ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΠΕΛΜΑΤΑ

ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΠΕΛΜΑΤΑ


Από τις Εκδοσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορεί το  νέο βιβλίο του συγγραφέα Βαγγέλη ΜΠΕΚΑ με τίτλο "ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΠΕΛΜΑΤΑ" .

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό αστυνομικό μυθιστόρημα, όπου τόσο οι αντιφατικοί μεταξύ τους πρωταγωνιστές, όσο και η ανατρεπτική πλοκή του θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών και σίγουρα θα μπει στη λίστα με τα καλύτερα αστυνομικά βιβλία που έχουν διαβάσει. 


Ο συγγραφέας έχει δημιουργήσει μια απίστευτη πλοκή και ενώ ο αναγνώστης έχει μπροστά του σχεδόν όλα τα κομμάτια της ιστορίας είναι αδύνατο να τα συνδέσει. Το μυαλό του θα στροβιλίζεται στο χάος προσπαθώντας να βρει την άκρη του μίτου της Αριάδνης, και ενώ η
λύση του μυστηρίου είναι μπροστά στα μάτια του δεν μπορεί να ενώσει όλα τα στοιχεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι  ο ανατρεπτικός επίλογος θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό.


Ο κύριος Βαγγέλης Μπέκας έχει δημιουργήσει με μαεστρία ένα βιβλίο που κύριο χαρακτηριστικό του είναι το μυστήριο και σε συνδυασμό με τα μικρά κεφάλαια, όπου σε κάθε κεφάλαιο βλέπουμε την εξέλιξη της ιστορίας μέσα από τα μάτια και άλλου ήρωα, καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του μέχρι και την τελευταία σελίδα. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι καταπληκτική σκιαγράφηση του ψυχολογικού προφίλ των ηρώων του βιβλίου, σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστοι όλοι, είτε είναι πρωταγωνιστές, είτε όχι και σίγουρα κάποιους θα λατρέψετε με πάθος και  άλλους θα μισήσετε  με πάθος. 


Το βιβλίο έχει γρήγορους ρυθμούς και δεν θα σε κουράσει καθόλου. Η κινηματογραφική του ροή θα σου προσφέρει πολλά ξενύχτια, με αρκετές δόσεις έντασης και αγωνίας. Μεγάλο βάρος δίνεται στην αξία της φιλίας αλλά και της αγάπης που μέσα από άσχημες συνθήκες αυτή μπορεί να ανθίσει.

Η μάχη μεταξύ των δύο φύλων θα είναι αδυσώπητη. Σε αυτό το κομμάτι των επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας πιστεύω πως ο συγγραφέας υπερέβαλε. Θέλω να πιστεύω πως τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ανύπαρκτες. Δεν μπορώ να πιστέψω πως την σήμερον ημέρα τέτοιου είδους λεκτικής αλλά και σωματικής βίας μπορούν να λάβουν χώρα σε μια δημοσια υπηρεσία, πόσο μάλλον σ ένα Σώμα σαν την αστυνομία.


➡️STORY⬅️

Η υπαστυνόμος Σοφία Μήτση νομίζει πως είναι τυχερή. Το όνειρό της να πάρει μετάθεση στο Ανθρωποκτονιών επιτέλους πραγματοποιείται και είναι σίγουρη ότι η ζωή της θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο προϊστάμενός της, όμως, καυχιέται ότι βάζει τα θηλυκά στη θέση τους και την προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα.
Την ημέρα που η Σοφία αναλαμβάνει υπηρεσία, μια γυναίκα εντοπίζεται νεκρή στο διαμέρισμά της – και αυτό είναι μόνο η αρχή. Αναζητώντας τη διαλεύκανση του μυστηρίου, η Σοφία θα οδηγηθεί σε σκοτεινά στενά της Αθήνας και του Πειραιά. Τα βήματά της θα διασταυρωθούν με εκείνα του Θωμά Δήμου, πρώην δημοσιογράφου και νυν ιδιωτικού ερευνητή. Και οι δύο μάχονται να επουλώσουν πληγές του παρελθόντος, μπλέκουν σε παγίδες του παρόντος και αναμετρώνται με τα όριά τους. Κάποιος δολοφονεί γυναίκες που αστράφτουν στις οθόνες των κινητών και παίζει πόκερ με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Συναρπαστικοί ήρωες και ανατρεπτική πλοκή σε ένα σύγχρονο μυθιστόρημα για την αξία της φιλίας και τη μάχη των φύλων σε μια Αθήνα που ανοίγεται στη θάλασσα.

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    : TAKE ME !!!


🚩  INFO 


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      : Αστυνομική Λογοτεχνία 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    : Βαγγέλης ΜΠΕΚΑΣ

ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   : ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   : 09 / 06 / 2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     :  


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου 
#bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #ΠαγωμεναΠελματα #psichogiosbooks diavazopantou #ΒαγγέληςΜπεκας

Σχόλια