
Ξεκινώντας κυριολεκτικά από το τίποτα, έχει καταφέρει να χαράξει πορεία, να διεκδικήσει από τη ζωή της περισσότερα – όλα μόνη της. Η οικογένειά της δεν τη στήριξε ποτέ.

Οι σπουδές της ξεκινούν σε δύο μήνες.
Όμως ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της αφήνει την Μπέγια άστεγη.
Μαθημένη να προσαρμόζεται εύκολα, θα καταφύγει στην τελευταία της λύση, στην παραθαλάσσια πόλη όπου ζει ο πατέρας της, τον οποίο γνωρίζει ελάχιστα.


Το πλάνο της είναι ξεκάθαρο: θα περάσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού όσο πιο ήρεμα γίνεται, μέχρι να έρθει η στιγμή να αφήσει το παρελθόν πίσω της μια για πάντα.
Όμως ο νέος της γείτονας, ο Σάμσον, έχει άλλα σχέδια.
Οι δυο τους φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό. Εκείνη έζησε μέσα στη φτώχεια και στην εγκατάλειψη. Εκείνος γεννήθηκε μέσα στα πλούτη και στα προνόμια.

Όμως η θλίψη κυριαρχεί στη ζωή τους. Όσο και αν το κρύβουν, έχουν πληγωθεί και οι δύο περισσότερο απ’ όσο είναι έτοιμοι να παραδεχτούν.
Η έλξη ανάμεσά τους είναι έντονη, κι ας είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει μέλλον η σχέση τους. Και η Μπέγια πρέπει να προσέξει πριν γκρεμίσει τη ζωή που δεν πρόλαβε καν να χτίσει.

🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   TAKE ME !!!


🚩  INFO    

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  : HOOVER COLLEEN

🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    :  Νέλλα ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :   30 / 03 / 2022

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


Σχόλια